首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Karen Rusa was a 30-year-old woman and the mother of four children. For the past several months Karen had been experiencing repe
Karen Rusa was a 30-year-old woman and the mother of four children. For the past several months Karen had been experiencing repe
admin
2019-10-21
70
问题
Karen Rusa was a 30-year-old woman and the mother of four children. For the past several months Karen had been experiencing repetitive thoughts that centered around her children’ s safety. She frequently found herself imagining that a serious accident had occurred; she was unable to put these thoughts out of her mind. On one such occasion she imagined that her son, Alan, had broken his leg playing football at school. There was no reason to believe that an accident had occurred, but she kept thinking about the possibility until she finally called the school to see if Alan was all right. Even after receiving their assurance that he had not been hurt, she described herself as being somewhat surprised when he later arrived home unharmed. Karen also noted that her daily routine was seriously hampered by an extensive series of counting work that she performed throughout each day. Specific numbers had come to have a special meaning to her; she found that her
preoccupation
with these numbers was hampering her ability to perform everyday activities. One example was grocery shopping. Karen believed that if she selected the first item on the shelf, something terrible would happen to her oldest child. If she selected the second item, some unknown disaster would fall on her second child, and so on for the four children. Karen’ s preoccupation with numbers extended to other activities, most notable the pattern in which she smoked cigarettes and drank coffee. If she had one cigarette; she believed that she had to smoke at least four in a row, or one of her children would be harmed in some way. If she drank one cup of coffee, she felt compelled to drink four. Karen acknowledged the unreasonableness of these rules, but, nevertheless, maintained that she felt more comfortable. When she observed them earnestly, when she was occasionally in too great a hurry to observe these rules, she experienced considerable anxiety, in the form of a subjective feeling of dread and fear. She described herself as tense, uneasy, and unable to relax during these periods. The occurrence of rarely minor accidents does not reduce her belief that she had been directly responsible because of her inability to observe the rules about number.
Which of the following inferences is most probably NOT true according to the passage?
选项
A、When Karen was in a great hurry to smoke, she would feel much anxiety.
B、If she selected the fourth item on the shelf in a group, the fourth child must experience some unknown disaster.
C、Drinking four cups of coffee would make Karen more comfortable than drinking two cups.
D、Karen was a mother of four sons.
答案
D
解析
A项是事实,文中倒数第三句有原文表示。文中倒数第六句提到了“这位妇女在抽烟时会感到紧张,要连抽4根烟,因为害怕如果少抽几根,会给她的孩子带来灾难”,从原文可推测,这是因为她将自己抽的每一根烟看成自己孩子的安全的象征,漏了哪一个,就都会给哪个孩子带来灾难,这间接说明她有4个孩子,故B项也属实。根据倒数第五句“她喝了一杯咖啡,那她就一定要连喝到4杯咖啡”,C项符合原文意思。D项说她有4个儿子,文中只说她有4个孩子,不一定都是儿子。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tHCd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
PeoplelivingonpartofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.In1993,theownersofalargehotelandofseveral
Whenanewmovementinartattainsacertainfashion,itisadvisabletofindoutwhatitsadvocatesareaimingat,for,howeve
Whenanewmovementinartattainsacertainfashion,itisadvisabletofindoutwhatitsadvocatesareaimingat,for,howeve
Amajorreasonfor【21】______intheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareais
Amajorreasonfor【21】______intheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareais
Amajorreasonfor【21】______intheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareais
Amajorreasonfor【21】______intheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareais
Whatdoesthespeakertellsusabouthismother’searlychildhood?
Takinganapisfrowneduponbymanypeopleandisviewedasfondnessfortheelderlyandchildren.Mentionnapandyoucouldbe
随机试题
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoal(目标)of
男性,40岁,发现右颊黏膜白色斑块1个月,临床检查除右颊孤立白色斑块外未发现其他病损。你认为下列哪项提供的信息丕星以作为本病例的发病因素
风险/效益比是
男,42岁,2年前诊断为原发性慢性肾上腺皮质功能减退症。长期口服氢化可的松(30mg/d)替代治疗。近2天发热38℃,咽痛。目前氢化可的松应
A.处方药B.处方药和甲类非处方药C.乙类非处方药D.甲类非处方药E.非处方药根据《处方药与非处方药分类管理办法(试行)》不能在大众媒介上发布广告的药品是
获得()资质的企业,可以承接建设单位按照规定发包的工程。
背景某宿舍楼土建工程,建筑面积为15548m2,全现浇钢筋混凝土结构,地下1层,地上14层。业主要求承包单位按工料单价法中的以直接工程费为计算基础的程序进行计算。计算结果如下:按工程量和工、料、机单价计算,其合价为2274.93万元;各类措施费的合计费率
汪某,女性,60岁,家庭妇女。吸烟40余年,慢支病史20余年,气短5年。体格检查:体温36℃,脉搏96次/分,呼吸20次/分,血压130/85mmHg,桶状胸,双肺叩诊过清音,触觉语颤减弱,肺泡呼吸音减弱。心尖搏动位于左侧第5肋间锁骨中线外1.0cm。实验
“APEC蓝、青奥蓝、春节蓝”,由于雾霾,“蓝”更显可贵。2013年9月,国务院颁布大气污染防治行动计划。一年多来,这个行动计划成为各地各部门防治大气污染的共同行动指南。APEC会议期间,北京、天津、河北、山西、内蒙古、山东、河南等省区
给定资料1.2013年,听到家里的“顶梁柱”遭遇车祸去世的噩耗时,41岁的徐某抱着女儿痛哭不已。尽管法院判决肇事司机赔偿徐某一家22万余元,但被执行人却无可供执行的财产。女儿在念高中,公婆则卧病在床,无论是学杂费还是医药费,对于这个贫困的农村家庭
最新回复
(
0
)