首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The British. B、The Americans. C、The Romans. D、The Russians. C选项表明,本题考查某个国家的人,听音时注意留意不同国籍的人的相关情况,并听清问题问的是什么。短文中提到,罗马人首先使用记载式广告,
A、The British. B、The Americans. C、The Romans. D、The Russians. C选项表明,本题考查某个国家的人,听音时注意留意不同国籍的人的相关情况,并听清问题问的是什么。短文中提到,罗马人首先使用记载式广告,
admin
2013-10-08
65
问题
Advertising is the tool that has always been used to convince the public to buy products. In the beginning, it was a basic and crude tool. Craftsmen cried out to passersby, telling the quality of their products. Today, newspapers, magazines, radio, and television use a variety of means to introduce the public to many products developed through technology.
The Romans started using recorded advertisements. They smoothed and whitened areas on a wall where advertisements could be written or carved.
In the Middle Ages, people continued to use verbal announcements and written messages, but a new form of advertising, using symbols, was developed as well. Shops displayed a special symbol to indicate what goods or services could be found inside.
The Industrial Revolution caused an explosion in the advertising field. The abundance of luxury goods, coming both from new inventions and from trade with different parts of the world, meant that consumers had to be told more about products than ever before. They had to be persuaded that they needed all these new products and that one product was superior to its many competitors. The buying public was soon being exposed to endless amounts of advertising.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What is the passage mainly about?
33. How did early craftsmen advertise their products?
34. Who first started using written advertisements?
35. When did advertising first boom?
选项
A、The British.
B、The Americans.
C、The Romans.
D、The Russians.
答案
C
解析
选项表明,本题考查某个国家的人,听音时注意留意不同国籍的人的相关情况,并听清问题问的是什么。短文中提到,罗马人首先使用记载式广告,他们把墙上的部分区域磨平并且刷白,然后写上或刻上广告,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/skc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whydoesn’ttheauthorwanttotalkaboutbeingawomanscientistagain? FromParagraph2,wecaninferthatpeoplewouldattr
A、Cleanair,muchfoodandmoreexercise.B、Cleanair,freshfoodandlessexercise.C、Cleanair,freshfoodandsimplelife.D、
SmallSchoolsRisingThisyear’slistofthetop100highschoolsshowsthattoday,thosewithfewerstudentsareflourishin
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinessesalonedeprivedsoftwarepublishersof$1.6billion
Whatpersonalqualitiesaredesirableinateacher?Ithinkthefollowingwouldbegenerallyaccepted.First,theteacher’s
A、Becauseshewon’tfulfillherpromise.B、Becausehermotherwouldbeveryangry.C、Becauseshecan’tfinishthejobaheadofs
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betweenyoungpeopleandtheirelders.Parentscomplained
A、Examsdon’ttellthewholestory.B、Testscannoteffectivelymeasurestudents’abilities.C、Thecancellationofexamsshould
Betweenastonishmentandjoy,shecouldn’thelp______intotears.
A、10,000poundsperyear.B、It’sveryexpensive.C、Nothing,it’sfree.D、2poundsperday.CHowmuchdoeseducationatstatesc
随机试题
直接筹资主要有
硬膜外麻醉穿刺操作时不慎刺破硬脊膜,术后最容易出现
男性,40岁。病史2周,发热,皮肤有出血点,骨髓原始细胞>80%,过氧化物酶(++),Auer小体(+)。最可能的诊断是
关于胃的形态描述,错误的是
在开放积极条件下,一个国家国民生产总值由()四部分构成。
我国通过采用国债投资等多种措施推动经济结构调整和产业机构升级,促使我国的经济增长模式逐步由()转变。
谋求世界各国经济共同发展的根本途径是()。
TheAsiantigermomthatAmyChuaportraysinhernewbookmayseemlikejustonemorespeciesinthegenusExtremeParent—the
•Readthearticlebelowaboutsuccessfule-mailnegotiation.•Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachofth
Overthepastdecade,significantresearchhasdemonstratedwhatmanyhaveknownforalongtime:womenarecriticaltoeconomic
最新回复
(
0
)