首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were nicer and gentler. B、They paid more attention to their appearance. C、They were willing to spend more money on clothe
A、They were nicer and gentler. B、They paid more attention to their appearance. C、They were willing to spend more money on clothe
admin
2019-04-23
14
问题
Do you remember a time when people were a little nicer and gentler with each other? I certainly do. And I feel that much of the world has somehow gotten away from that. Too often I see people rushing into elevators without giving those inside a chance to get off first, or never saying "thank you" when others hold a door open for them. We get lazy and in our laziness we think that something like a simple "thank you" doesn’t really matter. But it can matter very much. The fact is that no matter how nicely we dress or how beautifully we decorate our homes, we can’t be truly elegant without good manners, because elegance and good manners always go hand in hand. In fact, I think of good manners as a sort of hidden beauty secret. Haven’t you noticed that the kindest, most generous people seem to keep getting prettier? It’s funny how that happens, but it does. Take the long-lost art of saying "thank you" like wearing a little make-up, or making sure your hair is neat. Getting into the habit of saying "thank you" can make you feel better about yourself. Good manners add to your image, while an angry face makes the best-dressed person look ugly.
16. What is the passage mainly about?
17. What does the speaker say about people of the past?
18. According to the speaker, how can we best improve our image?
选项
A、They were nicer and gentler.
B、They paid more attention to their appearance.
C、They were willing to spend more money on clothes.
D、They were more aware of changes in fashion.
答案
A
解析
题目询问作者认为以前人们是怎么样的。关键是要听到文章首句:“你们记得以前那个人与人之间曾经更友好、更和气的时代吗?”其中就包含选项A中的nicer and gentler。选项B、C、D的内容文中均未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uDZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBo
Weallknowthatemotionsoriginateinthebrain.Butweusuallytalkaboutouremotionscomingfromourhearts.Ifsomeoneyou
A、Givingupsmoking.B、Birthcontrolofthefamily.C、Planforseeingadoctor.D、Arrangementforbreakingengagement.A男女双方对话的内
Theageatwhichkidsfirstfallvictimtobullying(欺侮)couldinfluencehowstronglytheyareaffected,suggestsanewstudy.A
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby2050,researchers,businessesandgovernmentsarealre
风水(Fengshui)是一门使人与环境达到和谐的艺术,是中国哲学在环境上的反映。人们相信自然环境影响人的命运。他们期望通过调整建筑的设计与布局,达到人与环境和谐,并使人得益于环境。风水也有迷信(superstition)的一面。如今风水在中国城市的年轻人
A、Aboutsevenmillion.B、HalfoftheAmericanpopulation.C、25%ofAmericanpeople.D、About25million.A短文提到,“目前美国约有700万在校大学生”,
Therewasatime,notthatlongago,whenwomenwereconsideredsmartiftheyplayeddumbtogetaman,andwomenwhowenttoco
A、Theyoftenstayuplatereading.B、Theyworkhardandplayhard.C、Theyliketogocampinginsummer.D、Theytrytoearnmore
A、Itiswellcarriedout.B、Itisnotstraightlyenforced.C、Ithaven’tenacted.D、Itisnotsuitable.B信息明示题。由therulesareno
随机试题
由于人们的社会生活可以分为不同的领域,理想信念也呈现出不同的类型。其中,人们在做人方面的向往和追求是【】
阴证的舌象为
肾损伤后,为判断损伤的部位、程度,有无尿外渗以及对侧肾隋况,条件许可时,应首选
黄疸具有“三分离”特征的是
关于淀粉酶的叙述,错误的是
银行在对项目进行技术及工艺流程分析时,做法不正确的是()。(2010年下半年)
在最佳现金持有量的确定模式中,需要考虑( )。
人长时间暴露于寒冷环境中或淹溺于冷水之中容易患低温症,可能出现头晕、恶心、呼吸困难、失去意识等症状。下列关于应对低温症的做法,错误的是()。
在报表的组页脚区域中要实现计数统计,可以在文本框中使用函数
Modernsocietyexcelsincynicism.Academicsandpseudo-academiesdelightindeconstructingeventhemostcherishedofchildhood
最新回复
(
0
)