首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Harvard University is the oldest institute of higher learning in the United States. Founded 16 years after the arrival of Pilgri
Harvard University is the oldest institute of higher learning in the United States. Founded 16 years after the arrival of Pilgri
admin
2014-02-22
60
问题
Harvard University is the oldest institute of higher learning in the United States. Founded 16 years after the arrival of Pilgrims at Plymouth, the university has grown from 9 students with a single master to the present enrollment of more than 18 000 students, including undergraduates and students in 10 graduate and professional schools. Over 14 000 people work at Harvard, including more than 2 000 faculties. Harvard has produced six presidents of the United States and 34 Nobel winners.
During its early years, Harvard offered a classic academic course based on the model of English universities, but consistent with the prevailing (流行的,盛行的;占优势的) Puritan philosophy. Although many of its early graduates became ministers in Puritan churches throughout New England, the university never formally belonged to a specific religious group.
Under President Pusey, Harvard started what was then the largest fund-raising campaign in the history of American higher education. It was 82.5 million dollars program for the university. The program increased faculty salaries, broadened students aid. created new professorships, and expanded Harvard’s physical facilities.
Nell L. Rudenstine took office as Harvard’s 26th president in 1991. As part of an overall effort to achieve greater coordination among the university’s schools and faculties, Rudenstine encouraged academic planning and identified some of Harvard’s main intellectual priorities. He also stressed the importance of the university’s excellence in undergraduate education, the significance of keeping Harvard’s door open to students from families of different economic backgrounds, the task of adapting the research university to an era of both rapid information growth and serious fund shortage.
Which of the following is NOT mentioned as an achievement of President Pusey’s fundraising program?
选项
A、Increasing the professors’ pay.
B、Broadening financial aid to students.
C、Promoting the university’s research.
D、Improving the physical facilities.
答案
C
解析
本题主要考查Pusey校长的筹集资金项目所带来的影响。根据题干中的关键词President Pusey’s fund-raising program定位到文章第二段末句The program increased faculty salaries,broadened students aid,created new professorships,and expanded Harvard’s physical facilities.由此可知,这个项目提高了教工的工资,增加了对学生的经济援助,创造了新的教授职位,并且增加了学校的硬件设施,因此,A,B,和D都在文中提及,但CPromoting the university’s research原文并投有提及,答案为C
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uhYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
TheUnitedStatesisademocracyinthat______.Theword"interests"inparagraph2canprobablybereplacedby______.
Theword"option"inthesecondparagraphcanbereplacedby________.Whichofthefollowingwouldbethebesttitleofthisp
Greateffortsareneededforthe(develop)______ofthenewcompany.
A、Shehastopostaletterinstead.B、Shehastoturndowntheman’srequest.C、She’snotsureifthecomputerisfixed.D、Shec
______attheschool,acarpickedhimuptoanunknownplace.
Tothestudents’surprise,theteacherusedtalk______punishmenttoeducatethem.
Iwasextremelybusythatday,otherwiseI(attend)______theinterestinglectureonhistorygivenbyprofessorSmith.
A、Theteactherpostponedthemeeting.B、Therewon’tbeatestthisweekend.C、Thestudentswillbeattendingthemeeting.D、The
Themostimportantoutcomeofeducationistohelpstudentsbecomeindependent______formaleducation.
TheshopsinChicagoarereallywonderful.Whenyougettired,takeastreetcaroranelevatedtrain,andlookatsomeofthel
随机试题
A.口腔黏膜可见边界清楚的红斑,伴口角黏膜糜烂、皲裂B.有服用大剂量抗生素病史,表现舌黏膜发红、乳头萎缩,灼痛明显C.舌背中央后部黏膜出现菱形的丝状乳头萎缩区,基底黏膜充血发红,表面可出现结节状增生D.多见于婴幼儿及老年体弱者表现为充血的口腔黏膜上出
心搏骤停病人首选的复苏药物是
形成级差地租I的两个条件是()。
建设工程项目竣工质量验收的基本对象是()
企业应当在资产负债表日对应收款项的账面价值进行检查,有客观证据表明该应收款项发生减值的,应当将该应收款项的账面价值减记至预计未来现金流量现值,减记的金额确认减值损失,计提坏账准备。()
按照现行《房屋完损等级评定标准》,出现()等情况的,可评定为基本完好房。
台湾作家柏杨认为:中国文化似一条壮观伟大的河流,但是到了14世纪,“它终于淤塞成一个酱缸,构成一个庞大而可哀的时代。”形成“酱缸”现象的主要因素是()。
社会主义思想道德建设的重点是()。
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
(2010下集管)关于计算机机房安全保护方案的设计,以下说法错误的是______。
最新回复
(
0
)