首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Don’t look now, but they’re all around you. They’re standing by the copy machine, hovering by the printer, answering the phone.
Don’t look now, but they’re all around you. They’re standing by the copy machine, hovering by the printer, answering the phone.
admin
2018-08-10
39
问题
Don’t look now, but they’re all around you. They’re standing by the copy machine, hovering by the printer, answering the phone. Yes, they’re the overworked, underappreciated interns: young, eager and not always paid. And with just 20% of the graduating class of 2011 gainfully employed, according to the National Association of Colleges and Employers, there are more and more of them each day. It seems the importance of internships for securing full-time work has dramatically increased over the years.
Intern, previously used in the medical profession to define a person with a degree but without a license to practice, became a term for a physician in training following World War I, when medical school was no longer seen as preparation enough for practice. Later, the word migrated to politics as an alternative to the term apprentice as a reference to those interested in learning about careers in government. Meanwhile, co-op programs, in which students would work at a company for an extended period during college, emerged. From 1970 to 1983, the number of colleges and universities offering the programs increased from 200 to 1,000. Sure, it took an extra year to earn a B.A., but for three months each school year, students worked for companies they were interested in, tried out careers they weren’t sure about and earned money to help cover tuition.
Internship programs have produced several successes: Bill Gates was once a congressional page, and Oprah Winfrey worked at a CBS affiliate during her college years, just to name a few. Of course, Monica Lewinsky was a 22-year-old White House intern when she engaged in an intimate relationship with President Clinton, a scandal that still taints both offices.
Today’s interns are not limited to summer jobs at their local businesses. Some programs provide dorm housing in cities like New York and Washington, allowing students from around the country to work for the nation’s biggest companies. Many popular cities even have Facebook groups devoted to providing social outings and networking opportunities for the thousands of interns who descend each summer.
Though internships were formerly praised as an opportunity for students to explore career options, doing so now comes with a price. Some experts argue that internships punish those who might decide later than age 18 what they want to do with their life. More important, they can favor wealthier students, who can afford to not make any money during the summer, over the less privileged. Still, with pressure increasing on students to find work, the passion for internships is only growing. To land that first job, career advisers now say, applicants should have two or more internships under their belt. Anyone who takes a summer to simply explore might be too late.
Which of the following could be the most appropriate title for the text?
选项
A、Talent Market: Past and Present
B、Internship: A Must for Promising Careers
C、Exploration for Job Options—Summer Jobs
D、How to Secure A Full-time Job
答案
B
解析
本文主要讨论了实习生的现象和实习项目对找工作的重要性。interns,internships,internship programs这些关键词在文中多次反复出现;文章的第一段和最后一段还提到,即使很多是无偿实习,学生对实习的热情也仍然有增无减,实习生的数量每天都还在增长,该情况间接地说明了实习对找到全职工作的重要性,由此可推断B项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ug6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Writeanessayof160-200wordsbasedonthefollowingdrawing.Inyouressay,youshould1)describethedrawingbriefly,2)in
TheEconomistcalculatesthataroundtheworldalmost290million15-to24-year-oldsareneitherworkingnorstudying:almosta
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Whohasn’twantedtomasternotjusttwolanguagesbut10?TakeGiuseppeMezzofanti,a19th-centurypriestwhowassaidtobe【C1
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
InalabinOxfordUniversity’sexperimentalpsychologydepartment,researcherRoiCohenKa-doshistestingarelativelynewbra
Thesearedarkdaysforthebookbusiness.Borders,aonce-hugebookseller,【C1】______onJuly18ththatitwillclosedownitsre
随机试题
患者,女,29岁,左侧面神经麻痹5天,左眼闭合露睛,饮水外露,体质尚可,用药宜首选
酯苷醇苷
甲乙丙三人按份共有一匹马,其中甲占1/2,乙和丙各占1/4。下列哪一表述是正确的?
我国应坚持开发与节约并重、节约优先的方针,按照()原则,大力推进节能节水节地节材,加强资源综合利用,全面推行清洁生产,完善再生资源回收利用体系,形成低投入、低消耗,低排放和高效率的节约型增长方式。
在施工阶段,为了达到质量控制的目标,监理工程师应当做好的工作包括( )。
A、 B、 C、 D、 D本题属于位置类,主要考察了图形位置关系中的平移问题,第一组图形中,第一列,第三列黑块每次向上移动一格,触顶后返到底部。第二列,第四行黑块每次向下移动一格。第二组图形中,第一列图形每次
简要回答下列有关10Mb/s以太网的问题。简述10BaseT以太网系统的特点。
•Readthearticlebelowaboutthedifficultiesofmanagingasmallbusiness,andthequestionsontheoppositepage.•Foreachq
Non-VerbalCommunicationInthistalk,wearegoingtotalkaboutthedefinitionofnon-verbalcommunication,dimensionsof
LamarOdom,thestarforwardintheNBA,isknownforhisoutsizedloveofcandy,sometimeseating【C1】______bagsofchocolatean
最新回复
(
0
)