首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Americans Become Pessimistic from Optimistic Americans have long prided themselves as being part of an optimistic society. B
Americans Become Pessimistic from Optimistic Americans have long prided themselves as being part of an optimistic society. B
admin
2014-06-13
76
问题
Americans Become Pessimistic from Optimistic
Americans have long prided themselves as being part of an optimistic society. But a new survey portrays Americans as pessimistic , believing the nation is in decline and that quality of life for future generations may be lower than it is today.
Defining the American Dream is not easy, although four definitions dominate people’s perceptions of what it means to them, according to researchers at the Xavier University’s Institute for Politics and the American Dream: opportunity, freedom, family and financial success. Happiness, wealth, home ownership are among the things that rank as less important in people’s views of what the dream means. However people define it, they believe the American Dream is harder to achieve for this generation than it was for their parents’ generation. Sixty percent of those surveyed by Xavier University said that was their conclusion. Even more—68 percent—said their children and grandchildren will find it more difficult to achieve than they have.
The results may not be surprising, given the state of the economy. The deep recession that has gripped the nation sent the unemployment rate to 10. 2 percent late last year (it is now at 9. 7 percent). Add to that the damage done to retirement savings accounts by the sharp decline in the stock market in late 2008 and early 2009 and it’s little wonder Americans are in a pessimistic mood.
Still, the findings are a reminder of the political climate facing politicians this year. Today, a majority of Americans—58 percent —see the country in decline. A smaller majority—52 percent—believe the world now looks to many other places to see where the future is,, while just 45 percent believe this country best represents the future.
The survey was commissioned by Michael Ford, the director of the institute who spent years as a Democratic Party strategist and organizer. The survey was conducted by another veteran Democratic strategist, Paul MasIin. It included a national survey of all Americans and a separate, smaller, survey of first and second generation immigrants .
Maslin asked people to rate the condition of the American Dream. The results showed that those who define the dream in terms of financial security see it in the worst shape. Among the most pessimistic were middle-age white women from the Midwest. Those most positive were Latinos and African Americans. For all the pessimism, there was one notable piece of optimism. Asked about their own likelihood of achieving the American Dream, 67 percent said they were confident they could.
What is said about the survey made by Xavier University?
选项
A、It is hard for people to explain clearly what American Dream means.
B、A great majority believes it will be more difficult to achieve American Dream.
C、The survey showed that all generations are fascinated with American Dream.
D、The survey has not drawn any meaningful conclusions.
答案
B
解析
推理判断题。根据题干关键词the survey和Xavier University定位到文章第2段第5句:Even more一68 percent一said their children and grandchildren will find it more difficult toachieve than they have.可知,大多数人认为未来实现美国梦会更难。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ryO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,however,tendtobeshorterandmorecasualthanfri
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmericanuniversitieshavefootball,baseball,basketball
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmericanuniversitieshavefootball,baseball,basketball
HomepricesslidinNovember,raisingquestionsaboutwhetherthehousingrecoveryisrobustenoughtomaintainasustainedturn
Sciencefictionhasatendencytobecomesciencefact.SomethinglikeHal,theon-boardspaceshipcomputercapableofethicalde
RememberSecondLife,thevirtualworldthatwassupposedtobecomealmostasimportantasthefirstone?Nowpopulatedbynomo
Fewscientificfieldsareasfullofriskasthatofresearchintohumanintelligence.Thetwoquestionsthat【1】overandovera
Theword"interest"inthefirstparagraphmostprobablymeansThebesttitleforthistextis
ThistextismainlyintendedtoFromthetextwelearnthatChristopherLashismostprobably
Tips:WenWenChuanearthquakeaffecteveryone’sheart,pleaseuse"ToBeStrong"asthetopictowritealettertoseniormiddl
随机试题
M型超声心动图二尖瓣波群无法观察到
女,10岁,乳腺疼痛1个月,无月经初潮。造成乳腺疼痛的可能原因
下列药物中中枢兴奋作用最强的是
属于技术事故的是属于责任事故的是
下列有关法律后果、法律责任、法律制裁和法律条文等问题的表述,哪些可以成立?()
(2010年)已知电路如图8—11(a)所示,若使用叠加原理求解图中电流源的端电压U,正确的方法是()。
如果在监理责任期内,由于监理人的过失造成了委托人的经济损失,应按( )原则向委托人赔偿。
根据证券法律制度的规定,证券的代销、包销期限最长不得超过()日。
若有外国旅游者在街头散发宗教宣传品,进行宗教宣传,导游人员要加以阻止并向他们说明()。
在E-R图中,用来表示实体的图形是
最新回复
(
0
)