首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The worry about salt is that it may (31) high blood pressure. Chemically, salt (32) of sodium and chloride ions, both of (33) ar
The worry about salt is that it may (31) high blood pressure. Chemically, salt (32) of sodium and chloride ions, both of (33) ar
admin
2009-06-24
77
问题
The worry about salt is that it may (31) high blood pressure. Chemically, salt (32) of sodium and chloride ions, both of (33) are common in the human (34) and are important for many physiological and biochemical (35). We not only need salt, we are salt; but too (36) may still be bad for us. Although the idea of a (37) between salt and high blood pressure (38) back to 2000 BC, there is still no scientific (39) as to whether this is so or not. One reason for this (40) to agree is that individual salt intake (41) enormously from day to day, and so reliable measures of intake are hard to come (42).
Those who believe that salt does (43) to high blood pressure point to the high (44) of high blood pressure in countries that eat a very (45) diet. In Japan, for instance, where salted fish is an important part of the diet, high blood pressure and (46) complications are common, (47) among some Amazonian and African tribes, which have a low intake of salt, they are almost (48).
But (49) there is this neat relation between salt intake and the incidence of high blood pressure between countries, it doesn’t seem to apply (50) those countries themselves. Studies, for instance, of couples who have a similar salt intake don’t show any consistency in how often they develop high blood pressure.
选项
答案
body
解析
整篇文章都讲了关于盐与高血压的关系,且根据常识,可以推想盐分是在被人体吸收之后才会发生作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tTHd777K
本试题收录于:
公共英语五级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语五级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thedoctorsperformedaheartoperationthatwasamiracleofmedicalskill.
YouNeedCourage!ShortlyafterIbeganacareerinbusiness,IlearnedthatCarlWeatherup,presidentofPepsiCo(百事可乐公司),was
HeatIsKillerExtremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.Althoughhotweatherjustmakesmostpeoplefeel
Thechild’sabnormalbehaviorpuzzledthedoctor.
It’sprudenttostartanyexerciseprogramgraduallyatfirst.
InflationBusinessandgovernmentleadersalsoconsidertheinflationratetobeanimportantgeneralindicator.Inflationi
Theworryaboutsaltisthatitmay(31)highbloodpressure.Chemically,salt(32)ofsodiumandchlorideions,bothof(33)ar
Theworryaboutsaltisthatitmay(31)highbloodpressure.Chemically,salt(32)ofsodiumandchlorideions,bothof(33)ar
Theworryaboutsaltisthatitmay(31)highbloodpressure.Chemically,salt(32)ofsodiumandchlorideions,bothof(33)ar
Theworryaboutsaltisthatitmay(31)highbloodpressure.Chemically,salt(32)ofsodiumandchlorideions,bothof(33)ar
随机试题
打桩机重锤的质量m0=450kg,从离桩顶高度h=2m处自由下落,打在质量m=50kg的桩上,锤与桩作时间极短的碰撞,碰撞后二者具有共同速度,锤与桩组成的系统在碰撞前后可视为动量守恒。分析锤与桩组成的系统在碰撞前后可视为动量守恒的原因;
试述基因诊断与基因治疗的应用前景。
临床预防服务的内容强调
5岁男孩,咳嗽4个月,凌晨及活动后加剧,服用多种抗生素无效,服用博利康尼(特布他林)后有缓解。查体:无发热,面及颈部散在湿疹。两肺呼吸音粗,该病儿最可能的诊断是
在集体发展的几个阶段中,集体真正成为教育手段的阶段是()
32,27,23,20,18,( )
第二次世界大战期间,海洋上航行的商船常常遭到德国轰炸机的袭击,许多商船都先后在船上架设了高射炮。但是,商船在海上摇晃得比较厉害,用高射炮射击天上的飞机是很难命中的。战争结束后,研究人员发现,从整个战争期间架设过高射炮的商船的统计资料看,击落敌机的命中率只有
以下叙述中错误的是
Thosewhosurvivebestemotionallydosopartlybythegiftoftheirinborn________.
A、Heistoosloppy.B、HeborrowsJohn’sthings.C、Hebringsguestsovertotheapartment.D、Hedoesn’tusethekitchenenough.
最新回复
(
0
)