首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure hut to fi
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure hut to fi
admin
2015-08-19
27
问题
Men have traveled ever since they first appeared on the earth.
In primitive times they did not travel for pleasure hut to find new places where their herds could feed, or to escape from hostile neighbors, or to find more favorable climates. They traveled on foot. Their Journeys were long, tiring, and often dangerous. They protected themselves with simple weapons, such as wooden sticks or stone clubs, and by lighting fires at night and, above all, by keeping together.
Being intelligent and creative, they soon discovered easier ways of traveling. They rode on the backs of their domesticated animals: they hollowed out tree trunks and, by using bits of wood as paddles, were able to travel across water.
Later they traveled, not from necessity, but for the joy and excitement of seeing and experiencing new things. This is still the main reason why we travel today.
Traveling, of course, has now become highly organized business. There are cars and splendid roads, express trains, huge ships and jet airliners, all of which provide us with comforts and security. This sounds wonderful. But there are difficulties. If you want to go abroad, you need a passport and a visa, ticket, luggage, and a hundred of other things. If you lose any of them, your journey may be ruined.
Which of the following statements is NOT true?
选项
A、Primitive people had to arm themselves with wooden sticks when they travelled.
B、Primitive people protected themselves with stone clubs when they travelled.
C、Primitive people had to travel in groups.
D、Primitive people never traveled at night.
答案
D
解析
文章第二段最后一句讲了原始人在旅途中的情况,其中包括夜里点燃火把。所以D项叙述错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s3YC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
ArchimedeswasafamousGreekmathematicianandscientist.Hewasbornaround287BCandhediedintheyear212BC.Archime
IwaswonderingthroughthestreetwhenIcaughtsightofastrangestore;therewasn’tanythingbutemptyshelvesatoneendof
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.(78)Themeaningsofthou-sandsofeverydayperceptions,the
Notlongago,Ihadmyfirston-linechat.Ithoughtitwouldbe【56】because.Ihaveheardsomanypeople【57】itinthatway.But
FromMondayuntilFridaymostpeoplearebusy【21】,butintheeveningsandonweekendstheyarefreeandenjoythemselves.Some
AustraliaisnearlyaslargeastheUnitedStates,butmostofitistoodryforpeopletolivein.Aroundthisdrypartarelar
Apoortravelerstoppedunderthetreetoeattheboiledriceandvegetableswhichhebroughtwithhim.Afewmetersaway,there
IfellinlovewithEnglandbecauseitwasquaint(古雅)—allthoselittlehouses,lookingterriblyold-fashionedbutnice,likedo
WhenItookhistemperature,itwastwodegreesabove______.
Perhapsitwillbealongtime______fromabroad.
随机试题
男性,28岁。汽车司机。前胸撞于方向盘上。伤后约1小时。查体:意识清.脉搏130次/分。奇脉(+),血压12/10.7kPa(90/80mmHg),呼吸32次/分,颈静脉怒张,心浊音界扩大。心音弱.两肺呼吸音正常。诊断最大可能性是
每次月经总量一般为分娩时的出血量一般为
女,28岁,已婚。平时月经尚规则,现停经50天。停经32天尿乳胶凝集抑制试验阴性,第33天,肌内注射黄体酮5天,停药后无撤退性出血,基础体温维持在37℃左右,已近5周。下列哪种诊断最可能
患者,男性,40岁,诊断慢性肾炎3年,一直病情稳定,并可参加工作。近一个月来,工作较为繁忙,出现头痛、头晕的表现,夜间睡眠较差。为治疗来院就诊,入院查体发现血压160/100mmHg,双侧眼睑轻度水肿,余(一),诊断为慢性肾炎急性发作。目前,责任护士对其的
()安全装置的作用是,在操作到危险点之前,自动使机器停止或反向运动。
质量事故的处理依据应当包括()。
在沥青表面处治施工时,由于沥青表处具有路面薄、造价低、施工简便、行车性能好等优点,其应适用于()公路的沥青面层。
文言文总结课上,教师给学生讲完了词类活用的知识后,出了一些练习题让学生对文言文句子中加下划线的字法进行判断,下列判断正确的是()。
2013年12月,“嫦娥三号”成功落月标志着中国正式成为世界第三个登月国。以下说法不正确的是()。
某地有一些无经济来源的孤寡残幼,政府关心并对他们提供基本生活保障.这种情况属于:
最新回复
(
0
)