首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If Europeans thought a drought was something that happened only in Africa, they know better now. After four years of below norma
If Europeans thought a drought was something that happened only in Africa, they know better now. After four years of below norma
admin
2012-07-17
57
问题
If Europeans thought a drought was something that happened only in Africa, they know better now. After four years of below normal rainfall (in some cases only 10 percent of the annual average), vast areas of France, Spain, Portugal, Belgium, Britain and Ireland are dry and barren. Water is so low in the canals of northern France that waterway traffic is forbidden except on weekends. Oyster growers in Brittany report a 30 percent drop in production because of the loss of fresh water in local rivers necessary for oyster breeding. In southeastern England, the rolling green hills of Kent have turned so brown that officials have been weighing plans to pipe in water from Wales. In Portugal, farmers in the southern Alentejo region have held prayer meetings for rain—so far, in vain.
Governments in drought plagued countries are taking drastic measures. Authorities in hard hit areas of France have banned washing cars and watering lawns. In Britain, water will soon be metered, like gas and electricity. "The English have always taken water for granted," says Graham Warren, a spokesman of Britain’s National Rivers Authority. "Now they’re putting a price on it. " Even a sudden end to the drought would not end the misery in some areas. It will take several years of unusually heavy winter rain, the experts say, just to bring existing water reserves up to their normal levels.
The British government intends to______,
选项
A、forbid the car washing service
B、increase the price of the water used
C、end the misery caused by the drought
D、charge fees for the use of water
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问英国政府试图做什么。利用查阅式阅读法,我们发现文章第二段第三句指出,在英国,像煤气和电一样,用水马上就要装水表了。这一句话的意思在下一句华伦的话中得到了解释:“英国人总不把水当成一回事,现在他们也对水定价收费了。”因此,本题的正确答案应是D“收水费”。A“禁止洗车业务”。文章第二段第二句指出这是法国某些旱灾严重的地区所做的事情。B“提高水价”;C“结束因干旱造成的痛苦”;这两个选择项也是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vEXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Youknowyourselfbetterthananyoneelse:doesnotundertakethatprojectunlessyoucan______it.
Thegovernmentistryingtodosomethingto______betterunderstandingbetweenthetwocountries.
TheJapanesedesireformarriagehadbeenverystrong.Inthefifth""worldyouthattitudesurvey""【C1】______bytheManagementa
TheJapanesedesireformarriagehadbeenverystrong.Inthefifth""worldyouthattitudesurvey""【C1】______bytheManagementa
AnIndiananthropologist,ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,whichhadcustomssimilarto【C1】______ofhisnative
AnIndiananthropologist,ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,whichhadcustomssimilarto【C1】______ofhisnative
AnIndiananthropologist,ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,whichhadcustomssimilarto【C1】______ofhisnative
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstruggleagainst【C2】___
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
随机试题
A.大量出汗导致失水、失钠,血容量不足而致周围循环衰竭B.大量出汗后口渴,因饮水过多,盐分补充不足C.大量出汗后口渴,因饮水过多,引起脑组织水肿D.烈日暴晒或强烈热辐射作用于头部,引起脑组织充血、水肿E.高温下大量出汗仍不足以散热或体温调节功能障碍
学龄期儿童造血的红骨髓位于()
下列各项中,不属于产品成本构成比率的是()。
甲、乙、丙三辆车都匀速从A地驶往B地。乙车比丙车晚5分钟出发,出发后40分钟追上丙车:甲车比乙车晚20分钟出发,出发后100分钟追上丙车,则甲车出发后()分钟追上乙车。
有人说现在私家车数量激增,造成城市拥堵,应该限制私家车数量,缓解拥堵;有人认为,汽车工业是国家开发的新的经济增长点,限制私家车数量会影响经济的增长。对此你怎么看?
某单位局域网通过ISP提供的宽带线路与Internet相连,ISP分配的公网IP地址为202.117.12.32/29,局域网中一部分计算机通过代理服务器访问Internet,而另一部分计算机不通过代理服务器直接访问Internet,网络结构如图3-6所示
壬寅学制。
在考生文件夹下,打开文档word2.docx,按照要求完成下列操作并以该文件名(word2.docx)保存文档。【文档开始】【文档结束】在表格最后一行的“学号”列中输入“平均分”;并在最后一行相应单元格内填入该门课的平均分。将表中的第2至第6行按
A—bluechipsJ—internationalmarketingB—brandK—chainstoreC—bullmarketL—mergerD—capitalexpenditureM—qualitycontr
A、Weshouldblameexternalfactors.B、Weshouldblameinternalfactors.C、Weshouldblameothers.D、Weneedn’tblameourselves.
最新回复
(
0
)