首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cloning shakes us all to our very souls. For humans to consider the cloning of one another forces them all to question the very
Cloning shakes us all to our very souls. For humans to consider the cloning of one another forces them all to question the very
admin
2013-01-25
56
问题
Cloning shakes us all to our very souls. For humans to consider the cloning of one another forces them all to question the very concepts of right and wrong that make them all human. The cloning of any species, whether they be human or non-human, is wrong. Scientists and ethicists alike have debated the implications of human or non-human cloning extensively since 1997 when .scientists at Roslin Institute in Scotland produced Dolly. No direct conclusions have been drawn, but compelling arguments state that cloning of both human and non-human species results in harmful physical and psychological effects on both groups.
The possible physical damage that could be done if human cloning became a reality is obvious when one looks at the sheer loss of life that occurred before the birth of Dolly. Less than ten percent of the initial transfers survive to be healthy creatures. There were 277 trial implants of nuclei. Nineteen of those 277 were deemed healthy while the others were discarded. Five of those nineteen survived, but four of them died within ten days of birth of severe abnormalities. Dolly was the only one to survive. Even Lan Wilmut, one of the scientists accredited with the cloning phenomenon at the Roslin Institute agrees, "the more you interfere with reproduction, the more danger there is of things going wrong." The psychological effects of cloning are less obvious, but nonetheless, very plausible. In addition to physical harms, there are worries about the psychological harms to cloned human children. One of those harms is that cloning creates serious issues of identity and individuality.
Human cloning is obviously damaging to both the family and the cloned child. It is harder to convince that non-human cloning is wrong and unethical, but it is just the same. Western culture and tradition has long held the belief that the treatment of animals should be guided by different ethical standards than the treatment of humans. Animals have been seen as non-feeling and savage beasts since time began. Humans in general have no problem with seeing animals as objects to be used whenever it becomes necessary. But what would happen if humans started to use animals as body for growing human organs? What if we were to learn how to clone functioning brains and have them grow inside of chimps? Would non-human primates, such as a chimpanzee, who carried one or more human genes via transgenic technology, be defined as still a chimp, a human, a subhuman, or something else? If defined as human, would we have to give it rights of citizenship? And if humans were to carry non-human transgenic genes, would that alter our definitions and treatment of them? Also, if the technology were to be so that scientists could transfer human genes into animals and vice versa, it could create a worldwide catastrophe that no one would be able to stop.
The writer thinks that cloning is wrong
选项
A、ethically
B、morally
C、psychologically
D、ethically and morally
答案
D
解析
从文中可知,作者主要从伦理道德上分析了克隆是错误的,但是没有提到从心理上来说也是错误的,因此正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rP1O777K
0
考博英语
相关试题推荐
The____ofhisfirstnovelappearedinTheTimesyesterday;nodoubthewasveryhappytoseethat.
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—buttherearetwodistinctlyseparateandincreasingl
Whatwecallnatureis,_____,thesumofthechangesmadebyallthevariouscreaturesandnaturalforcesintheirintricateacti
AnintelligentTVviewermayoccasionallybecomeenragedbythe____argumentationincommercials.
Inhislecture,theeducationexpertemphasizedthefactthatnowadayschildrenareexposedtomanyinfluences_______thatofth
Humanbehaviorismostlyaproductoflearning,whereasthebehaviorofananimaldependsmainlyon____.
Duringthenormaldevelopmentofself,achildisaffectedbycertaininfluentialfactors.(1)Infantsformanattachmentwitht
Thereareseveralpossibleexplanationsforthegreaterjob______inJapanincontrasttothegreatjobmobilityintheUnitedSt
Asthehorizonsofsciencehaveexpanded,twomaingroupsofscientistshaveemerged.Oneisthepurescientist;theother,the
Theneighborsdonotconsideredhimquite______asmosteveningsheawakensthemwithhisdrunkensinging.
随机试题
用户的_______构成企业的潜在市场,即未来市场。()
约翰逊提出的是()。
超声评价胎儿一胎盘循环最常检测的血管是
二级释放源是指在正常运行时,预计不会释放,当出现释放时,仅是偶尔和短期释放的释放源。下列情况可划为二级释放源的有()。
债券基金与股票基金相比,其波动性通常()。
以下因素中支持我国选择较大弹性汇率制度的是()。以下因素中导致人民币汇率升值的是()。
下列不是IP协议提供服务的特点的是
一个四岁的小女孩在自己的房间里准备睡觉,她三岁的弟弟突然来敲门:“嗨,让我进来好吗?有个重要的秘密要告诉你。”女孩回答说:“对不起,我不能让你进来。”弟弟问:“为什么?”女孩说:“我穿着睡衣呢,妈妈说女孩子穿着睡衣让男孩子看见是不好的。”男孩绞尽脑汁也没想
ThismorningI(gotup)(late),(so)Icametoschooltenminutes(later).
Wheredidthewritergoforameeting?Howdidthewriterdecidetogothere?Hedecidedtotake________________________.
最新回复
(
0
)