首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A US Energy Department report calls for incentives to boost coal-fired and nuclear power plants following a stream of closures t
A US Energy Department report calls for incentives to boost coal-fired and nuclear power plants following a stream of closures t
admin
2018-03-26
50
问题
A US Energy Department report calls for incentives to boost coal-fired and nuclear power plants following a stream of closures that it said undermined reliable sources of electricity. The findings of the study, released late on Wednesday, drew scorn from renewable energy advocates but praise from the coal and nuclear industries. The report dovetails with(与......相吻合)President Donald Trump’s promise to revive the ailing mining sector. But it differs from conclusions presented in an earlier draft, which had said big increases in renewable power generation remained possible without undermining grid reliability. The administration had not yet reviewed the early draft, which was written by department staff.
Energy Secretary Rick Perry commissioned the study in April to evaluate whether "regulatory burdens" imposed by past administrations, including that of former President Barack Obama, had hurt the grid by forcing shutdowns of baseload(基本负载)plants, which provide nonstop power, like those fired by coal and nuclear fuel. Obama had introduced a number of regulations intended to slash emissions of carbon dioxide, which are blamed for climate change. This accelerated the retirement of coal-fired power plants and bolstered the newly-developed solar and wind sectors, which depend heavily on weather conditions for their power output.
" It is apparent that in today’s competitive markets certain regulations and subsidies are having a large impact on the functioning of markets, and thereby challenging our power generation mix," Perry said in a letter introducing the study. " It is important for policy makers to consider their intended and unintended effects. "
The study, conducted by the department’s staff, said cheap natural gas was the main driver of the closure of baseload coal and nuclear plants, a trend that was putting areas of the country at greater risk of power outages. The department recommended giving baseload plants pricing advantages for their power, as well as making it easier and cheaper to get permits to build more such projects.
Howard Crystal, a spokesman for the Center for Biological Diversity which advocates for clean energy, called the recommendations "dangerously misguided". "The reality is that we can protect our planet and our energy supplies by embracing wind and solar," he said.
Some coal and nuclear energy groups welcomed the final report’s findings. " This is a much-needed, pragmatic look at US electricity reliability and resilience(复原力), including the priority of maintaining critical clean baseload power as electricity markets change," said Rich Powell, director of ClearPath, which advocates for nuclear and hydropower. Last week, Neil Chatterjee, the newly appointed chairman of the Federal Energy Regulatory Commission, said coal plants needed to be "properly compensated to recognize the value they provide to the system. "
According to Energy Department, what makes it necessary to boost coal-fired and nuclear power plants?
选项
A、The promise to revive mining sector.
B、The urgency to maintain grid reliability.
C、The large impact of cheap natural gas.
D、The growing needs for sustainable power.
答案
B
解析
事实细节题。本题考查美国能源部提议支持传统电厂的必要性。第一段第一句提到,美国能源部指出,火力发电厂和核能发电厂的大量关闭影响了稳定的电力供应,故而提议对此类发电厂给予支持;而第四段第一句再次强调,关闭基荷煤电厂及核能发电厂将国家的众多地区置于电能短缺的危机之中。可见,能源部支持这类传统电厂是保持电力供应持续稳定的迫切需要,故答案为B)。A)“复苏采矿行业的承诺”,能源部的报告与特朗普复苏矿业的承诺相一致,这是作者对此报告的判断,并非能源部的看法,故排除;C)“廉价天然气的巨大影响”是对第四段第一句的曲解,原文是指廉价的天然气是关停火力和核能电厂的主要因素,故排除;D)“对可再生电能需求的增长”不符合原文意思,原文没有提到电能需求是否增长,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rHT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Movingfingersduringdreams.B、FeelingbetterontheInternet.C、Checkingemailsonline.D、Preferringsocialactivities.B根据录
A、Itcanbefoundinbothplantsandanimals.B、Itcanbefoundonlyinhumanbeings.C、Itcannotbefoundinone-cellcreatures
A、Thetwosidesoftheirbraindevelopsimultaneously.B、Theyarebetterabletoadapttothesurroundings.C、Theirbonesmature
A、Organizeamassstrike.B、Compensateforherloss.C、Trytohelphergetitback.D、Findherabetterpayingjob.C在对话末尾,男士说“你
A、Transferhertoanotherdepartment.B、Repairthex-rayequipment.C、Cutdownherworkload.D、Allowhertogoonleavefortwo
A、Inadepartmentstore.B、Atatravelagency.C、Atanairportticketcounter.D、Atahotel.B从选项可以预测,本题考查对话发生的地点。男士说这个冬天他想和妻子去些
A、Itleadstosuccesstoourownchildren.B、Itisequaltoabetterlifeforchildren.C、Itshowskidsthattheirlivesaremea
A、Theywerethemostterribledisasteronearth.B、Theywerewarningsignsofsomebigevents.C、Theywereturnoversofthebig
A、Wewillhavebettermemoriesandproblemsolvingabilities.B、Wewillbemorecapableofcommunicatingwithothers.C、Wewill
随机试题
县级以上城市人民政府城市规划行政主管部门负责本行政区域内建设项目选址和布局的规划管理工作。城市规划行政主管部门在这项工作中,下列说法哪项是不准确?()
[背景资料]某市准备建设一座图书馆工程,建筑面积为8000m2,预计投资约1200万元,建设工期为12个月,工程采用公开招标方式确定承包商。建设单位为节约开支,决定自行招标,并向当地的建设行政主管部门提出招标申请,得到批准,建设单位依照法定程序进行公开
欺诈客户行为包括()。
王某某在集市上收购烟叶,因此王某某为烟叶税的纳税人。()
下列各项中,免征车船税的是()。
示范和领操的形式有_______、_______、_______、_______。
或许有人会认为人口多是环境资源压力的主要来源,可以说30年前我国开始实行计划生育的时候的确是这样,但是现在情况已经发生了改变。当前造成我国资源环境主要压力的已经不再是人口曾长,而是传统的经济增长方式。从现在看来,我们已经有足够的能力和办法来协调人口发展与资
藏羚羊是中国国家一级保护动物,主要分布在西藏、青海、新疆西部80多万平方公里的高寒荒漠地区,其中80%的区域在西藏羌塘境内。自20世纪80年代开始,由于受国际藏羚绒制品消费和非法贸易利益的驱使,青藏高原上的藏羚羊遭受了盗猎分子的大肆猎杀,种群数量急剧下降。
以下不属于英美法系特点的是:
Marywasinalatherwhensheheardthatshewouldbetransferredtoanotherdepartment.Theunderlinedpartmeans______.
最新回复
(
0
)