首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A recreational program. B、An educational program. C、A program for cartoons. D、A program for commercials. B细节题。文章中提到教育节目没有广告,深受
A、A recreational program. B、An educational program. C、A program for cartoons. D、A program for commercials. B细节题。文章中提到教育节目没有广告,深受
admin
2013-11-21
64
问题
Children in the United States are exposed to many influences other than that of their families. Television is the most significant of these influences, because the habit of watching television usually begins before children start attending school. And, by the time that the average child finishes high school, he or she will have spent 18,000 hours in front of a television set as opposed to 12,000 hours in a classroom.
Parents are concerned about these figures. They are also concerned about the lack of quality in television programs for children. The degree of violence in many of these shows also worries them.
Even if it is unreal — a cartoon cat beating up a cartoon mouse with a baseball bat — this violence may have a negative effect on the young minds exposed to it. Studies indicate that, when children are exposed to violence, they may become aggressive or insecure.
Parents are also concerned about the commercials that their children see on television. Many parents would like to see fewer commercials during programs for children. And some parents feel that these shows should not have commercials at all because young minds are not mature enough to deal with the claims made by advertisers.
Educational television has no commercials and has programs for children that many parents approve of. The most famous of these is "Sesame Street", which tries to give preschool children a head start in learning the alphabet and numbers. It also tries to teach children useful things about the world in which they live.
Even though most parents and educators give "Sesame Street" and shows like it high marks for quality, some critics argue that all television, whether educational or not, is harmful to children. These critics feel that the habit of watching hours of television a day turns children into bored and passive consumers of their world rather than encouraging them to become active explorers of it.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What is the main idea of the passage?
17. According to the passage, what do you think "Sesame Street" is?
18. What will be the consequence if a child forms a habit of watching hours of television every day?
选项
A、A recreational program.
B、An educational program.
C、A program for cartoons.
D、A program for commercials.
答案
B
解析
细节题。文章中提到教育节目没有广告,深受家长们的好评,然后以“芝麻街”为例,因此可知芝麻街是一个教育类的节目。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tAS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PollutedwaterisnothingnewintheUnitedStates.Wehavelivedthroughflamingriversandcausticcreaksthatcouldtakethe
Likeaneedleclimbingupabathroomscale,thenumberkeepsrising.In1991,15%ofAmericanswereobese(肥胖的);by1999,thatpr
Newsagencyisalsocallednewsservice【B1】______,whichcollects,writes,anddistributesnewsfromaroundanationortheworl
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,andkeepushealthy.Butthesearenottheironlyuse.
SaveYourOwnLifeWe’veallheardthemiraclestories:TheBoyScoutwhosurvivedforfourdaysinthemountainsofNorthC
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【B1】aparentwhen
SocialmediapresentschallengetouniversitiesUniversitieshaveanewweaponinthebattletoprotecttheirreputations:thef
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsandbusinesses,theresultsarenotalwaysaccurate.
A、Shehasnotappliedtoanycompaniesyet.B、Shewillbeginworkinginafewweeks.C、Shedoesnotyetknowifacompanywilla
随机试题
签发人签发公文,应当签署意见、姓名和完整日期;圈阅或者签名的,视为()。
下列哪一型白血病最易发生播散性血管内凝血?
(2002年第79题)人体的微循环约占总循环量的
某公路工程项目可行性研究报告的相关资料和基础数据如下:(1)项目工程费用为2000万元,工程建设其他费用为500万元(其中无形资产费用为200万元),基本预备费费率为8%,预计未来3年的年均投资价格上涨率为5%。(2)项目建设前期年限为1年,建设期为2
根据我国《票据法》的规定,银行本票的持票人未按照规定期限提示见票的,则丧失对出票人的追索权。( )
排球比赛中,队员的一只脚完全越过中线触及对方场地,则()。
阅读下面材料,根据要求作文。博览群书总还是要的,读书人喜欢说“腹有诗书气自华”,但仔细想想,在人身上真正起作用的,一定是真正读懂、读通、读化了的那几部书。要求:用规范的现代汉语写作。自定立意,自拟题目,自选文本。不少于800字。
2,3,-7,13,-27,()
在问卷中,将教师的职称定为初级、中级、高级三个级别。这个变量是
Whatnaturalresourcesdidthesouthernparthave?
最新回复
(
0
)