首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Finding a Job At sixteen Ron Mackie might have stayed at school, but the future called to him excitedly."Get out of the clas
Finding a Job At sixteen Ron Mackie might have stayed at school, but the future called to him excitedly."Get out of the clas
admin
2015-04-17
60
问题
Finding a Job
At sixteen Ron Mackie might have stayed at school, but the future called to him excitedly."Get out of the classroom into a job, " it said, and Ron obeyed. His father, supporting the decision , found a place for him in a supermarket.” You’re lucky, Ron," he said.” For every boy with a job these days, there’s a dozen without.” So Ron joined the working world at twenty pounds a week.
For a year he spent his days filling shelves with tins of food.By the end of that time he was looking back on his school days as a time of great variety and satisfaction.He searched for an interest in his work, with little success.
One fine day instead of going to work Ron got a lift on a lorry going south.With nine pounds in his pocket, a full heart and a great longing for the sea, he set out to make a better way for himself.That evening, in Bournemouth, he had a sandwich and a drink in a cafe run by an elderly man and his wife.Before he had finished the sandwich, the woman had taken him on for the rest of the summer, at twenty pounds a week, a room upstairs and three meals a day.The ease and speed of it rather took Ron’s breath away.At quiet times Ron had to check the old man’s arithmetic in the records of the business.
At the end of the season, he stayed on the coast. He was again surprised how straightforward it was for a boy of seventeen to make a living. He worked in shops mostly, but once he took a job in a hotel for three weeks. Late in October he was taken on by the sick manager of a shoe shop.Ron soon found himself in charge there;he was the only one who could keep the books.
It took about a year for Ron to realize that______.
选项
A、he worked well because he was interested in the job
B、his work at the supermarket was dull
C、being at work was much better than going to school
D、the store manager wanted to get rid of him
答案
B
解析
本文第二段提到罗恩对学校生活的留恋,想要提高自己对目前工作的兴趣未果。由此可以判断出他认为超市的工作枯燥(dull)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tbUd777K
本试题收录于:
职称英语综合类B级题库职称英语分类
0
职称英语综合类B级
职称英语
相关试题推荐
ComputerandSchoolEducationTherewasatimewhenparentswhowantedaneducationalpresentfortheirchildrenwouldbuya
JetlagMostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(喷气飞行时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductive
"Hidden"SpeciesMayBeSurprisinglyCommonCryptic(隐蔽的;隐藏的)species--animalsthatappearidenticalbutaregeneticallyqui
Thechildrentrembledwithfearwhentheysawthepoliceman.
EarlyUnitedStatesReinterpretedbyBernardBailynBernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnite
EarlyUnitedStatesReinterpretedbyBernardBailynBernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnite
EarlyUnitedStatesReinterpretedbyBernardBailynBernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnite
WorldCrudeOilProductionMayPeakaDecadeEarlierThanSomePredict?Inafindingthatmayspeedeffortstoconserveoil,
AtheenergytoturnaturbineBimpermeablerockConeortwoseparatorsDturbineoperatorElittleornowaterFhotsprings
Notallmemberstatesabidedbytheprincipletheyhadagreedonpreviously.
随机试题
如果一组测量数值是1、3、5、7,9、11,则它的M值为
从事全面结算业务的期货公司,净资本不得低于( )。
甲公司当期发生研究开发支出计2000万元,其中研究阶段支出600万元,开发阶段不符合资本化条件的支出350万元,开发阶段符合资本化条件的支出1050万元,假定甲公司当期摊销无形资产30万元。甲公司当期期末无形资产的计税基础为()万元。
下列各项中,能够衡量风险的指标有()。
国家对必须经过认证的产品实行统一管理,其内容包括()。
()是将社会政策变为有效的社会福利服务的过程,它在增进社会福利方面发挥着重要功能。
被毛泽东称为“学界泰斗,人世楷模”的近代民主革命家、教育家的是().
《公民道德建设实施纲要》明确指出,社会公德“涵盖了人与人、人与社会、人与自然之间的关系”。其中,在人与人之间关系的层面上,社会公德主要体现为()
设f(u)有连续的二阶导数且z=f(exsiny)满足方程=e2xz,求f(u).
She’sveryingeniouswhenitcomestofindingexcuses.
最新回复
(
0
)