首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is easier for sick people to digest. B、It provides some necessary nutrients. C、It is healthier than other animal products.
A、It is easier for sick people to digest. B、It provides some necessary nutrients. C、It is healthier than other animal products.
admin
2021-01-06
27
问题
An average person consumes 144 pints of milk a year, but 40% of that is poured onto cereal. And 60% of those people are children. But what was once advertised as nutritious is becoming unpopular. Americans drink 37% less milk than they did in the 1970s. And in the UK, dairy consumption overall has fallen by a third in the past 20 years. Milk is increasingly being described in a negative light. A recent blog suggested maybe people are drinking less milk because it is poisonous to many of us. Lactose is the sugar found in milk and dairy products. It needs a series of complex proteins to break it down. Without enough of these proteins, the lactose is broken down by bacteria in the human body. This can cause physical pain and produce gas in the stomach. However, after we have finished breast or formula feeding, most of us don’t continue producing the complex proteins in our body, which are necessary to break down the lactose. Despite the problems in digesting milk, it does provide many benefits. Milk is nutritious. It contains vitamins A and D, as well as protein and isn’t full of calories. You can test yourself by drinking a large glass of milk. If you get sick in your stomach within the next 24 hours, you are lacking in the proteins to digest milk.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the passage say about Americans?
23. How do Americans and British people think of milk nowadays?
24. Why does drinking milk cause pain in some people?
25. What does the passage say is a benefit of milk?
选项
A、It is easier for sick people to digest.
B、It provides some necessary nutrients.
C、It is healthier than other animal products.
D、It supplies the body with enough calories.
答案
B
解析
细节辨认题。短文末尾指出,牛奶是很有营养的,富含维生素A和维生素D,还含有蛋白质,而且热量不高。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sxO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyareofferedforthosewithaninterestinthecourses.B、Employersandemployeesinacompanyarebothwelcome.C、People
A、Togetfundingfromthecity’srecyclingcenter.B、Toraisepeople’sawarenessofrecycling.C、Toforcethegovernmenttochan
A、Poetryispopularamongthegeneralpublic.B、Peopletherehavenointerestinpoetry.C、Poetryisthemostpopularliterature
A、Money.B、Safety.C、Family.D、Health.D短文提到随着年龄的增长,许多老年人越来越关注自己的健康,故D正确。
A、1,970.B、1,980.C、4,700.D、2,600.D题目问进入奥运会体育馆的运动员人数。新闻中提到,有来自超过80个国家和地区的大约2600名运动员,在20世纪七八十年代的美国流行音乐的伴奏下,齐步走进体育馆。故D项正确。
A、Employfewerstaff.B、Keepcustomerwaitlonger.C、Payattentiontoonlinesales.D、Chargemoreshippingfees.C四个选项与新闻中的几条商家策
Mostofushaveformedanunrealisticpictureoflifeonadesertisland.Wesometimesimagineadesertislandtobeasortof【C
A、TheKing’sbirthday.B、Thestabilityofthemonarchy.C、Criticismfromboththeleftandtheright.D、TheKing’spublicdefen
Anewanalysisoffederalmoneythatpublicschoolsreceiveforlow-incomestudentsshowsthatarecordnumberofthenation’ss
随机试题
某油井目前地层压力为11.0MPa,流动压力为6.5MPa,饱和压力为9.2MPa,则该井的地饱压差为()MPa。
项目生命周期按四阶段划分时,下列工作内容中,属于计划阶段的是()。
以下()股票发行监管制度中,中国证监会是唯一对股票发行做实质性判断的主体()。①审批制②核准制③注册制
ABC会计师事务所在接受I公司2×10年度财务报表审计业务时,委派壬注册会计师为项目负责人,审计过程中遇到下列问题,请代为做出正确的专业判断。壬注册会计师应当针对评估的认定层次重大错报风险设计和实施进一步审计程序,进一步审计程序的性质是指进一步审汁程序
职业道德是所有从业人员在()中应该遵循的行为准则,涵盖了从业人员与服务对象、职业与职工、职业与职业之间的关系。
寂寞是一种清福。我在小小的书斋里,焚起一炉香,袅袅的一缕烟线笔直地上升,一直戳到顶棚,好像屋里的空气是绝对的静止,我的呼吸都没有搅动出一点波澜似的。我独自暗暗地望着那条烟线发怔。屋外庭院中的紫丁香还带着不少嫣红焦黄的叶子,枯叶乱枝的声响可以很清晰地听到,先
某项目工期为一年,项目经理对负责项目工作分解结构编制的小张提出了如下要求或建议,其中______是不妥当的。
TheUnitedStateshaslongbeenknownasanationofimmigrantsbecausemanyofitspeople______fromsettlerswhocamefromall
ThemostimportantdivideinAmericatodayisclass,notrace,andtheplacewhereitmattersmostisinthehome.Conservatives
Statusisanesteemneedandregardlessofwherewefallontheeconomicladder,weallstrivetoachievestatusbeforewecanm
最新回复
(
0
)