首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Once, Angela shared her feelings about money, " Money worries me. I think I intend to live without money because I HATE MONEY. "
Once, Angela shared her feelings about money, " Money worries me. I think I intend to live without money because I HATE MONEY. "
admin
2015-02-11
33
问题
Once, Angela shared her feelings about money, " Money worries me. I think I intend to live without money because I HATE MONEY. " We were all touched by her words as they reminded us of the spiritual burdens that money managing can bring to us. Later I offered to help Angela deal with her financial problems. She hesitated to accept my offer, and I could see she was afraid of what it might involve. I quickly assured her that I wouldn’t make her do more than she was able to. I told her frankly that I wouldn’t burden her with guilt, judgements, or impossible tasks. All I would ask her to do was to let me help her look at her fears and try to make some sense of them.
Angela still resisted my offer, and I can remember the excuses she gave me as the repeated complaints I had heard from so many people. "I’ll never understand money" , "I don’t deserve to have money. " and the most devastating one of all, "I just can’t do it. "
Angela’s attitude conveyed the same negativity and fear that I believed annoyed many people. I was sure it was this attitude that prevented people from managing their money effectively. My counseling has taught me that these anxieties are inseparably connected to our self-doubts and fear for survival. At a deeper level we know that money is not the source of life, but sense of worth that drives us to act as if it were. It locks us up in self-doubts and prevents us from tapping into the true source of our management power and spirit.
As for money managing, the author intended to tell Angela how to______.
选项
A、overcome her fears
B、make wise decisions
C、avoid making mistakes
D、learn the necessary skills
答案
A
解析
细节题。题干为“对于理财,作者打算告诉安吉拉怎样去……”第一段最后一句话“All I would ask her to do was to let me help look at her fears and tryto make some sense of them”,作者表明要帮安吉拉正视自己的恐惧并且弄清楚这些恐惧到底是什么,所以作者的目的是要帮安吉拉克服恐惧。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/toai777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Howdoeswaterscarcityaffectpeople?Firstofall,it【B1】theirhealth.Itisnotthattheywilldieofthirst;rather,thepoo
WeatherForecastThefollowingforecastshowsforthelistedcitiestheprojectedweatherconditionsandtheexpectedrange
Fromthepassage,weknowtheorganizationsmentionedabovemainlyworkfor______.Ifyouhaveanunwantedrecorderplayer,you
Theteacher,aswellasallhisstudents,______bythedancer’sperformance.
Itiscurioushowoftensympathyfortheoldandinfirmtakesaformwhichactuallyhumiliatesthem.Theirfriends,withgoodwi
Thecommitteeisexpectedto______adecisionthisevening.
Sophie:Whydon’tyoutakeyourfriendstothefootballgame?Keith:______
Mary:Iheardyou’vehadyourbookpublished.Congratulations!Robert:______
Itmightbesupposedthatgreaterefficiencycouldbeachievedifseveralpeopleworkedtogethertosolveaproblemthanifonly
随机试题
仓库所配备的计量器具应经济合理、(),并保证其使用的准确性、可靠性和安全性。
小儿肥胖症的护理问题有()
某热处理工艺能够消除应力、细化组织、改善切削加工性能,且也可作为淬火前的预热处理和某些结构件的最终热处理,该工艺为()。
财务报表中的附注的作用有()。
甲公司拟投资进入飞机制造业。甲公司目前的产权比率为0.5,进入飞机制造业后仍维持该目标结构。在该目标资本结构下,税前债务资本成本为6%。飞机制造业的代表企业是乙公司,其资本结构为资产负债率50%,权益的B值为1.5。已知无风险利率为5%,市场风险溢价为3%
ABC会计事务所连续多年审计D集团财务报表。集团项目合伙人在考虑是否继续审计D集团2014年财务报表时,如果认为由于集团管理层施加的限制,使集团项目组不能获取充分、适当的审计证据,由此产生的影响可能导致对集团财务报表发表无法表示意见,集团项目合伙人应当采取
教室布置有哪几种方式?请简要叙述一下各自的特点。
××省人民政府:贵省《关于申请将××市列为国家历史文化名城的请示》(×××[2009]101号)收悉。现批复如下:一、同意将××省××市列为国家历史文化名城。××市历史悠久,地位独特,历史遗存丰富,城市传统格局保存较好,城市建设特色突出。二、贵省及
和表格相比,层的优势在于()。
A.enhanceB.equivalentC.idealD.probablyE.muchF.shortageG.certainlyH.calluponI.habituallyJ.callinK.
最新回复
(
0
)