首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People living on part of the south coast of England face a serious problem. In 1993 ,the owners of a large hotel and of several
People living on part of the south coast of England face a serious problem. In 1993 ,the owners of a large hotel and of several
admin
2010-07-06
50
问题
People living on part of the south coast of England face a serious problem. In 1993 ,the owners of a large hotel and of several houses discovered, to their horror, that their gardens had disappeared overnight. The sea had eaten into the soft limestone cliffs on which they had been built. While experts were studying the problem, the hotel and several houses disappeared altogether, sliding down the cliff and into the sea.
Erosion (侵蚀) of the white cliffs along the south coast of England has always been a problem but it has become more serious in recent years. Dozens of homes have had to be abandoned as the sea has crept farther and farther inland. Experts have studied the areas most affected and have drawn up a map for local people, forecasting the year in which their homes will be swallowed up by the hungry sea. Angry owners have called on the Government to erect sea defenses to protect their homes.
Government surveyors have pointed out that in most cases, his is impossible. New sea walls would cost hundreds of millions of pounds and would merely make the waves and currents go further along the coast, shifting the problem from one area to another. The danger is likely to continue, they say, until the waves reach an inland area of hard rock which will not be eaten as limestone is. Meanwhile, if you want to buy a cheap house with an uncertain future, apply to a house agent in one of the threatened areas on the south coast of England. You can get a house for a knockdown price but it may turn out to be a knockdown home.
The erosion of the white cliffs in the south of England
选项
A、will soon become a problem for people living in central England
B、has now become a threat to the local residents
C、can be stopped if proper measures are taken
D、is quickly changing the map of England
答案
B
解析
文章第二段说英格兰南部海岸线上的侵蚀早已是个问题,近些年来越来越严重。许多房子沉入海里,并且专家已经研究了受影响最严重的地区,并绘制地图给居民,预测他们的房子何时会受到海水的侵袭。由此可以看出,这一问题已经对当地居民形成了威胁。故选B 。A “将很快成为居住在英格兰中心的居民所要面临的问题”;C “如果采取适当的措施,就能很快阻止”;D “会很快改变英格兰的版图”在文章中都没有所体现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zlDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Somepeopleprefertoplanactivitiesfortheirfreetimeverycarefully.Otherschoosenottomakeanyplanatallfortheirfr
HousingisoneofthemostimportantissuesconcerningChinesepeoplenow.Thefollowinggraphshowsthepriceofhousein1987
Somepeopleoughttodefendtheworkaholic.Thesepeopleareunjustlyaccused,abused,anddefamed--oftentermedsickorm
Howmanypeopleappliedbutdidn’truntherace?
Howmanypeopleappliedbutdidn’truntherace?
Peoplemayspendtimeinmakingdecisionsabout______.Thebesttitleforthispassageis
Peoplemayspendtimeinmakingdecisionsabout______.Routineplansoractionsserveausefulpurposebecausethey______.
随机试题
Simondoesnot________hisfellowworkersbecausetheyoftenargueovertrivialmatters.
改变()外手柄的位置,可以使车刀作纵向或横向进给运动。
任务型群体的界限并不仅仅限于直接的上下级关系,还可能跨越直接的命令关系。
继受取得,又称传来取得,是指通过某种法律行为从原所有人那里取得对某项财产的所有权,属于继受取得的方式有哪些?()
游泳池工程优先选用的不定型密封材料是()。[2012年真题]
个人所得税制度按照课征方法的不同可以分为分类所得税制、综合所得税制和混合所得税制三大类。( )
对某饭店进行食品卫生检查,哪一项不符合卫生要求?()
“矮子里找高个”,“水涨船高”是一种()。
①在无意义面前,大脑由于寻找不到答案而引发焦虑,当然这是积累到固定阈值之后的事情②权利是伴随选择而产生的,譬如电视机的频道转换器就给了观众看与不看的权利③人的大脑有一种无法改变的功能,即不断地追索词语以及所有事情的意义④如果在
A、 B、 C、 D、 B
最新回复
(
0
)