首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They do not love children at all. B、They do not give so much love as parents. C、They do not pay attention to children. D、They
A、They do not love children at all. B、They do not give so much love as parents. C、They do not pay attention to children. D、They
admin
2016-10-12
25
问题
M: Hello, Ruth. Nice to see you again. You seem to be very busy recently, aren’t you?
W: Hey, Mike. You’re right. I am busy with my essay.
M: What are you writing about? Do you mind telling me something about it?
W: Sure, of course not.(1-1)I am doing some research about relationship between parents and children.
M: Really? Say something in more detail.
W: Haven’t you noticed that there are more and more parents just staying at home, taking care of their children full time, instead of working out?
M: Sure, that’s more and more common. So what do you think about stay-at-home parents?
W: Like one parent staying at home with a child?
M: Yeah, one parent staying at home and the other one working.
W: Ah, I think it’s really bad if a child stays at home with one parent actually.
M: Really? Why would you say that?
W: I think children who are brought up like that generally don’t know how to socialize with other people except for their parents.
M: Oh, well, why would you think that?
W: Well, they’re really not given the opportunity to interact with different people. I mean, they spend pretty much all day, every day, with that one parent, and I think it’s a real shame. They don’t learn how to share or, you know, how to get along with and talk to different people.
M: Well, I think that the child will actually get more interaction if there’s a stay-at-home parent because the parent will be able to take him to different activities and to other houses to have playmates at the same time. He’ll be able to spend more time with that parent and have socializing time with family members.
W: But I think children could get those same experiences from different people who look after them. It wouldn’t necessarily have to be their family members who looked after them surely.
M: Well, sure, but I think that it’s different when a person who is not related takes care of a child. I’m sure that they do their best but the love is not there. The caretaker would not love the child as much as the parent would and if there’s one person taking care of ten different children at the same time, I would wonder about the amount of attention that the child would get, and safety issues as well.
W: But I think you’ve got to look at the practical aspect of this. It’s not always practical for people who don’t have much money to have one parent staying at home all of the time.
M: That’s true. I really agree about that.
W: Oh, it’s good we agree on one thing.
1. What is the woman’s essay about?
2. What is the woman’s opinion about children staying at home with one parent?
3. What does the woman say about children’s social experiences?
4. What does the man think about caretakers taking care of children?
5. What do the speakers agree on?
选项
A、They do not love children at all.
B、They do not give so much love as parents.
C、They do not pay attention to children.
D、They do not care about safety issues.
答案
B
解析
本题考查人物观点。由句(4)可知,男士认为看护人员不会像父母一样爱孩子。因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v7PK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause
WhatisthecharacteristicoflearnersofspecialEnglish?
ExamFearExamsareawayofassessingwhatastudenthaslearnedduringtheacademicyear./Apartfromthis,itisalsoa
WasteWasteissometimesasubjectiveconcept,/becauseitemsthatsomepeoplediscardmayhavevaluetoothers./Itiswi
Thatthosewhohadlearnedfromusnowsurpassuswasagreatchallenge.Theitalicizedpartfunctionsasa(n)______inthesente
Youshouldn’thaveaskedtheboytorunacrossthestreettobuycigarettes;he______byapassingcar.
Althoughhehasbecomerich,heisstillvery______ofhismoney.
Withtherapiddevelopmentofnetwork,networkliterature,asanewliteraryform,hasbeenrisingincontemporaryliterature.T
A、Redesigningpackaging.B、Reducingpackaging.C、Addingpackaging.D、Removingpackaging.B本题考查细节。由句(7)可知,男士提到他们也许可以减少包装,并且宣传自己的环
A、Beingsweet.B、Beingstraightforward.C、Beingsincere.D、Beinggenerous.D本题考查细节。由句(3)可知,女士建议男士要贴心、直接并且真诚,故排除A、B和C。因此答案为D。
随机试题
泄殖腔是()
毛泽东首次提出新民主主义革命的总路线是在()
崩漏复旧的含义中重点调补的脏是()
在岩溶发育地表有覆盖的孤峰平原地区,铁路工程路线选线宜绕避下述()地质条件地段。
项目来源于人类有组织的活动的( )。
首层地面的组成不包括()。
旅行社业务经营许可证有效期为()年。
你在单位勤勤恳恳工作,但是领导总是给你安排一些吃力不讨好的工作。现在有一项去基层开展新项目的任务,领导派了别人,没有派你,不过你想跟领导争取。请把考官当成领导,进行现场模拟。
企业应该通过跨越现有竞争边界看市场以及将不同市场的买方价值元素筛选与重新排序,这种战略选择是指()。
Shortstoriesareduearevival.Inrecentyears,therehavebeencritically【C1】________collectionsbyAmericanwriterssuchas
最新回复
(
0
)