首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Airbnb, the popular platform that lets people rent out their homes and apartments, released the results of a volunteer survey th
Airbnb, the popular platform that lets people rent out their homes and apartments, released the results of a volunteer survey th
admin
2021-02-21
63
问题
Airbnb, the popular platform that lets people rent out their homes and apartments, released the results of a volunteer survey this week containing the striking statistic that nearly one in ten of its hosts in the United States is an educator. In some states the trend appears to be even more pronounced—more than a quarter of all Airbnb hosts in Utah and Wisconsin, for example, work as teachers or in education (the company includes in that category administrators and college professors). This is especially noteworthy given that an analysis of census and National Center for Education Statistics figures suggests that just less than 2 percent of adults in the country work as full-time K-12 teachers.
Many of these 45,000-plus educators in the U. S. are presumably using Airbnb to supplement their regular income, as teachers struggle with stagnant, if not declining, pay. The average annual salary for K-12 public-school teachers is roughly $58,000, and they typically spend a sizable chunk of that on classroom supplies integral to their jobs. Teachers’ frustration with the situation has become so acute that it drove educators en masse to the picket lines in certain parts of the country this past spring.
The typical teacher host earned $ 6,500 through Airbnb last year—hardly a negligible boost for financially strapped educators. And for many teachers, that boost is far more appealing than other means of supplementing their incomes. For one, the personality traits found in the quintessential teacher—socially adept and empathetic, responsive and adaptable, a passion for sharing knowledge—are also typical of good hosts. For another, teachers’ schedules mean they often have more flexibility in the summer. Some economists who study the teaching force, like the University of Missouri’s Michael Podgursky, argue that this flexibility, and not a need for supplemental income, is the key driver behind the trend. Still, according to the report, teachers last year earned roughly one-third of their total annual earnings from Airbnb through hosting during the summer months alone, suggesting that while they do host at a slightly higher rate during their " off season," they’re still using the platform a fair amount during the school year.
What’s the author’s attitude towards the teacher’s extra earning through Airbnb?
选项
A、They earn too much.
B、They earn too little.
C、They earn just the right amount.
D、Its not clearly stated.
答案
C
解析
理解题。本题需要读者阅读文章的大部分之后揣摩作者的意思,作者对于教师群体从爱彼迎获得的额外收入到底是什么态度呢,最后一段的最后一句给出了提示“这表明虽然他们在‘淡季’期间所收取的房租较高,在一个学年中对于该平台的使用频率仍然是正常的。”可见作者并没有批判的意思,认为老师们赚的并不多,也不少,所以应该选择[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rLY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Britain’sCabinetOfficereleasedasweepingreportonthecountry’sfoodpolicy,anddeterminedthatBritonsarewastingtoomu
ThemajordifferencebetweennarrativesalesandsuggestivesalesisthatAccordingtoAlan,creativityinsalespeople______.
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Whichofthefollowingstate
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
随机试题
胎盘早剥的病因,以下哪项不多见
桥梁荷载试验适用以下()情形的桥梁。
在建设工程实施阶段,下列不属于监理工程师进度控制的任务有()。
某工程在订立施工合同过程中,双方协商一致采用仲裁的方式处理合同纠纷,则关于仲裁协议说法,错误的有()。
下列做法在日常生活中可行的是()。
(2014上项管)某网络系统安装实施合同约定的开工日为2月1日。由于机房承包人延误竣工,导致网络系统安装承包人实际于2月10日开工。网络系统安装承包人在5月1日安装完毕并向监理工程师提交了竣工验收报告,5月10日开始进行5天启动连续试运行,结果表明安装实施
下面叙述正确的是______。
LastyearafterIhadleftasmallvillageintheSouthofFrance,I【16】ontothenexttown.【17】thewayayoungman【18】andasked
Billisanexampleofaseverelydisabledpersonwhohasbecome______atmanysurvivalskills.
Ifyoudidn’tknowanybetter,youmightthinkthatStar,Snuppy,CCandANDiwerejustabunchofinterestingnames.You’donly
最新回复
(
0
)