首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The history of responds to the work of the artist Sandro Botticelli (1444--1510) suggests that widespread appreciation by critic
The history of responds to the work of the artist Sandro Botticelli (1444--1510) suggests that widespread appreciation by critic
admin
2011-06-29
57
问题
The history of responds to the work of the artist Sandro Botticelli (1444--1510) suggests that widespread appreciation by critics is a relatively recent phenomenon. Writing in 1550, Vasari expressed an unease with Botticelli’s work, admitting that the artist fitted awkwardly into his evolutionary scheme of the history of art. Over the next two centuries, academic art historians defamed Botticelli in favor of his fellows Florentine, Michelangelo. Even when anti-academic art historians of the early nineteenth century rejected many of the standards of evaluation adopted by their predecessors, Botticelli’s work remained outside of accepted taste, pleasing neither amateur observers nor connoisseurs. (Many of his best paintings, however, remained hidden away in obscure churches and private homes.)
The primary reason for Botticelli’s unpopularity is not difficult to understand: most observers, up until the mid-nineteenth century, did not consider him to be noteworthy, because his work, for the most part, did not seem to these observers to exhibit the traditional characteristics of fifteenth-century Florentine art. For example, Botticelli rarely employed the technique of strict perspective and, unlike Michelangelo, never used chiaroscuro.
Another reason for Botticelli’s unpopularity may have been that his attitude toward the style of classical art was very different from that of his contemporaries. Although he was thoroughly exposed to classical art, he showed little interest in borrowing from the classical style. Indeed, it is paradoxical that a painter of large-scale classical subjects adopted a style that was only slightly similar to that of classical art.
In any case, when viewers began to examine more closely the relationship of Botticelli’s work to the tradition of fifteenth-century Florentine art, his reputation began to grow. Analyses and assessments of Botticelli made between 1850 and 1870 by the artists of the Pre-Raphaelite movement, as well as by the writer Pater (although he, unfortunately, based his assessment on an incorrect analysis of Botticelli’s personality), inspired a new appreciation of Botticelli throughout the English-speaking world. Yet Botticelli’s work, especially the Sistine frescoes, did not generate worldwide attention until it was finally subjected to a comprehensive and scrupulous analysis by Home in 1908. Home rightly demonstrated that the frescoes shared important features with paintings by other fifteenth-century Florentines--features such as skillful representation of anatomical proportions, and of the human figure in motion. However, Home argued that Botticelli did not treat these qualities as ends in themselves--rather, that he emphasized clear depletion of a story, a unique achievement and one that made the traditional Florentine qualities less central. Because of Home’s emphasis crucial to any study of art, the twentieth century has come to appreciate Botticelli’s achievements.
The word "connoisseurs" (Paragraph 1) most probably means ______
选项
A、representatives in the Pre-Raphaelite Movement.
B、people who are in favor of Florentine.
C、critics who are likely to make assessments.
D、conservatives clinging to classical art.
答案
C
解析
题干问:“‘connoisseurs’(第1段)最可能的意思是……”。在第一段作者讲述了那些评论家,不管是业余的还是职业的,他们对于波提切利作品的评价,所以选项C“可能作出评论的评论家”是该单词最可能表达的含义。而选项A“是拉菲尔前派运动的代表人物”,选项B“喜欢佛罗伦萨的人”和选项D“遵从传统艺术的守旧者”都与原文不相符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tc6O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Lookattheadvertisementbelow.Itshowsalistofsoftwarethatcouldbedownloadedonawebsite.Forquestions6-10,deci
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribetheirfeelingstoyou?Weusebothwordsandgesturesto
TheSecondHagueDisarmamentConferenceof1907wasmarkedmorebydiscordthandiscourse,asignofthedeterioratingworldsit
Ideally,anatomicalinvestigationconsistsofacombinationofdescriptiveandexperimentalapproaches.Present-dayanatomyinvo
From1965to1978Americanconsumerpricesincreasedatanaverageannualrateof5.7percent.Thisominousshiftwasfollowedb
Humanfacialexpressionsdifferfromthoseofanimalsinthedegreetowhichtheycanbe______controlledandmodified.
Fortenyearstheproblemaboutthewaterhasnotbeensolved,wecametothinkthatithasbeena______probleminthisarea.
Themunicipalplanningcommissionsaidthattheirfinancialoutlookforthenextyearwasoptimistic.Theyexpectincreasedtax
Thiscoursefocusesonthe______ofeconomicanalysistotheproblemsofinflation,unemployment,thebalanceofpaymentsande
NicholasChauvin,aFrenchsoldier,airedhisvenerationofNapoleonBonaparteso______andunceasinglythathebecamethelaug
随机试题
Thisspecialschoolacceptsalldisabledstudents,______educationallevelandbackground.
与颈椎及颈髓扫描参数不符的是
老年妇女,在过马路时,不慎跌倒,然后勉强爬起,但主诉腰痛,难于直立步行。体检:L5腰椎有轻压痛。该病例如明确诊断急需做何种检查
根据流变学性质,可将非牛顿流体的流动分为()
患儿男,5岁,猩红热病后20天,出现眼睑水肿,尿呈茶色,血压130/100mmHg,护士考虑该患儿可能发生了
下列关于工程质量检验评定制度的叙述中,不正确的是()。
会计职业道德的调整对象是()。
某普通住宅项目的建设单位委托招标代理机构,采用公开招标的方式办理该项目的招标事宜。公布招标信息后,在投标截止时间内,收到A、B、C、D、E、F共6家施工企业的投标文件,施工企业G的投标文件晚了一天送,已向招标人作出书面解释。各施工企业均按招标文件的规定提供
脑科学的研究表明,在人脑的发育中存在“关键期”,即人在发展过程中,某一方面在某一阶段发展得最快,比如,3岁以前是动作发展的“关键期”,1~3岁是语言发展的“关键期”,4岁左右是感知图形的“关键期”。在这一时期,脑在结构和功能上都具有很强的适应和重组的能力,
Hemusthavehadanaccident,orhe______herethen.
最新回复
(
0
)