首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Telecommuting—substituting the computer for the trip to the job—has been hailed as a solution to all kinds of problems related t
Telecommuting—substituting the computer for the trip to the job—has been hailed as a solution to all kinds of problems related t
admin
2014-08-25
60
问题
Telecommuting—substituting the computer for the trip to the job—has been hailed as a solution to all kinds of problems related to office work. (78)
For workers it promises freedom from the office, less time wasted in traffic, and help with childcare conflicts.
For management, telecommuting helps keep high performers on board, minimizes lateness and absenteeism by eliminating commuters (经常乘火车往返者), allows periods of solitude (独处) for high concentration tasks, and provides scheduling flexibility. In some areas, such as Southern California, Seattle, and Washington, local governments are encouraging companies to start telecommuting programs in order to reduce rush-hour traffic and improve air quality.
But these benefits do not come easily. Making a telecommuting program work requires careful planning and an understanding of the differences between telecommuting realities and popular images. Many workers are seduced by rosy illusions of life as a telecommuter. A computer programmer from New York City moves to the quiet Adirondack Mountains and stays in contact with her office via computer. A manager comes in to his office three days a week and works at home the other two. An accountant stays home to care for her sick child; she hooks up her telephone modern connections and does office work between calls to the doctor.
These are powerful images, but they are a limited reflection of reality. (79)
Telecommuting workers soon learn that it is almost impossible to concentrate on work and care for a young child at the same time.
Before a certain age, young children cannot recognize, much less respect, the necessary boundaries between work and family. Additional child support is necessary if the parent is to get any work done.
Management, too, must separate the myth from the reality. Although the media has paid a great deal of attention to telecommuting, in most cases it is the employee’s situation, not the availability of technology, that precipitates (加速. . . . . . 来临) a telecommuting arrangement.
That is partly why, despite the widespread press coverage, the number of companies with work-at-home programs or policy guidelines remains small.
Which of the following is example of telecommuting as described in the passage ?
选项
A、A scientist in a laboratory developing plans for a space station.
B、A technical writer sending via computer documents created at home.
C、A computer technician repairing an office computer network.
D、A teacher directing computer-assisted learning in a private school.
答案
B
解析
根据第二段第四句A computer programmer from New York City moves to the quiet Adirondack Mountains and stays in contact with her office via computer.其他三项在文中没有体现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rkxO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Mary(mustbe)over30(now);it’s(about)timeshe(shouldgetmarried).
ThewriterseemstoimplythatEuropeanstravelmostlyforthereasonthatInparagraph2,citieslikeLondon,Copenhagen,and
Youcan______himwheneveryouhavedifficulties.
Undernocircumstance______totellliestoparents.
Mynewglassescostme______thelastpairIbought.
Inancienttimesthemostimportantexaminationswerespoken,notwritten.IntheschoolsofancientGreeceandRome,testingus
Hewasaqualifieddoctorwhorarelypracticedbutinsteaddevotedhislifetowriting.Heoncesaid:"Medicineismylawfulwif
Theotherdayyourcousincametovisituswithoutgivingnotice______.
WhenIwaslearningcalligraphy(书法),myteachertoldmeastory.Acalligraphertaughthandwriting.Oneofhisstudentswho
WheneverIseeanyonebuyingaNationalLotteryticketIwanttostopthemandaskiftheyknowwheretheirmoneyisgoing.
随机试题
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
"用温远温"此属于"亡血家不可发汗"此属于
香薷的使用注意事项包括
下列说法正确的是:
对于设有钢筋混凝土构造柱的抗震多层砌筑结构的做法,正确的有()。
根据《消费税暂行条例》的规定,下列各项中,纳税人自产自用应税消费品,需要缴纳消费税的有()。
对古代警察的理解,正确的有()
“同是天涯沦落人,相逢何必曾相识”这一名句的作者是白居易。()
在文字还不普及的时代,民间故事承担了培养人生观、道德观、伦理观的职能,听故事是人们学习.传统文化、自然知识、人生哲学等的重要渠道。然而,飞速发展的现代科技正在深刻改变着人们的生活方式,也极大地影响着人们的接受习惯和审美趣味。当下的年轻人对传统文化的感知和了
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When.
最新回复
(
0
)