首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many people are worried about what television has done to the generation of American children who have grown up watching it. For
Many people are worried about what television has done to the generation of American children who have grown up watching it. For
admin
2012-01-16
70
问题
Many people are worried about what television has done to the generation of American children who have grown up watching it. For one thing, recent studies show that TV weakens the ability to imagine. Some teachers feel that television has taken away the child’s ability to form mental picture in his own mind, resulting in children who cannot understand a simple story without pictures.
Secondly, too much TV too early usually causes children to be removed from real-life experiences. Thus, they grow up to be passive(被动的) watchers who can only respond to action, but not start doing something actively.
The third area for such a worrying situation is the serious dissatisfaction frequently expressed by school teachers that children show a low patience for the pains in learning. Because they have been used to seeing results of all problems in 30 or 60 minutes on TV, they are quickly discouraged by any activity that promises less than immediate satisfaction.
But perhaps the most serious result is the TV effect of bloody fights and death on children, who have come to believe that it is an everyday thing. Not only does this increase their admission of terrible acts on others, but some children will follow bad acts that they see on television.
Because of TV, children have lost their ability to ______.
选项
A、have ideas of new things
B、understand pictures in books
C、read story books
D、think in a clear way
答案
C
解析
本题为细节题。根据第一段最后一行内容“resulting in children who cannot understand a simple story without pictures”,结合前文所说孩子 失去了想象的能力,可以得出孩子们由于电视的侵害,失去了想象力, 甚至故事书也无法阅读。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t75d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【S1】【S6】
Let’strytodoourworkwith______moneyand______people.
Whatdoestheunderlinedwordspaminthefirstparagraphprobablyreferto?Whichofthefollowingistrueaccordingtothete
Culturedetermineswhatkindofthinkingisimportantandwhatkindisnotso-important.Learnersusethelanguage,tools,andp
Thispassagemainlyfocuseson______.Itismostprobablethattheauthorwilldiscussinthepassagethatfollowsthisone__
Readingnewspapercanoffermostpeople______.Whydopeoplereadthelead?
Ifhe______thejobtoday,hewillbeabletoleaveforShanghaitomorrow.
______isconsideredasfemaleoccupation.
Wemaybeverypleasedwiththerapidprogresswehavemadeineveryfieldofstudy.Butthewaytotestastudent’sknowledgea
Wemaybeverypleasedwiththerapidprogresswehavemadeineveryfieldofstudy.Butthewaytotestastudent’sknowledgea
随机试题
Allemployeetravelexpensereportsmustbe________bythedepartmentsupervisor.
结合具体艺术作品论述艺术形象的特征。
就椎管内肿瘤而言,下述意见中的错误论点是
下列不属于医疗事故的是
甲公司经营空调买卖业务,并负责售后免费为客户安装。乙为专门从事空调安装服务的个体户。甲公司因安装人员不足,临时叫乙自备工具为其客户丙安装空调,并约定了报酬。乙在安装中因操作不慎坠楼身亡。下列哪些说法是正确的?()
可撤销的合同在撤销前,属于( )合同。
2000年11月7日国务院第296号令发布《煤矿安全监察条例》,自()起施行。
替补训练的优缺点是()。
唐代著名画家吴道子被称为画圣,其代表作有《女史箴图》《洛神赋图》等,擅画神话人物。()
45
最新回复
(
0
)