首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Global warming is the gradual increase of the temperature of the earth’s lower atmosphere as a result of the increase in greenho
Global warming is the gradual increase of the temperature of the earth’s lower atmosphere as a result of the increase in greenho
admin
2014-07-20
44
问题
Global warming is the gradual increase of the temperature of the earth’s lower atmosphere as a result of the increase in greenhouse gases since the industrial Revolution. The temperature of the atmosphere near the earth’s surface is warmed through a natural process called the greenhouse effect. Visible, shortwave light comes from the sun to the earth, passing unimpeded through a blanket of thermal, or greenhouse, gases composed largely of water vapor, carbon dioxide, methane, nitrous oxide, and ozone. Infrared radiation reflects off the planet’s surface toward space but does not easily pass through the thermal blanket. Some of it is trapped and reflected downward, keeping the planet at an average temperature suitable to life, about 60°F (16℃).
Growth in industry, agriculture, and transportation since the Industrial Revolution has produced additional quantities of the natural greenhouse gases plus chlorofluorocarbons and other gases, augmenting the thermal blanket. It is generally accepted that this increase in the quantity of greenhouse gases is trapping more heat and increasing global temperatures, making a process that has been beneficial to life potentially disruptive and harmful. During the past century, the atmospheric temperature has risen 1.1°F (0.6℃), and sea level has risen several inches. Some projected, longer-term results of global warming include melting of polar ice, with a resulting rise in sea level and coastal flooding; disruption of drinking water supplies dependent on snow melts; profound changes in agriculture due to climate change; extinction of species as ecological niches disappear; more frequent tropical storms; and an increased incidence of tropical diseases.
Among factors that may be contributing to global warming are the burning of coal and petroleum products (sources of carbon dioxide, methane, nitrous oxide, ozone); deforestation, which increases the amount of carbon dioxide in the atmosphere; methane gas released in animal waste; and increased cattle production, which contributes to deforestation, methane production, and use of fossil fuels.
Much of the debate surrounding global warming has centered on the accuracy of scientific predictions concerning future warming. To predict global climatic trends, climatologists accumulate large historical databases and use them to create computerized models that simulate the earth’s climate. The validity of these models has been a subject of controversy. Skeptics say that the climate is too complicated to be accurately modeled, and that there are too many unknowns. Some also question whether the observed climate changes might simply represent normal fluctuations in global temperature. Nonetheless, for some time there has been general agreement that at least part of the observed warming is the result of human activity, and that the problem needs to be addressed.
A UN Conference on Climate Change, held in Kyoto, Japan, in 1997 resulted in an international agreement to fight global warming, which called for reductions in emissions of greenhouse gases by industrialized nations. Not all industrial countries, however, immediately signed or ratified the accord. In 2001 the G. W. Bush administration announced it would abandon the Kyoto Protocol: because the United States produces about one quarter of the world’s greenhouse gases, this was regarded as a severe blow to the effort to slow global warming. Despite the American move, most other nations agreed later in the year (in Bonn, Germany, and in Marrakech, Morocco) on the details necessary to convert the agreement into a binding international treaty, which came into force in 2005 after ratification by more than 125 nations.
What is the tone of the author when the American polices are mentioned?
选项
A、Supportive.
B、Neutral.
C、Indifferent.
D、Critical.
答案
D
解析
推理判断题。要求根据文章最后一段判断作者的态度,虽然没明说,但根据In 2001 the G.W. Bush administration announced it would abandon the Kyoto Protocol;because the United States produces about one quarter of the world’s greenhouse gases, this was regarded as a severe blow to the effort to slow global warming.可以判断作者对那时美国方面的政策是持否定态度的,因此D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uPTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Caraccidentswhichhappensbetween______aremorethanexpectednumber.
Asvisitingscholars,theywillingly______tothecustomsofthecountrytheylivein.
HowmuchdidtheDowJonesIndustrialAveragefall?
Althoughhehasbecomerich,heisstillvery______ofhismoney.
IwasborninTuckahoe,TalbotCountry,Maryland.Ihavenoaccurateknowledgeofmyage,neverhavingseenanyauthenticreco
Ifyou_______thatlatemovielastnight,youwouldn’thesleepy.
ThegovernmentofTogocallbackitsfootballteamfromtheAfricancupofnationsinAngolaafter
Whichofthefollowingpresentcontinuoustensesexpressesfutureaction?
Throughouttheyears,musichasbeenacommonthreadthatunitesgenerationsandhadprovidedsocialcommentary,individualexpr
Hecouldhardly______histemperandheflewinarage.
随机试题
男,34岁,车祸后20分钟出现休克。腹穿检查提示腹腔内大量积血,留置尿管尿液呈淡血色,无血块;急诊B超显示脾破裂,左肾被膜下血肿2cm。以下哪一种处理最为正确
该患者应考虑为对该患者的治疗应首先考虑
知识产权的权利主体依法享有独占使用智力成果的权利,他人不得侵犯,例如未经专利人许可不得使用其专利就表现了专利权的()。
下列法律中,不属于保险法调整范围的是( )。
现代教育的基本特征是()
高校去行政化不等于否定行政权力,学术权力和行政权力协调是高校发展的必要条件。正是大学行政管理和学术管理的共同作用,才能保证大学在整体有序的状态下不断发展和提高。现在,有些高校行政权力在很大程度上取代了学术权力,学术权力被削弱。高校去行政化,应该改变现有的资
根据下列资料,回答问题。2010年我国在线教育市场规模为491.1亿元,到2015年在线教育市场突破千亿元大关,达1171亿元。与热闹的市场相对的是,行业整体面临较大的盈利困难。截至2015年年底,我国约有9500家从事互联网教育的公
人们在充分利用森林的经济价值时,由于忽视了它的生态价值以及过度砍伐,对人的生存和发展带来了严重后果,不仅破坏了生态平衡,而且影响了经济的持续发展。这一事实从哲学上说明()。
IapologizeifI______you,butIassureyouitwasunintentional.
IwilldepartChinaafterthreeandahalfyears’workinghereintheChinesecapital.Ileavewith【S1】______feelings.Ononeha
最新回复
(
0
)