首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This page summarizes the service offered by some of the best online tutoring websites on the Internet. We provide a brief summar
This page summarizes the service offered by some of the best online tutoring websites on the Internet. We provide a brief summar
admin
2020-11-14
53
问题
This page summarizes the service offered by some of the best online tutoring websites on the Internet. We provide a brief summary of each of the websites, the service they offer, the cost of their service and our opinions of the pros and cons of each website.
In our opinion, TutorVista. com offers the best buy in the field of online tutoring service. For $100 per month your child can have unlimited tutoring. There are significant discounts for multi-month contracts ($50/month for 12 months).
TutorVista. com is founded by Krishnan Ganesh in 2005 with headquarters in Bangalore, India. Its mission is to provide world-class tutoring and high-quality content to students around the world—anytime, anywhere and in any subject.
TutorVista. com only hires experienced tutors. Most have a master or PH. D. degree as well as 5—10 years teaching experience and they must pass strict certification exams.
You can schedule sessions with your preferred tutor in advance. Using a technology called VoIP, a student and a tutor talk naturally with headphones and microphones. The student and the tutor also share a" Whiteboard" that they both can write on. No special software is required but a headset with microphone is recommended. The company takes advantage of the highly educated, low-wage-base Indian population to offer the most cost-effective online tutoring service on the Internet.
Pros: Highly qualified tutors.
Unlimited online tutoring.
Low cost.
Cons: Maybe some language problems
Voice interaction requires purchase of headset with microphone ($ 25—50 from Amazon).
Tutor Vista. com
Founder: Krishnan Ganesh
Date of Foundation: 【B1】______
Tuition Fees: $100/month ($50/month for 12 months) can enjoy【B2】______.
Mission: To provide world-class tutoring and【B3】______to students around the world— anytime, anywhere and in any subject.
Tutors: Experienced tutors, most have a master or PH. D. degree as well as 5—10 years teaching experience and they must pass strict certification exams.
Pros: Highly qualified tutors.
【B4】______. Low cost.
Cons: Maybe some language problems.
【B5】______requires purchase of headset with microphone ($25—50 from Amazon).
【B3】
选项
答案
high-quality content
解析
细节理解题。根据第三段第二句可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v84K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Ahandbagandflowers.B、Flowersandacake.C、Shoesandacake.D、Ahandbagandapairofshoes.D此题属于事实细节题。题目询问孩子送什么礼物。女士说她买
May8th,2005DearMr.Steele,WearewritinginreplytoyourletterofApril5th,inwhichyouaskedforouradviceconce
A、KnowledgeofEnglish.B、Communicationskill.C、Creativity.D、Knowledgeaboutcomputer.D题目询问公司可能要求什么条件。对话中女士询问男士是否懂计算机,男士说学习过并
A、$34.B、$3419.C、78D、$78.95.D细节题。四个选项均是价格,听音时要格外留意。题目询问女士要花多少钱。根据男士的回答可知应选D项(78.95美元)。
______Iknow,hehasneverworkedinthatcompany.Heprobablytoldalie.
DearSirorMadam,WithreferencetoyouradvertisementinChinaDailyonNovember28th,2008,Iamwritingtoexpressmyin
A—securitiesbusinessK—stockcompanyB—stockexchangecorporationL—securitiesC—quotationM—commonstockD—shareN—preference
A、Themanlikestheclassicalartinahigherdegree.B、Themanlikesthemodernartbetter.C、Themanlikesneithermodernnor
Goodevening,ladiesandgentlemen!Firstofall,letmethankyoufor【T1】______ustosuchagreatChristmasparty.We【T2】______
A、Thesize.B、Thefurniture.C、Thelocation.D、Therent.D题目问女士的最后一个问题。对话中最后一个问题是有关租金(rent)的,因而D项是正确答案。
随机试题
A.肝B.心C.脾D.肺E.肾与春气相应的是
(2012年中国政法大学考研真题)长虹公司与新月公司钢材买卖合同一案,长虹公司诉至区人民法院要求新月公司按照合同约定交付200吨钢材。在本案诉讼过程中,长虹公司发现新月公司可能随时转移放在仓库里的钢材。下列关于财产保全的表述哪一项是不正确的?(
案例十:张小姐于2007年为自己购买了一份终身生死两全险,与保险公司签订的合同中约定,保险费分期支付,保险金额20万元。2007年10月1日,张小姐首付5000元,保险合同生效。该合同规定,若被保险人60周岁前身故,则合同受益人会获得30万元保险金。根据
以下各项均为商业银行的负债,其中属于流动性负债的是()。
操作系统从哪几个方面对资源进行管理?主要完成什么工作?
班级成员在认识上、行动上保持高度一致,相互之间形成一定的依存性,而增强班级的凝聚力,推动班级的发展,是指班集体的基本特征应该具有()。
41,64,93,128,151,180,()
经济学家认为,经济学的产生源于资源的:
项目文档应发送给(55)。
A、Beefandsoup.B、Takeawalk.C、Havesupper.D、It’sdelicious.B本题问题为“晚饭后你经常做什么?”根据题意,只有选项B(去散步)是对问题的正确且合理的回答。
最新回复
(
0
)