首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the beginning, your kids need you—a lot. They’re attached to your hip, all the time. It might be a month. It might be five ye
In the beginning, your kids need you—a lot. They’re attached to your hip, all the time. It might be a month. It might be five ye
admin
2015-09-26
67
问题
In the beginning, your kids need you—a lot. They’re attached to your hip, all the time. It might be a month. It might be five years. Then suddenly you are expected to send them off to school for seven hours a day, where they’ll have to cope with life in ways they never had to before. You no longer control what they learn, or how, or with whom. Unless you decide, like an emerging population of parents in cities across the country, to forgo that age-old rite of passage entirely.
When Tera and Eric Schreiber’s oldest child was about to start kindergarten, the couple toured the high-achieving public elementary school a block away from their home in an affluent Seattle neighborhood near the University of Washington. It was "a great neighborhood school" , Tera says. They also applied to a private school, and Daisy was accepted. But in the end they chose a third path: no school at all.
Eric, 38, is a manager at Microsoft. Tera, 39, had already traded a career as a lawyer for one as a nonprofit executive, which allowed her more time with her kids. But "more" turned into "all" when she decided that instead of working, she would homeschool her daughters: Daisy, now 9; Ginger, 7; and Violet, 4.
We think of homeschoolers as evangelicals(福音派信徒)who spend a lot of time at kitchen tables in the countryside. And it’s true that most homeschooling parents do so for moral or religious reasons. But education observers believe that is changing. You only have to go to a downtown Starbucks or art museum in the middle of a weekday to see that a once-unconventional choice "has become newly fashionable," says Mitchell Stevens, a Stanford professor who wrote Kingdom of Children, a history of homeschooling. There are an estimated 300,000 homeschooled children in America’s cities, many of them children of secular, highly educated professionals who always figured they’d send their kids to school—until they came to think, Hey, maybe we could do better.
When Laurie Block Spigel, a homeschooling consultant, pulled her kids out of school in New York in the mid-1990s, "I had some of my closest friends and relatives telling me I was ruining my children’s lives. " she says, "now, the parents that I meet aren’t afraid to talk about it. They’re doing this proudly. "
Many of these parents feel that city schools—or any schools—don’t provide the kind of education they want for their kids. Just as much, though, their choice to homeschool is a more extreme example of a larger modern parenting ethos: that children are individuals, each deserving a uniquely curated upbringing. That peer influence can be noxious. That DIY—be it gardening, knitting, or raising chickens—is something educated urbanites should embrace. That we might create a sense of security in our kids by practicing "attachment parenting" , an increasingly popular approach that involves round-the-clock physical contact with children and immediate responses to all their cues.
According to the passage, which of the following statements is INCORRECT?
选项
A、Daisy is 5 years older than Violet.
B、Daisy will receive homeschooling at last.
C、Daisy was rejected by the private school applied.
D、Daisy is the oldest daughter in Eric and Tera’s family.
答案
C
解析
细节题。根据第二段第三句可知,他们还申请了一家私人学校,黛西也被录取了,由此可知,[C]为正确答案。根据第三段最后一句可知,黛西现在9岁,金杰7岁,维奥莱特4岁,由此可知,黛西是最大的女儿,比维奥莱特大5岁,故排除[A]和[D];根据第二段最后一句可知,最终他们选择了第三种方案:不去学校,由此可知,黛西将在家接受教育,故排除[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ucXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thebookwasinwidecirculationbecauseofthe______oftheauthor’sideas.
Oneoftheaimsofteachingscienceis,throughlearning,toenablestudentstodevelopacompletepersonalitybycreativity,ho
NearlyalltheillegaldrugheroinintheUnitedStatescomethrough______.
I’ma50-somethingmale,thefatheroftwomostlygrowngirls.I’mhappytosaythatbothmyparentsarestillkicking.I’mong
BIRD-Xofferspestbirdcontrolproductsto______,controlandgetridofbirds.
Didyouknowthatataskthat’sinterrupted(1)_____50%longerandhas50%moremistakesthananuninterruptedone?Ittakesa
Atthebeginningoftheprogram,thespeaker
WhatsortofpainterwasRembrandtatthebeginningofhiscareer?
TherespondentwatchesTVfor______.
随机试题
双层墙能提高隔声能力主要是下列哪项措施起作用?[2005年第7题]
A.tRNAB.mRNAC.rRNAD.hnRNAE.snRNA作为核糖体组成成分,参与蛋白质合成的是
A.应逐件抽样检验B.可不开箱检查C.可不打开最小包装D.应至少检查一个最小包装根据《药品经营监督管理办法》,药品批发企业对每次到货药品进行抽样验收的要求是同批号的药品
房地产经纪人员签订房地产经纪服务合同时,正确的做法有()。
2014年4月,甲公司委托乙仓库保管M机床,双方约定:保管期限为2个月,甲公司在保管期满提取M机床时一次付清保管费用。2014年6月,保管合同履行完毕。2014年7月,甲公司将M机床出租给丙公司,租期1年。租赁期间,甲公司计划以M机床作抵押从丁公司购进一
关于固定汇率制度,下列表述正确的是()。
下列对ISO900l标准的理解,正确的有()。
针对“人肉搜索”,你认为应该加强监督权还是应该保护民众的隐私?
请根据下图所示网络结构回答下列问题。如果该网络内服务器群的IP地址为172.19.52.100~172.19.52.126和172.19.53.100~172.19.53.200,要求用一种设备对服务器群提供如下保护:检测发送到服务器群的数据包,如果
两次运行下列的程序,如果从键盘上分别输入3和1,则输出结果是()。main(){intx;scanf("%d",&x);if(x++>2)printf("%d",x);els
最新回复
(
0
)