首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the speaker, what do most people think historians are concerned with?
According to the speaker, what do most people think historians are concerned with?
admin
2009-03-13
82
问题
According to the speaker, what do most people think historians are concerned with?
Speaker: History is usually thought as the story of important people and events, but some historians are also interested in the daily lives of ordinary people. We can get this kind of information from written documents like diaries and town records of course, but strange as this may seem we can also learn a lot from studying old family portraits. Family portraits provide clues about things like the size of the family and the hobbies and tastes of family members. The number of children in a portrait, for example, indicates the size of the family; the types of clothing family members wore for the portrait suggest the popular fashions of the time. The objects that children hold in their hand can give clues about the games they played and their hobbies. The background of a family portrait gives historians an idea of room size and furnishings and even the wealth and social position of the family. All of these details help historians understand more about the everyday lives of some of the ordinary people from the past.
选项
A、They are few in number.
B、They depict important historical events.
C、They provide a lot of information about ordinary people.
D、They conceal clues about the social role of artists.
答案
C
解析
讲话中两次出现了历史学家们为什么认为肖像(portraits)有价值,其中提到“Family portraits provide clues about things like...”和“All of these details help historians understand more about the everyday lives of some of the ordinary people from the past.”充分说明了“它们提供了关于普通人的许多信息”,即C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uuCd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Itwas3:12a.m.whennine-year-oldGlennKreamerawoketothesmellofburning.Exceptforthecracklingofflamessomewherebe
time细节题。根据“Ithinkalotabouttime.”可知正确答案。
IenjoylifebecauseIamendlesslyinterestedinpeopleandtheirgrowth.61)Myinterestleadsmetowidenmyknowledgeofpeo
Travelingcanbefunandeasy.Avacationtriptoanothercountryisespecially【21】______whenthetravelingconditionsareg
Therearemanymedicalproblemsinthemodernsociety.Oneofthemostalarmingmedicalproblemsintheworldisa【21】______dise
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
AccordingtostudiescitedbytheNationalEatingDisordersAssociation,42percentofgirlsinfirstthroughthirdgradewantt
Shoppinghasbecomeaprivateaffair.Obviousconsumptiondoesnotlookgoodduringadepression,whichexplainswhysomanyof
NomanhasbeenmoreharshlyjudgedthanMachiavelli,especiallyinthetwocenturiesfollowinghisdeath.Buthehassincefoun
TheUniversityofKansas
随机试题
勤奋:学习:进步
小儿脑肿瘤不多见的是:()
物质由原子组成,每个原子均由原子核及电子组成,电子由于受原子核的吸引力沿一定的轨道绕核旋转。核外的电子因距离核远近不同而具有不同的壳层。每个可能轨道上的电子都具有一定的能量,且电子在各个轨道上具有的能量是不连续的。原子中某壳层轨道电子受到原子核作用的能
下列关于根折牙临床表现的表述,错误的是
白果在定喘汤中的作用是
我国从事代理记账的机构,应至少有( )名持有会计证的专业人员。
甲因买车急需用钱,2月4日向邻居乙提出借钱,并承诺支付一定的利息。2月5日乙答复同意,2月6日双方立下字据,2月7日乙将钱交给甲。此借款合同生效日为()。
下列关于车船税纳税义务发生时间的说法,正确的是()。
下列叙述中错误的是
What’sHoldingBackMobilePhonesforEducation?VocabularyandExpressionspractitionerbroadbandanimatestr
最新回复
(
0
)