首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyon
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyon
admin
2016-04-30
59
问题
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyone positively enjoy sitting in a train for more than a few hours. Train compartments soon get cramped and stuffy. Reading is only a partial solution, for the monotonous rhythm of the wheels clicking on the rails soon lulls you to sleep. During the day, sleep comes in snatches. At night, when you really wish to go to sleep you rarely manage to do so. Inevitably you arrive at your destination almost exhausted. Long car journey are even less pleasant, for it is quite impossible even to read. On motorways you can, at least, travel fairly safely at high speeds, but more often than not, the greater part of the journey is spent on narrow, bumpy roads which are crowded with traffic. By comparison, trips by sea offer a great variety of civilized comforts. You can stretch your legs on the spacious decks, play games, swim, meet interesting people and enjoy good food—always assuming, of course, that the sea is calm. If it is not, and you are likely to get seasick; no form of transport could be worse. Even if you travel in ideal weather, sea journeys take a long time. Relatively few people are prepared to sacrifice up to a third of their holidays for the pleasure of traveling on a ship.
Airplanes have the reputation of being dangerous and expensive. But nothing can match them for speed and comfort. Traveling at a height of 30,000 feet, far above the clouds, and at over 500 miles an hour is an exhilarating experience. For a few hours, you settle back in a deep armchair to enjoy the flight The real escapist can watch a free film show and sip champagne on some services. But even when such refinements are not available, there is plenty to keep you occupied. An airplane offers you an unusual and breathtaking view of the world. You soar effortlessly over high mountains and deep valleys. You really see the shape of the land. If the landscape is hidden from the view, you can enjoy the extraordinary sight of unbroken cloud plains that stretch out for miles before you, while the sun shines brilliantly in a clear sky. The journey is so smooth that there is nothing to prevent you from reading or sleeping. However you decide to spend your time, one thing is certain: you will arrive at your destination fresh and uncrumpled.
The author indicates that reading can help lessen ______.
选项
A、the boredom of being in the train
B、the tiresome clicking of the wheels
C、the sleeplessness during the journey
D、the poor ventilation of the compartment
答案
A
解析
原文第1段第4句提到阅读是a partial solution,这表明阅读有助于解决某个问题,而这个问题就是该段第2句和第3句提到的坐长途火车会让人觉得烦闷,由此可见,本题答案应为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rJG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfindthemselvesinunfulfillingworksituations.Infact,oneinfourw
莫高窟(TheMogaoCaves/TheMogaoGrottoes),位于敦煌市东南25公里处,东面是鸣沙山,是著名的佛教(Buddhist)艺术宝库。联合国教科文组织(TheUnitedNationsEducational,Scienti
YouDon’tHavetoBe18:GoingtoCollegeasanAdultA)Everysooften,especiallywhenI’mfeelingdown,Itakeoutmyoldcoll
A、Adecreasingbirthrate.B、Asharplyincreasingbirthrate.C、Aconstantlyunchangedbirthrate.D、Agraduallyincreasingbirthra
河南是华夏文明的主要发祥地(birthplace)之一,在河南已经发现的7000年前的裴李岗文化遗址(PeiligangCultureSite)、6000年前的仰韶文化遗址和5000年前的大河文化遗址,在考古(archeological)发现上均有划时
A、Itisaffectingourhealthseriously.B、Ithindersourreadingandwriting.C、Itischangingourbodiesaswellasourculture
Howmenfirstlearnttoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowisthat
A、Openstoresinbusyareasofcities.B、Createspeciallanguage.C、Provideacomfortableenvironment.D、Sellavarietyofprodu
A、Toplaytheviolinonceagain.B、TogototheUnitedStates.C、Toapplyforascholarship.D、Tohaveherperformancetaped.D细
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown,inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowistha
随机试题
造成“这家店关门了”产生歧义的原因是()
A.300nmB.205nmC.365nmlD.254nmE.330nm灭菌力最强的紫外线波长为
无涨跌幅限制证券的大宗交易须在前收盘价的上下( )或当日竞价时间内已成交的最高和最低成交价格之间,由买卖双方采用议价协商方式确定成交价。
评估培训与开发效果时,最重要的评估是()。
与领导沟通有关会议事宜要坚持()。
强制传唤是一种公安行政强制措施。()
根据下面材料回答问题。根据以上资料,不能推出的是()。
在埃及发现的最早的古猿是()。
试述第一次国共合作的经验教训。
按生产要素分配有多种不同的分配类型,主要有
最新回复
(
0
)