首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. “Did Jerry really ca
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. “Did Jerry really ca
admin
2022-11-01
55
问题
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. “Did Jerry really care when I broke up with Helen?” “When I got that great job, did Jerry really feel good about it, as a friend? Or did he envy my luck?” When we look back, doubts like these can make us feel bad. But when we look back, it’s too late.
Why do we go wrong about our friends–or out enemies? Sometimes what people say hides their meaning. And if we don’t really listen, we miss the feeling behind the words. Suppose someone tells you, “you’re a lucky dog”. Is he really on your side? If he says, “You’re a lucky guy” or “You’re a lucky gal”, that’s being friendly. But “lucky dog”? There’s a bit of envy in those words. Maybe he doesn’t see it himself. But bringing in the “dog” bit puts you down a little. What he may be saying is that he doesn’t think you deserve your luck.
How can you tell the real meaning behind someone’s words? One way is to take a good look at the person talking. Do his words fit the way he looks? Does what he says square with the tone of voice? His posture(体态)? The look in his eyes? Stop and think. The minute you spend thinking about the real meaning of what people say to you may save another mistake.
If you followed the advice of the writer, you would________.
选项
A、be able to get the real meaning of what people say to you
B、avoid and mistakes while talking with people who envy you
C、not lose real friends who say things that do not please you
D、be able to observe people as they are talking to you
答案
A
解析
文章最后一段即是作者的建议,尤其最后一句“花点时间想想人们话里的真实含意可能避免另一个错误”,由此推断选项A正确,而选项B和D的说法片面,选项C和原文意思相去甚远。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v3SD777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Americanschoolsaren’texactlyfrozenintime,butconsideringthepaceofchangeinotherareasoflife,ourpublicschoolste
Whatwouldtheworldlooklikewithoutthedollardomination?USofficialsare【C1】________outadealtoendthegovernmentshutd
[A]Theperson-skillsmatchapproachtoselection[B]Theimpactsofbadselectiondecisions[C]Theimportanceofst
Asetofgenesplayaroleinlearningtoreadanddomath,butthisabilityisnotjustgene-driven,【C1】________schoolingandh
A-UniversityofWollongongB=TheUniversityofAdalaideC=MurdockUniversityD=MonashUniversityWhichuniversity/un
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoaloflangu
DuringtheRenaissance,theuseofopticallenses,whichwerecapableofprojectingimagesontoblankcanvases,greatlyaidedar
Theoldmotherfeltworriedabouttheyoungcouplewhoalwayscouldn’tsee________onproblems.
Theytalkedinwhispers,butstill,Icouldn’thelpbut________theirconversation.
Asuitcasewithshirt,trousersandshoes________stolenfromthecar.
随机试题
《战国策》的最后整理编订者是( )
下列哪味药物具有清热化痰,除烦止呕的功效
具有浮散无根,至数不匀的脉是()
实行政府定价或者政府指导价的药品包括( )。
某工程施工招标,由评标委员会负责资格审查,这种资格审查方法属于()。[2011年真题]
契约型股权投资基金应于基金合同正文订明管理人、托管人及投资者的声明与承诺。以下描述错误的是()。
调整补贴的重点有()。
某企业一幢房产原值600000元,已知房产税税率为1.2%.,当地规定的房产税扣除比例为30%.,该房产年度应缴纳的房产税税额为()元。
在SQLServer2008中,下列有关事务日志备份的说法,错误的是()。
A、ThewomanhastalkedwithManagerLionceabouttheproposal.B、ThewomancalledManagerLiat1:30totalkabouttheproposal
最新回复
(
0
)