首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Who bought Buckingham House?
Who bought Buckingham House?
admin
2013-05-11
37
问题
Who bought Buckingham House?
Buckingham Palace is the monarch’s present London home, facing St. James’ park. It was built for the Duke of Buckingham and Normandy John Sheffield in 1703. Buckingham House was bought by George Ⅲ for his wife at the price of 28,000 pounds in 1761. and the royal family moved there from St. James’ Palace. It was enlarged in the Palladian style by John Nash in the reign of George IV and then the building became known as Buckingham Palace. When Victoria came to the throne, she made it the royal palace. In the palace can be found the Marble Hall, Sculpture Gallery, the Picture Gallery, the Throne Room, the Drawing Room, the Library, the Royal Stamp-Collecting Room, the Grand Staircase and Vestibule, over 600 rooms and halls in all. The grounds cover 40 acres and there are collections of famous paintings and of furniture, most of which are works dating from George IV’s time. Since 1993, Buckingham Palace has been. open to the public during the summer months only. But at all times tourists will gather in front of the Palace to see the guards. Thousands of visitors to London come to see the Changing of the Guard and the Trooping of the Colour.
选项
A、Buckingham Palace is opposite to St. James’ park.
B、George in bought the house of Buckingham for his wife at the price of 28,000 pounds.
C、The building became known as Buckingham Palace because of George Ⅲ.
D、Buckingham Palace has been open to the public only in summer months.
答案
C
解析
此题是细节判断题,根据文中"It was enlarged in the Palladian style by John Nash in the reign of George IV and then the building became known as Buckingham Palace."可得C是正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rUQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheEuropeanCommissionsaidonThursdayitwouldtoughentheregulationofmedicaldevicesasaresultofconcernsraisedbybr
Asweknow,computersareusedtostoreand______informationefficiently.
Becausethesupplyofnaturalgaswasplentiful______otherchoiceslikecoalandfueloil,manypeopleuseitforheatingandc
WhatdosurveysfindaboutAmericanteenagers?
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypothesestoexplainawaythenegativeresults.Maybes
WhatisthemostcreativepartofRobertFrank’sphotographybookTheAmericans’?
Mr.Whiteholdsaveryimportantpostwiththecompany,butheisnever______aboutwhatheeatsandwears.
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?
Itisthenaturalandperhapsunderstandabletendencyofnewspaperstoconcentrateonbadnewsandbydoingsotocontributeto
ThanksgivingDayandTurkeyOneThanksgivinginmyearly20s,Ihadamountainofworktodoanddecidedtotakeadvantageo
随机试题
Ofthetwosisters,Sarais(young)________one,andsheisalsotheonewholovestobequiet.
阅读《长恨歌》中的一段文字,回答问题。蜀江水碧蜀山青,圣主朝朝暮暮情。行宫见月伤心色,夜雨闻铃肠断声。天旋日转回龙驭,到此踌躇不能去。马嵬坡下泥土中,不见玉颜空死处。A.诗中“圣主”、“玉颜”分别指谁?B.这里表
金银花的主要成分不包括
细菌的侵袭力不包括
城市规划中“黄线”是指以下哪个控制界线?[2008年第12题]
期货公司未按期报送风险监管报表,中国证监会派出机构应当()。
应纳税额在人民币()元以下的船舶可以免征吨税。
导入的作用有哪些?以“friendship”为话题为高中课堂设计两种不同的导人方式并说明目的。
下图示意我国某山地的东坡和西坡的垂直带谱。读图完成下列问题。干旱河谷灌丛带所在的河谷终年盛行()。
Angerisanemotionthatcanbehardtocontrol.【C1】_____this,weshouldlearnhowtomanageangerinaconstructivemanner.In
最新回复
(
0
)