首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Education is too important to take seriously. When people take anything too seriously, they put on blinders, which cause them to
Education is too important to take seriously. When people take anything too seriously, they put on blinders, which cause them to
admin
2013-05-19
49
问题
Education is too important to take seriously. When people take anything too seriously, they put on blinders, which cause them to miss the important【B1】______of what is going on around them. They develop "tunnel vision,’ which limits and【B2】______their perception of【B3】______. Education is too important to be limited by those who have【B4】______to wear blinders and develop tunnel vision.
I believe the accountability movement has【B5】______many educators to take education too seriously. When we take education too seriously, we put【B6】______tests scores above children, we put lesson plans above teachers, and we put on our blinders, only to see a【B7】______small segment of the child--that segment that can be【B8】______easily rather than looking at the child as a whole.【B9】______.
How can we take off our blinders? How can we eliminate tunnel vision to see the whole child? How can we not take everything so seriously? My recommendation is simply to laugh, teach and laugh.
Psychologists have long believed that negative motions cause negative chemical changes in the body. We know the opposite is also true.【B10】______Laughter actually relaxes the muscles, allows the heartbeat, and lowers blood pressure. Laughter stirs the inside and gets the endocrine system moving, which can be quite beneficial in alleviating disease.【B11】______.
【B8】
选项
答案
measured
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tTg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheKindofWorkDaddyDoesItisnotsurprisingthatmodemchildrentendtolookblankanddispiritedwheninformedthatth
Oneofthemostimportantfeaturesthatdistinguishreadingfromlisteningisthenatureoftheaudience.【C1】______thewriterof
Beforeinvestingincommonstocks,oneshouldbeawareofboththeiradvantagesariddisadvantages.Oneadvantageistheirhigh
A、Notlookintohiseyes.B、Stareathim.C、Keepeyecontact.D、Avoideyecontact.C事实题。浏览选项可知,本题考的是“该如何做”,听短文时要对选项所示信息做好标记。原文中关
Mosthistorianssaythatthebeginningofthemodemcivilrights【B1】______intheUnitedStateswasDecember1,1955.Thatwast
AWorkaholicEconomyForthefirstcenturyorsooftheindustrialrevolution,increasedproductivityledtodecreasesinwo
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhileannouncingascientificstudyofthe500-year-oldmas
A、Ideal.B、Temporary.C、Partial.D、Creative.A推断题。本题询问男士怎么看待解决办法。女士说最好的办法是每一份包装寄一份手册,根据原文可知,男士说太好了。根据原文可知,男士说谢谢你的办事效率,由此推断:男士对解决
A、Hewilltypeitnextweek.B、Ittookhimanentireweektotypeit.C、Hestillisn’tquitefinishedwithit.D、Hewouldrather
A、Sellinghiscar.B、Leavinghiscarinaparkingservicecompany.C、Havinghiscarserviced.D、Hiringacarabroad.B
随机试题
女性,35岁,劳累时心悸、气短,休息后可缓解,反复双下肢轻度水肿一年。半月前因受凉后咳嗽,咳白色泡沫痰及少许黏痰,同时伴心悸、气短、不能平卧来急诊。体检:呼吸22次/分,口唇发绀,心率120次/分,心律绝对不规则,心尖区闻及SM3/6级杂音和DM,双肺对称
我国列入OTC分类管理的药品是
血细胞比容概念正确的是
建设工程项目实施阶段管理工作的主要任务是( )。
汉代政论家王充在《论衡》中说:“知屋漏者在宇下,知政失者在草野,知经误者在诸子”这句话蕴含的哲理是()。
清朝中央政府对西藏行使主权的标志是()。
水门事件
下列不是影响态度形成的社会因素的是()
[*]
窗体上有一个名称为Command1的命令按钮,有程序如下:OptionBase1PrivateSubCommand1_Click()Dima(10)AsInteger’第1个ForFori=1To1
最新回复
(
0
)