首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、That she got a lot of good ideas from Nancy. B、That she is working happily at her present job. C、That clothes from Nancy’s off
A、That she got a lot of good ideas from Nancy. B、That she is working happily at her present job. C、That clothes from Nancy’s off
admin
2013-10-28
78
问题
When Nancy Lublin received $5,000 from her grandfather in 1996, she never once considered taking a vacation or paying off student loans. Instead, the 24-year-old New York University law student began thinking about helping low-income women get better jobs. “If a woman goes for a job interview poorly-dressed, she won’t get the job,” Lublin says. “But without a job, she can’t afford suitable clothes.”
So, with the money Lublin founded “Dress for Success” and began collecting women’s clothes which were still in good condition but which their owners no longer needed. “So many women have clothes lying around that they will never wear again,” one of Lublin’s assistants says. “Nancy’s idea is so simple and yet so important to women.”
Many women come to Lublin’s office before going to a job interview. Here, they receive a suit, shoes and any other things they need. Since it was set up, more than 1,000 women have turned to “Dress for Success” for help. Many of them have won jobs. Some have found jobs after being out of work for many years. Jenny, a 32-year-old woman who was recently hired as a law-firm office manager says, “I made a good impression because of ‘Dress for Success’”.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What can we learn from the passage?
31. Why does “Dress for Success” attract many women?
32. What do we know from what Jenny says?
选项
A、That she got a lot of good ideas from Nancy.
B、That she is working happily at her present job.
C、That clothes from Nancy’s office helped to get her a job.
D、That “Dress for Success” has a good business relation with her firm.
答案
C
解析
[A]、[C]、[D]均涉及到了she和其他人的关系,而[B]仅仅涉及到she一个人,与其他选项明显不同,故可首先排除。由短文最后提到的I made a good impression because of ‘Dress for Success’可知,南希的办公室提供的衣服帮助她找到了工作,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uc27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderorwatch
TheNextDisaster:AreWeReady?AreWeReallyPrepared?AftertheattacksonSeptember11andthehurricanesthatslammed
TheTraditionalCulture1.社会高速发展,中国传统文化日益被忽视。2.中国传统文化不会消失。3.你的看法。
Haveyouevermadeaprofitfromwalkingadog?Doyoulikeworkingaloneoringroups?Haveyoueversetaworld【B1】______ina
Futurepredictionenjoysthepopularitythesedays,astraditionallyfoundinChineseAstrology,andnowinonlinepsychicreadi
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepers
Theissueofwhetherparentswhosechildrenareobeseshouldbechargedwithneglecthasfueleddebateandgeneratedcontroversi
万里长城是中华民族的象征,中国人的骄傲。长城全长6350多千米,是世界上规模最大的军事防御工程,被列为世界七大建筑奇迹之一。我国远在春秋战国时期就开始修筑长城,至今已有2700多年的历史,明代修筑的长城,至今也有600多年的历史了。现在保存的北京段长城是明
A、HelookslikethecharacterinSpider-Man.B、Hisbehaveslikeaspider.C、Heclimbedmanyoftheworld’stallestbuildings.D、
A、Alittlegirl.B、Ayoungwoman.C、Anoldlady.D、Ahandsomeboy.A事实细节题。短文开头提到,Mattel为一位因癌症化疗而掉光头发的四岁小女孩做了一个光头的芭比娃娃。
随机试题
已知曲线y=y(x)过原点,且在原点处的切线平行于直线x-y+6=0,又y=y(x)满足微分方程(yˊˊ)2=1-(yˊ)2,则此曲线方程是y=【】
黄斑视网膜前膜发生在
下列叙述中错误的是
引起鹅口疮的病原体是
[背景资料]某公司(甲方)与某建筑公司(乙方)订立了基础施工合同,同时又与丙方订立了工程降水合同,基础施工合同约定采用综合单价承包。该基础工程施工网络计划示意图,如下图所示(单位:d)。甲乙双方约定2008年6月15日开工,在工程施
凭证式债券的特点有()。
在下列的管理沟通障碍中,属于客观障碍的有()。
我市某大学学生食堂发生近千人食物中毒,轻者头昏、腹痛、上吐下泻,重者昏迷、血压下降,情况十分紧急。对此,上级指示我市卫生局组织全市各大医院医护人员进行全力抢救。市局决定由你负责组织抢救工作,请你提出你的组织方案。
计算机病毒()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。(1)使用演示文稿设计中的“活力”模板来修饰全文。全部幻灯片的切换效果设置成“平移”。(2)在幻灯片文本处键入“踢球去!”文字,设置成黑体、倾斜、48磅。幻灯
最新回复
(
0
)