首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are accurate and easy to pull. B、Their shooting range is 40 yards. C、They are usually used indoors. D、They took 100 years
A、They are accurate and easy to pull. B、Their shooting range is 40 yards. C、They are usually used indoors. D、They took 100 years
admin
2012-11-22
49
问题
Bows and arrows are one of man’s oldest weapons. They gave early man an effective weapon to kill his enemies. The ordinary bow and short bow was used by nearly all early people. This bow had limited power and short range. However, man overcame these faults by learning to track his targets at a close range. The long bow was most likely discovered when someone found out that a five-foot piece of wood made a better bow than a three-foot piece. Hundreds of thousands of these bows were made and used for three hundred years. However, not one is known to survive today. We believe that a force of about one hundred pounds needs to pull the string all the way back on a long bow. For a long time the bow was just a bent stick and string. In fact, more changes have taken place in a bow in the past 25 years than in the last 7 centuries. Today, bow is powerful. It is as exact as a gun. In addition, it requires little strength to draw the string. Modern bows also have precise aiming devices. In indoor contests, perfect scores from 40 yards are common. The invention of bows itself ranks with discovery of fire and the wheel. It was a great step forward for man.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why did man have to track his target at a close range when using a short bow?
31. What does the passage tell us about the long bow?
32. What do we know about modern bows?
选项
A、They are accurate and easy to pull.
B、Their shooting range is 40 yards.
C、They are usually used indoors.
D、They took 100 years to develop.
答案
A
解析
细节题。浏览选项可知,选项和“they”的特点有关。文中提到现在的弓很有力量,它和枪一样瞄准精确,并且拉弓时不需要费很大的力气,故选项A正确。由在室内测试时,现在的弓一般有40码的射程可知选项B和C两项理解片面,而D说现在的弓经过了100年的发展时间在文中未有提及,故A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rLw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Althoughthepayisnotgood,peopleusuallyfindsocialwork______inotherways.
His______changedveryquickly;onemomenthewascheerful,andthenexthe’scomplainingabouteverything.
Thenaughtyboyhascriedwolftimeandagain.Hardly______believeshimwhenhesayshereallyisintrouble.
MartinLutherKingJr.campaignedforthe______ofcivilrightstoblackpeople.
Hefounditwasdifficultto______inthedensecrowd.
Theirliveswerenow______byearthshakingchange,bythearrivalofthemodernworld.
Thepopularnotionthatolderpeopleneedlesssleepthanyoungeradultsisamyth,scientistssaidyesterday.Whileelderly
A、Toshowhisfriendlinesstoher.B、Toshowhisinterestinreading.C、TotellherabouttheimportanceoftheUN.D、Tolether
A、HelikesSwedenbetterthanEngland.B、Heprefershotweathertocoldweather.C、HeisanEnglishmanlivinginSweden.D、Hevi
Itcanbeinferredfromthepassagethatthevalueofdamagesfromtorrentialrains,severethunderstormsandtornadoesis_____
随机试题
Afterstudyinginamedicalcollegeforfiveyears,Jane______herjobasadoctorinthecountryside.
对于服药时间,峻下逐水药的服用时间是
计时观察法最主要的三种方法是()。【2004年真题】
企业发生的停工损失属于自然灾害原因造成的,应将实际发生的停工损失记入“营业外支出”科目中。()
销售保单利益确定的保险产品,存在特定情况的,应在取得投保人签名确认的投保声明后方可承保。()
韦氏智力量表V—P差异没有实际意义可见于言语能力对操作能力缺陷的补偿,因为()是两个常常受言语能力影响的操作测验。
A、 B、 C、 D、 C分母2、4、8、16、(32)、64是公比为2的等比数列,分子1、3、7、15、(31)、63是其相对应的分母减1,故所求项为,选C。
连续型随机变量χ的概率密度为,则方差D(X)为()。
陪同口译
人身权利是指公民的人身不受非法侵犯的权利,包括生命健康权、人身自由权、人格尊严权、住宅安全权、通信自由权等具体权利。人最基本、最原始的权利,享有其他各项权利的前提是()
最新回复
(
0
)