首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The centenarians had a high calorie and fat intake. B、The centenarians basically eating something different. C、The centenarian
A、The centenarians had a high calorie and fat intake. B、The centenarians basically eating something different. C、The centenarian
admin
2021-08-31
60
问题
W: New studies are proving that more and more Americans are living way beyond their expectations when they get to their eighties or nineties and even into a second century.
M: Sounds very interesting.
W: So then, we decided to get a first-hand look into this incredible group of senior citizens—[6]the centenarians, individuals who are over 100. We decided to visit a unique village whose 150 elderly residents live independently in small apartments. Last June we spent a lovely sunny afternoon at Cherry Blossoms Village in Baltimore, Maryland. There we met with a few of the remarkable centenarians living there.
M: According to recent statistics, the number of centenarians is growing rapidly.
W: Yes, I just read some fascinating new research done by some scientists in Georgia who studied 96 independent centenarians. r71They wanted to discover what the real secrets were to becoming an active and healthy 100-year-old. They were quite surprised by what they found. [8]Most people believe diet, exercise and genetics are the common threads among most centenarians. However, they were not among the traits that all of these individuals had in common.
M: OK, then, what were the common themes? What did the scientists find out?
W: Well, they uncovered four themes that all 96 of their centenarians had in common. These were optimism, engagement or commitment to something they were interested in, activity or mobility, and the strength to adapt to loss. All four of these themes were pervasive among the "oldest old" they studied.
M: I was told that there have centenarians living in that Baltimore village who have unconventional hobbies such as competitive swimming, auto racing, and horseback riding. Is this the norm?
W: Well... no, not exactly... not all of them take it quite this far, but all of our residents do some sort of regular physical activity.
M: And what about diet?
W: [9]They found that the centenarians they studied had the highest caloric intake and are the largest amount of fat.
M: Earlier you mentioned that the Georgian researchers found that [10]the ability to cope with loss is another characteristic that healthy centenarians share.
W: Yes, exactly! If you live to be 100 you are bound to lose a lot. It’s natural. Most of our centenarians have lost a spouse, children, and siblings. Many have lost their peer group as well. But in spite of this, they are able to incorporate that loss in a positive way so they can go on with their lives.
6. What is a centenarian according to the conversation?
7. What did the scientists in Georgia want to find out?
8. What do most people believe to be the common threads among most centenarians?
9. What did scientists in Georgia find about the centenarians’ diets?
10. What characteristic of the centenarians is mentioned at the end of the conversation?
选项
A、The centenarians had a high calorie and fat intake.
B、The centenarians basically eating something different.
C、The centenarians eat low-calorie, low-fat diet.
D、The centenarians eat spicy food and drink whisky.
答案
A
解析
①由选项中的centenarians,calories,fat,intake,eating,food等可推测本题与百岁老人的饮食相关。
②对话中男士询问百岁老人的饮食,女士回答说,他们研究的百岁老人摄入最高热量的食物,脂肪含量最高。A项had a high calorie and fat intake是对女士话语的概括,为答案。B“主要吃不同的食物”和D“吃辛辣食物,喝威士忌酒”没提到。C“吃低热量低脂食物”与原文中的highest和largest相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tEtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Disabilitybenefitsare______paymentsyougetifyoulosewagesbecauseyourinjurypreventsyoufromdoingyourusualjobwhi
(1)Therewassomethingintheelderlywoman’sbehaviorthatcaughtmyeye.Althoughslowandunsureofstep,thewomanmovedwi
A、No,becausemorepeopleenterthecompetitionsandthechancesofwinningareless.B、No,becausecompetitionsnowadaysbecome
Modernscientists_____thattruthisnotsomethingthatweassume,butsomethingfoundattheendoflonginvestigations.
A、14,000.B、40,000.C、50.D、1.A数字题。对话最后提到“Wedon’thaveasinglesystem—wehave50statesystems.Withinthat,wehave14,000sch
A、Tousecomputertocommunicate.B、Tobeman-made.C、Tobemadefromsomethingnatural.D、Tobemadebyacomputer.B总结归纳题。对话中提
A、At15.B、At18.C、At21.D、At25.B数字题。问题是对话中的男士何时离家独自生活,Danny回答:“Ilefthomeat18.”所以正确答案为选项B。
A.providesB.duetoC.constructionD.servingE.ascendingF.enterpriseG.despite
随机试题
电刷磨损量大于原标准尺寸的()时,就应更换电刷。
按照计划的规模划分,计划可分为
体温每下降1℃,脑氧代谢率降低
某写字楼工程外墙装修用脚手架为一字形钢管脚手架,脚手架东西长68m,高36m。2003年10月10日,项目经理安排3名工人对脚手架进行拆除,由于违反拆除作业程序,当局部刚刚拆除到24m左右时,脚手架突然向外整体倾覆,架子上作业的3名工人一同坠落到地面,后被
会计凭证,是记录经济业务、明确经济责任的书面证明,是登记账簿的依据。()
2015年某企业支付8000万元取得10万平方米的土地使用权,新建厂房建筑面积4万平方米,工程成本2000万元,2016年年底竣工验收,对该企业征收房产税的房产原值是()万元。
某砂石厂2017年3月开采砂石5000立方米,对外销售4000立方米,当地砂石资源税税率为3元/立方米,则该厂当月应纳资源税()万元。
下列各项中,属于合理保证鉴证业务的有()。
产品包装,尤其是产品商业包装在销售物流过程中将要起到便于保护、便于仓储、便于运输、便于装卸搬运的作用。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
最新回复
(
0
)