首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Every time they watch TV. B、When they make mistakes. C、When they’re going on holiday. D、When they meet forecasters. C原文提及“观众只在
A、Every time they watch TV. B、When they make mistakes. C、When they’re going on holiday. D、When they meet forecasters. C原文提及“观众只在
admin
2014-05-30
23
问题
In Britain, just after the main television news programmes, audience figures rise. It’s weather forecast time. The BBC broadcasts 44 live forecasts a day, 433 hours of weather a year, using forecasters from the Meteorological Office. The Met. Office makes predictions about the weather seven days in advance. These are based on observations from the ground, from satellites and from radar. The observations are stored in a computer that can do up to 4,000 million calculations a second.
In Britain the weather is news. A television weather forecast often begins with an interesting fact— the town with the top temperature of the day or the place with the most rain. "The public like that kind of information," says senior forecaster Bill Giles. The BBC forecasters are professional meteorologists, but they do not have an easy job. They are the only presenters on television who do not use a script, and they cannot see the map that they are describing. Viewers are often critical, especially of female presenters. One woman left her job after rude letters and press reports about her clothes.
The British talk about the weather more than almost any other subject, so it is a surprise to discover that seventy per cent of television viewers cannot remember what they saw on the weather forecasts. "What happens is that people like watching and hearing the forecasts, but they probably only take real notice when they need to—when they’re going on holiday or wondering what the weather will be like for the tennis at Wimbledon," says one forecaster. "Or, of course, when we make mistakes!
19. How many live forecasts does BBC broadcast each day?
20. What does a television weather forecast often begin with?
21. Why did the female presenter quit her job?
22. When will the viewers pay attention to the weather report?
选项
A、Every time they watch TV.
B、When they make mistakes.
C、When they’re going on holiday.
D、When they meet forecasters.
答案
C
解析
原文提及“观众只在自己需要的时候注意天气预报,比如要去度假、看比赛或当天气预报员犯错误的时候。”故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rv17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______toyourfamily,butifyouchoosethewrongkindofdog
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumbuslandedintheNewWorld.TheTainoIndians【B1】___
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumbuslandedintheNewWorld.TheTainoIndians【B1】___
Scotlandisauniqueplace.IthassomeofthemostbeautifulcitiesinEurope,alivingevidenceofasplendidandproudpast.
Scotlandisauniqueplace.IthassomeofthemostbeautifulcitiesinEurope,alivingevidenceofasplendidandproudpast.
A、Therearetoomanycomplaintsfromnetusers.B、Hackers’attackofMySpacecannotbeforbidden.C、Parentscannothelpchecking
A、Heseldomusesacomputer.B、Helikestoplaygamesoncomputer.C、Helikestodoprogramming.D、Heusescomputeronlyatwork
A、Disappointed.B、Satisfied.C、Doubtful.D、Anxious.A原文提到当年轻夫妇拒绝买东西后,斯蒂文森先生感到有点沮丧。故A正确。
A、Themanandthewomanusethesamecomputer.B、Themancannothelpthewoman.C、Thewomancannotturnoffthecomputer.D、Th
AresearchpresentedtotheAAASmeetinginSanDiegosuggeststhatmuchoftheworldpreferstotakeasiesta(午睡).Ithasalrea
随机试题
(2019年曲阜)小李看到数学成绩原本不如自己的同桌现在进步了十几名,于是觉得自己也能学好数学。影响小李自我效能感的因素是()
政策方案的评估与择优主要有下列哪些方法?
人们对市场经济的认识有了根本转变,从过去的“自由放任的市场经济是尽善尽美的”转变为认识到其在实现宏观经济目标方面难如人愿,是以______为契机。
女性,55岁。双手指关节疼痛2年,间断发作,逐渐加重,近半年出现膝关节疼痛,上、下楼时明显。1个月来右膝关节肿胀明显,活动受限,行走困难。查体:双手远指关节骨性肥大,可见Heberden结节,右膝关节肿胀,浮髌试验阳性,左膝摩擦感明显。此患者首选的检查
A.遮光剂B.防腐剂C.增光剂D.增塑剂E.着色剂明胶空心胶囊的不同辅料的作用亦不相同,十二烷基磺酸钠在明胶空心胶囊中用作
在租赁合同中如果是由承租人投保,承租人应以出租人的名义投保,并在实际受损时向出租人及时提交文件,以使出租人能获取保证金。()
对单位和个人面临的和潜在的风险加以判断,归类和鉴定风险性质的过程是()。
当某投资者买进3月份日经指数期货3张,并同时卖出2张6月份日经指数期货。则期货经纪商对客户要求存入的保证金应为()。
在计算机中,信息的最小单位是
A、Yes,itisn’t.B、No,itis.C、Yes,itis.C
最新回复
(
0
)