首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group (WMG), and Rob Meakin, a personnel director at Marconi, h
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group (WMG), and Rob Meakin, a personnel director at Marconi, h
admin
2012-05-19
45
问题
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group (WMG), and Rob Meakin, a personnel director at Marconi, have developed a partnership to train engineers and managers to become e-literate. The New Knowledge Partnership will include a team of 40 Marconi managers in what Professor Bhatt calls electronic engineering management or E2. A wide range of engineering and non-engineering companies has expressed interest in these exciting programs.
Professor Bhatt believes that e-commerce is changing the business environment to a huge extent. Many chief executives do not understand the power of the new technologies and, in some cases, are actually resisting change. He says, "as long as enough industry leaders realize its potential benefits, e-business will make possible a second productivity revolution in Britain. This could take the economy close to eliminating the still substantial competitiveness gap with its main rivals. Over the last five years in the US there has been a 30% improvement in manufacturing sector productivity because of information technology. In Britain we can achieve more than that and successful e-business will be worth billions to the UK economy. " Already Britain makes more use of computer-aided design and manufacture (CAD/CAM) and management information technology systems than other European countries, and has a government that actively promotes e-business.
But, observes Professor Bhatt, Britain has never used technology as a growth driver. "The thing about electronic engineering management is that you can keep your legacy systems; you just need to link those systems with an information engine. At the touch of a button it will allow project managers to see the status of a project, identify problems precisely and make virtually immediate decisions based on information that will be much more complete than in the past. "
The E2 program is the result of an alliance by the Warwick Manufacturing Group with America’s leading e-commerce study center, Carnegie Mellon. The latter will be responsible for training many of the Marconi managers in America, where the group has half its business. In Britain, Professor Bhatt has linked up with Sun Microsystems, Oracle and Parametric Technology, to set up a multi-million pound E2 design and manufacturing center at the university which will be used for training and research.
Professor Bhatt believes that e-commerce is changing business to such an extent that WMG is likely to be renamed Warwick Electronic Manufacturing Group. But, he warns "The move to globalize because of e-commerce is racing ahead. Although the net allows British industry to overtake their European peers, it also offers Asian countries to leapfrog (跃过) the West. For the first time it is not the privilege of the western world because this technology is universal. "
WMG would like to change its name because______.
选项
A、Britain is going to catch up with all other European countries in the field of electronic engineering management
B、business has been influenced so much by e-commerce
C、the e-commerce has offered Asian countries the chance to overtake Britain and the rest of Europe
D、e-business is very popular and will become universal
答案
B
解析
事实细节题。文章末段首句中提到的e-commerce is changing business to such an extent that WMG is likely to be renamed Warwick Electronic Manufacturing Group指出,改名的理由是电子商务极大地改变了商业,B项是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uAp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
HongKongisa______city,andstillmorepeoplearepouringin.
Studythefollowingtableaboutthechangesinpeople’sdietandwriteanessayto1)describethetable,2)interpreti
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrueaboutIsaacNewton?ThewriterseemstothinkLeibnizlostlargelybecause______
Whatwouldpeopleusuallydowiththeirgrocerylistaftershopping?Wasitaheorashe(Paragraph2)maybereplacedby
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully(1)_____onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully(1)_____onlyamongpeopleheknowswell.In
Thewinnertakesall,itiswidelysupposedincomputingcircles.Indeed,geekshavecoinedaword,"Googlearchy",forthewayi
TheprofessortalkedtoAmericanandBrazilianstudentsaboutlatenessinbothaninformalandaformalsituation:lunchwitha
WhichofthefollowingcanbestdescribethemanagementofhumanresourcesinAmericancompanies?What’sthepositionofthehe
Barbieisgoingthroughamidlifecrisis.After(1)_____withlongtimeboyfriendKenearlierthisyear,shehas(2)_____refuge
随机试题
骨盆骨折可能出现下列哪些临床表现
下面有关食管胃底静脉曲张破裂出血病人的饮食护理不妥的是( )。
A.应予表彰和奖励B.进行批评教育C.分别情况给予处分D.吊销执业证书E.停止执业半年对严格遵守医德规范、医德高尚的个人,应当
下列关于申请撤销仲裁裁决的说法,正确的是:()
质量控制纠偏措施包括()。
在控制通货膨胀的同时,保持适度的经济增长,应采取()。
我国的会计管理体制是()。
液氮
感觉适应
目前,我国幼儿园和家庭相互配合的形式中最常用的一种形式是开放日。()
最新回复
(
0
)