首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The National Association of Securities Dealers is investigating whether some brokerage houses are inappropriately pushing indivi
The National Association of Securities Dealers is investigating whether some brokerage houses are inappropriately pushing indivi
admin
2013-01-22
46
问题
The National Association of Securities Dealers is investigating whether some brokerage houses are inappropriately pushing individuals to borrow large sums on their houses to invest in the stock market. Can we persuade the association to investigate would-be privatizers of Social Security? For it is now apparent that the Bush administration’s privatization proposal will amount to the same thing, borrow trillions, put the money in the stock market and hope.
Privatization would begin by diverting payroll taxes, which pay for current Social Security benefits, into personal investment accounts. The government would have to borrow to make up the shortfall. This would sharply increase the government’s debt. "Never mind," privatization advocates say, "in the long run, people would make so much on personal accounts that the government could save money by cutting retirees’ benefits."
Even so, if personal investment accounts were invested in Treasury bonds, this whole process would accomplish precisely nothing. The interest workers would receive on their accounts would exactly match the interest the government would have to pay on its additional debt. To compensate for the initial borrowing, the government would have to cut future benefits so much that workers would gain nothing at all. However, privatizers claim that these investments would make a lot of money and that, in effect, the government, not the workers, would reap most of those gains, because as personal accounts grew, the government could cut benefits.
We can argue at length about whether the high stock returns such schemes assume are realistic (they aren’t), but let’s cut to the chase: in essence, such schemes involve having the government borrow heavily and put the money in the stock market. That’s because the government would, in effect, confiscate workers’ gains in their personal accounts by cutting those workers’ benefits.
Once you realize what privatization really means, it doesn’t sound too responsible, does it? But the details make it considerably worse. First, financial markets would, correctly, treat the reality of huge deficits today as a much more important indicator of the government’s fiscal health than the mere promise that government could save money by cutting benefits in the distant future. After all, a government bond is a legally binding promise to pay, while a benefits formula that supposedly cuts costs 40 years from now is nothing more than a suggestion to future Congresses. If a privatization plan passed in 2005 called for steep benefit cuts in 2045, what are the odds that those cuts would really happen? Second, a system of personal accounts would pay huge brokerage fees. Of course, from Wall Street’s point of view that’s a benefit, not a cost.
In the first paragraph, individual borrowing is cited because______.
选项
A、it shares similarities with the government’s Social Security policies
B、there is no guarantee that it will be profitable in the stock market
C、it is not proper for the brokerage houses to persuade people to borrow money
D、it is an indication of the Bush administration’s serious concern over the stock market
答案
A
解析
细节推断题。以一个事例开篇是文章常用的写作手法,这个事例往往是一个引子。常见的情况有两种:一是事例作为夹叙夹议的叙述部分,后面的议论围绕它展开;另外一种情况是一个事例引出另外一个。事例。本文就属于第二种情况,因为全文论述的重点是布什政府有关社会福利的一些宏观经济的调控举措,而非个人贷款问题。两个事情为什么相提并论? 第一段最后一句给出了原因:因为现在很明显,布什政府的私有化措施将产生同样的效果:大量借款、投资股市并期望从中获利。由此可以得出文章开始使用个人房贷作为引子是因为两件事情有相似性,因此A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uFI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanorwomanwhoregularlyjetsfromcountrytocountryas
StudentswhoenteredlotteriesandwonspotsinNewYorkCitycharterschoolsperformedbetteronstateexamsthanstudentswho
GraduateeducationistheDetroitofhigherlearning.MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhic
GraduateeducationistheDetroitofhigherlearning.MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhic
A、Clearandwarm.B、Cloudyandwet.C、Coldandsnowy.D、Hotanddry.B男士说这一周天气一直不好,女士说每天天空昏暗还下雨,可知最近天气多云雨,故选B项。
A、SigourneyWeaver.B、BillMitchell.C、KevinKline.D、IvanReitman.C短文中明确提到KevinKlinegivesadoubleperformanceasDaveandt
TheEndoftheCashEraInthespringAdamSmithwillreplaceSirEdwardElgarasthefaceonBritain’s£20note.Thefirst
Plants,oncethrivedonbothpoles,arebecomingalmost_________fortheharshweather.
A、Becausetheyareunabletobereadaftertheflood.B、Becausetheymaycontaindirtandgermsfromthefloodwater.C、Because
随机试题
患者,男,60岁。5年前患有动脉粥样硬化。4天前,早晨起来感到头晕,左侧上下肢活动不自如,病情渐重,次日,左侧上下肢瘫痪。应诊断为
根据《合同法》,合同价款或者报酬约定不明确,且通过补充协议等方式仍不能确定的,应按照()的市场价格履行。
某外商投资企业2008年发生了下列事项:1.该企业作为子公司,采用了由母公司统一配置的以英语为文字界面的会计核算软件,于是以母公司的规定为由,以英语作为会计记录的唯一文字,并向我国政府部门报送的会计报表也采用英语。2.向个体户甲采购农副
下列在生产环节应征收消费税的有()。[2010年真题]Ⅰ.金银饰品Ⅱ.化妆品Ⅲ.实木地板Ⅳ.卷烟Ⅴ.进口应税消费品
某PC生产商20××年产品总销售量10000部,其中5000部以正常价格10000元/部销售,其余5000部在搞促销活动期间打9折销售,其间有一部因质量问题退回。经核算,该生产商20××全年销售成本5000万元,销售费用500万元,财务管理费用300万元,
如果m是方程x2+1-3x=0的一个根,那么分式的值是()。
宋某驾车停在路口等候红灯时,行驶在后面的梁某因刹车不及时撞向宋某的车,宋某的车受到冲击,撞向停在其前面的陈某的车,造成陈某的车辆受损。下列选项中,说法正确的是()。
不属于外部感觉的是
Whydoestheauthorthinkthatencodingproperlyisveryimportant?______.Anoteinthepocketcanhardlyserveasareminder
查询建立后,查询文件的扩展名是______。
最新回复
(
0
)