首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Fragrance-free. B、Climate Change. C、Animal Welfare. D、Ingredient Safety. B根据句(6)可知,如果你主要担心商品对这个星球的影响,你应该选择“气候变化”这一项。因此答案为[B]。
A、Fragrance-free. B、Climate Change. C、Animal Welfare. D、Ingredient Safety. B根据句(6)可知,如果你主要担心商品对这个星球的影响,你应该选择“气候变化”这一项。因此答案为[B]。
admin
2018-04-10
55
问题
W: I see. The first step is simple enough, but could you give us an example of setting up the filter?
M: Yes. Some of the sample filters include Fragrance-free, Climate Change, Animal Welfare and Ingredient Safety—so you can filter based on your most pressing concerns. (6) If you’re primarily worried about the impact a product has on the planet, you can filter by Climate Change, or if you are looking for beauty products that have not been tested on animals, check Animal Welfare.
W: (7-1) What if the product that the customer scans scores badly?
M: (7-2) If the product scores badly, the app will recommend an alternative item that is better for you, your family, your wallet, and our world.
W: Wow, it is just like a green personal assistant.
M: Yes. (8) Besides, the app tracks consumers’ purchases to see how well they fit with their selected values and gives a sort of personal virtue rating. We hope, in this way, the shopper can consume more thoughtfully. Our goal is to help consumers make informed purchasing decisions that reflect their preferences and values. We believe that as more consumers buy better products, retailers and manufacturers face compelling incentives to make products that are safe, environmentally sustainable and produced using ethical sourcing of raw materials and labor.
W: (9-1) But in my opinion consumers rarely change their buying habits, even when confronted with scientific and other data.
M: Yes. (9-2) That is why we have drawn on insights from behavioral economics, which show shoppers can be greatly influenced by peer pressure and by information passed on to them by people they know. The app tries to take advantage of these pressures.
W: Em, that makes some sense but how do you put the idea into practice?
M: The virtue rating will inform a consumer how well they are doing according to the values which they espouse. That measurement gives an incentive to do better. Soon, the rating will be able to be shared with others on social-media sites such as Facebook, which could inspire shoppers to consume more thoughtfully.
W: I see. It sounds reasonable. (10-1) And do you have any future plans for this wonderful app?
M: I am sorry to say that this is a secret but I can expose a little. (10-2) In fact we are planning to turn being a good shopper into an online game in the near future.
W: So that GoodGuide can appeal to the younger generation?
M: You are quite insightful! The younger generation does need some guidance when shopping, but they also need fun.
W: Yes. And they are endowed with strong purchasing power as well. One more question: do you intend to include information about foreign goods in this app in the future?
M: Definitely. But that is a huge project and we need more time to expand and improve.
W: Well, Mr. O’Rourke, thank you very much for staying with us today.
M: My pleasure.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Which filter should you choose if you are worried about the impact a product has on the planet?
7. What will the app do if the product the customer scans scores badly?
8. Why does the app give a personal virtue rating?
9. What is the theory the man applied to change customers’ buying habits?
10. What does GoodGuide plan to do in the near future?
选项
A、Fragrance-free.
B、Climate Change.
C、Animal Welfare.
D、Ingredient Safety.
答案
B
解析
根据句(6)可知,如果你主要担心商品对这个星球的影响,你应该选择“气候变化”这一项。因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tFoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
PASSAGETHREEWhatdoestheitalicizedword"them"inthefourthparagraphreferto?
(1)Forcedtopayforonce-freesandwichtoppingsandtwiceasmuchforsomesteakcuts,shoppersarewonderingwhetherhighergr
(1)WHYSHOULDanyonebuythelatestvolumeintheever-expandingDictionaryofNationalBiography?Idonotmeanthatitisbad,
A、Around13,333-20,000.B、Around13,333-26,666.C、Around20,000-26,666.D、Around26,666-40,000.C访谈中,Neil提到每年死于交通事故的人约有40,000。而与
StudyActivitiesinUniversityInordertohelpcollegeanduniversitystudentsintheprocessoflearning,fourkeystudya
WritingaResearchPaperI.ResearchPaperandOrdinaryEssayA.Similarityin【T1】______:【T1】______e.g.—choosingatopic—a
A、It’srelaxing.B、It’sunromantic.C、It’spainful.D、It’sdevastating.ASharon提到夫妻之间应该安排moneydate,用以讨论财务问题。她表示财务约会不一定是unromant
(1)ItwassaidbySirGeorgeBernardShawthat"EnglandandAmericaaretwocountriesseparatedbythesamelanguage."Myfirst
PASSAGETHREEWhywouldmanyyoungpeopleprefertoworkforanewventure?
A、LivinginthecenterofLondon.B、Don’tjudgebypersonalpreferences.C、Neverlivinginabeautifulvillagehouse.D、Don’twa
随机试题
两国领导人的互访将有助于和平解决两国间的现存问题。(contributeto)
全麻时导管插入气管内的深度,成人应为()(2007年)
正常脊柱由几个椎骨所构成
试带法测尿糖采用
下列主体中属于非实体权利义务当事人的是哪个?()
用钢尺丈量细部点之间的距离,与按两点坐标反算的距离相比较,其差值△D应满足()。
下列选项中,属于工程竣工验收备案应提交的基建文件的有()。
【2015年下】15岁学生张某的父母都在外地打工,留张某一个人独自在家生活和学习。下列说法正确的是()。
某公司的股票现在的市价是80元,有一股以该股票为标的资产的看涨期权,执行价格为85,到期时间为6个月。6个月以后股价有两种可能:上升25%或者降低20%,则套期保值比率为()。
以下说法错误的是()。
最新回复
(
0
)