首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"When a customer enters my store, forget me. He is king", claimed John Wanamaker, who in 1876 turned an abandoned railway store
"When a customer enters my store, forget me. He is king", claimed John Wanamaker, who in 1876 turned an abandoned railway store
admin
2013-06-02
34
问题
"When a customer enters my store, forget me. He is king", claimed John Wanamaker, who in 1876 turned an abandoned railway store in Philadelphia into one of the world’s first department stores. This revolutionary concept changed the face of retailing and led to the development of advertising and marketing as we know it today.
But compelling as that slogan was, in truth the shopper was cheated of the crown. Although manufacturing efficiency boosted the variety of goods and lowered prices, advertising provided most information about products. Through much of the past century, ads spoke to a captive audience confined to just a few radio or television channels or a limited number of publications. Now media choice has exploded too, and consumers select what they want from a far greater variety of sources-- especially with a few clicks of a computer mouse. Thanks to the internet, the consumer is finally seizing power.
As our survey in this issue shows, consumer power has profound implications for companies, because it is changing the way the world shops. Many firms already claim to be "customer-driven or consumer-centric". Now their claims will be tested as never before. Trading on shoppers’ ignorance will no longer be possible: people will know-- and soon tell others, even those without the internet-- that prices in the next town are cheaper or that certain goods are inferior. The internet is working wonders in raising standards. Good and honest firms should benefit most.
But it is also intensifying competition. Today, window shopping takes place online. People can compare products, prices and reputations. They can read what companies say about products in far greater detail, but also how that matches up with the opinions of others, and-- most importantly of all-- discover what previous buyers have to say. News, groups and websites constantly review products and services.
This is changing the nature of consumer decisions. Until recently, consumers usually learned about a product and made their choice at the same time. People would often visit a department store or dealership to seek advice from a salesman, look at his recommendations and then buy. Now, for many, each of these steps is separate. For instance, Ford is finding that eight out of ten of its customers have already used the internet to decide what car they want to buy-- and what they are willing to pay-- even before they arrive at a showroom. When that happens consumers will truly be kings, and only those firms ready and able to serve these new monarchs will survive.
What is the main idea of the passage?
选项
A、With the help of internet, customers have really become kings now.
B、Only those firms reedy to serve customers like kings will survive.
C、More media choices are available to customers.
D、Firms can no longer cheat customers now.
答案
A
解析
本题问“短文的主旨是什么”。从文中末段主题句"... When that happens consumers will truly be kings,and only those firms ready and able to serve these new monarchs will survive."(当消费者有效利用因特网了解商品的时代到来时,消费者才真正成为了国王),可知[A]“借助于因特网,消费者现在成为了真正的国王”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rf67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivate-enterprise,market-orientedeconomyinwhichconsumerslarg
【B1】【B6】
A、Railwayworkers.B、Arobot.C、Acomputer.D、Amachine.DOntheVictoriaLine,whodoesalltheworkofcheckingandcollecting
Onlytwoanimalshaveenteredthehumanhouseholdotherwisethanasprisonersandbecomedomesticatedbyothermeansthanthose
Onlytwoanimalshaveenteredthehumanhouseholdotherwisethanasprisonersandbecomedomesticatedbyothermeansthanthose
A、Toaskforadvisers’advice.B、TomakesureiftheschoolisallowedtoprovidedistancelearningprogrambyCHEAC、Tomakesu
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribetheirfeelingstoyou?Weusebothwordsand【C1】______to
A、Becausehewasofillhealth.B、Becausehewasinabadmood.C、Becausehiswifeabandonedhim.D、Becausehisimmunesystemwa
A、Allofthemdisagreedwithhim.B、Someofthemdisagreedwithhim.C、Therewasnoreaction.D、Therewasnoresponse.A听到nobody
A、Heworkedthereasaguide.B、Hereadaboutit.C、Hehadjustvisitedit.D、Heinterviewedthesculptor.B由选项可知,本题与男士的行为活动有关。对
随机试题
关于卵巢囊性畸胎瘤,正确的叙述是
男性,50岁,腰麻下疝修补术,术后头痛,一般止痛药无效,应用安钠加后仍无效应如何给药
财务评价指标体系中的静态评价指标有()。
根据个人所得税法律制度的有关规定,个人将其所得通过中国境内非营利的社会团体向贫困地区捐赠的,可给予在缴纳个人所得税前的所得额中全额扣除。()
假定沪铝5月份合约和9月份合约价格变化如下表所示,则某套利者3月1日采用()套利策略可获利。
商用房贷款的额度通常不超过所购或所租商用房价值的(),具体贷款额度由商业银行根据贷款风险管理相关原则自主确定。
属于行政职能的内容有()。
张某在某商场购买了一台电冰箱,使用3个月后发生故障,在“三包”有效期内,经两次修理,仍不能正常使用。以下说法不正确的是()。
规范化主要为克服数据库逻辑结构中的插入异常,删除异常以及
Thebizarreanticsofsleepwalkershavepuzzledpolice,perplexedscientists,andfascinatedwritersforcenturies.Thereisan
最新回复
(
0
)