首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Heart specialists at Pap-worth Hospital, Cambridge, have urged that the heart trans plant program be stopped. The hospital’s
Heart specialists at Pap-worth Hospital, Cambridge, have urged that the heart trans plant program be stopped. The hospital’s
admin
2013-12-08
73
问题
Heart specialists at Pap-worth Hospital, Cambridge, have urged that the heart trans plant program be stopped.
The hospital’s three consultant cardiologists(心血管专家)have written to Mr. Terence, the surgeon in charge of the transplant team, for the purpose of disconnecting themselves from his work and have sent a copy to Department of Health and Social Security. No cardiologist now takes part in the program, which is run by the hospital’s surgeons(外科医生).
Dr. David Wainwright Evans, one of the three specialists, hopes that when the charity(慈善)money for the program runs out in January, the Government will not take over the funding.
So far the program has cost £ 1. 5 million and has saved the lives of only 40 out of the 78 transplant patients. Pap-worth and Hare-field Hospital, West London, have each transplanted 39 patients;22 have survived at Pap worth and 18 at Hare-field. The longest-surviving Pap-worth patient, Mr. Keith Castle, recently celebrated the third anniversary of his transplant operation.
Mr. Christopher Robbins, director of the Coronary(冠心病)Prevention Croup battling to reduce the 150,000 deaths a year from coronary heart disease, said that heart transplants would never benefit more than a tiny minority of heart patients, yet thousands could be saved by preventive measures.
In the United States the number of premature deaths(英年早逝)from heart disease has been reduced by a quarter since 1963 through changes in life-style. Evidence suggests that similar results could be obtained in Britain.
It seems that the United States is more successful than Britain in______.
选项
A、developing heart transplant technology
B、preventing heart diseases
C、treating heart diseases
D、diagnosing heart diseases
答案
B
解析
本题为事实细节题,提问的是美国比英国看起来在下列哪一方面更成功。在文章最后一段的第一句中“In the United States the number of premature deaths from heart diseasehas been reduced by a quarter since 1963 through changes in life—style”,作者指出由于美国通过改变生活方式(这种预防性措施),从而使美国自1963年以来死于心脏病的人减少了四分之一。所以答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uwDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Humanbeingsactinadifferentwayfromthatofanimalsjustbecausetheycanspeakwhileanimalscannot.Eventhecleverestan
ForallyoungAustralianswhoareneithercertifiedasinsanenorservingprisonsentencesofayearormore,asolemnpublicdu
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,EdithreflectedhowdifficultitwastochooseasuitableChristmaspresentforh
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate.Withoutit,itwouldbeimpossibletopaythesoldiersandpoliceme
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesinconflic
______otherwisedirectedbyadoctor,thismedicineshouldbetakenthreetimesaday.
Lewishadtotravelbybus(as)hiscar(hadbeendamaged)inanaccidentsomedays(before)andhe(wasfailed)togetitrepai
这个问题不像我最初想象的那么复杂。
在当今时代,人们越来越多地依靠计算机来解决各种各样的难题。
Afterdrivingforthirtymiles,shesuddenlyrealizedthatshe______inthewrongdirection.
随机试题
胁的部位是
下列对类风湿小结的描述,错误的是
A.肺脓肿B.肺褐色硬化C.肺结核D.肺肉质变硅肺的常见并发症是
热轧钢筋的强度标准是根据以下哪一项强度确定的?
(2008年)设λ1、λ2是矩阵A的两个不同的特征值,ξ、η是A的分别属于λ1、λ2的特征向量,则以下选项正确的是()。
某大厦工程,钢筋混凝土框架结构,地上10层,地下1层,建筑面积45000m2,基础为钢筋混凝土筏板基础。工程施工场地位于市内繁华地段。为加快施工进度,该工地未按当地规定的时间停工,噪声严重影响居民。其违规作业受到周边居民的投诉,而后有关部门对其进行了处罚。
建设项目环境影响评价文件应由( )报有审批权的( )审批。
dependsessentialdiscouragedA.thechildgets【T1】______B.this【T2】______oninteractionC.is【T3】______tothegrowth
TheweatherwasniceinTrumbullCountyonSaturdayevening.TherehadnotbeensuchaseverestorminTrumbullCountyforahu
Junecameandthehaywasalmostreadyforcutting.OnMidsummer’sEve,whichwasaSaturday,Mr.JoneswentintoWillingtonand
最新回复
(
0
)