首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Robert Spring, a 19th century forger, was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling
Robert Spring, a 19th century forger, was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling
admin
2010-04-24
41
问题
Robert Spring, a 19th century forger, was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of famous Americans. Spring was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he prospered by selling his small but genuine collection of early U.S. autographs. Discovering his ability at copying handwriting, he began imitating signatures of George Washington and Ben Franklin and writing them on the title pages of old books. To lessen the chance of detection, he sent his forgeries to England and Canada for sale and circulation.
Forgers have a hard lime selling their products. A forger can’t approach a respectable buyer but must deal with people who don’ t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their work look re- al. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they can treat paper and ink with chemicals.
In Spring’s time, right after the Civil War, Britain was still fond of the Southern states, so Spring invented a respectable maiden lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General "Stonewall" Jackson. For several years Miss Fanny’s financial problems forced her to sell a great number of letters and manuscripts belonging to her famous father. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring from dying in poverty, leaving sharp-eyed experts the difficult task of separating his forgeries from the originals.
Customers who were told that Wendy’s fries had a high trans fat content seemed ______.
选项
A、deeply distressed by the news
B、heartened by the news
C、put off by the news
D、unconcerned about the news
答案
D
解析
细节理解题。文章最后四段讲到了顾客对相关报道的反应是漠然的,Customers who were told that Wendy’s fries had a high trans fat content were undeterred.所以选D。undeterred: adj. 未被吓住的,无动于衷的
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sI2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
What’sthechangeinAmericanfamilyinthe21century?
What’sthechangeinAmericanfamilyinthe21century?
Theyhaveconsideredtheirhighstandardoflivinga(n)________forpractisingtheirbasicbeliefs.
SciencewriterTomStandagedrawsaptparallelsbetweenthetelegraphandthegemoflate20thcenturytechnology,theInternet.
SciencewriterTomStandagedrawsaptparallelsbetweenthetelegraphandthegemoflate20thcenturytechnology,theInternet.
Itishardtoimaginealargecitywithoutpolicemen,butsuchwasthe______inLondonintheearly18thcentury.
Bythemiddleofthe21stcentury,thevastmajorityoftheworld’spopulation______incitiesratherthaninthecountry.
WhatwasHankWalker’sprofession?
随机试题
结合实际,论述如何建立良好的师生关系。
在计划层次体系中,最简单形式的计划是指()
患者,男,34岁。劳累后气急1年,近2个月来乏力、食欲缺乏伴腹胀就诊。体检:心脏轻度增大,心率100次/分,律齐,可闻及舒张早期额外心音。两肺清。肝因大量腹水未能扪清,颈静脉充盈显著,下肢不肿。X线检查示左侧胸腔轻至中度积液,心影呈三角形,搏动减弱,左、右
下列说法正确的有:()。
下列选项中,属于低层住宅设计的基本特点的有()。
以下关于第二审法院处理第一审判决、裁定上诉案件的表述,正确的是()。
“桑植满田园,户户皆养蚕;步步闻机声,家家丝绸绣”,这是历史上久负盛名的山东“丝绸之乡”()的写照。
关于网络安全防御技术的描述不正确的是()。
下述关于数据库系统的叙述中,正确的是()。
Whenateacher【B1】______astudenttoreadabookit’susuallyforaparticularpurpose.Thebookmay【B2】______usefulinformatio
最新回复
(
0
)