首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
News has just been received of an air crash in the north of England. The plane, which was on a charter(包租的)flight from London to
News has just been received of an air crash in the north of England. The plane, which was on a charter(包租的)flight from London to
admin
2015-07-21
55
问题
News has just been received of an air crash in the north of England. The plane, which was on a charter(包租的)flight from London to Carlisle, was carrying a party of businessmen on their way to a trade fair. It seems likely that the plane ran into a heavy fog as it was approaching Carlisle and was obliged to circle for some twenty minutes. Everything seemed to be going well. The pilot was in constant radio communication with Control,when the engines suddenly cut out and all contact was lost. The plane crashed on the site of the ancient Roman camp at Hadrian’s Hill,a place well known to archaeologists(考古学家)and tourists.
So far few details have been reported,but it is feared that at least twenty people lost their lives,among them the pilot,who was killed instantly. The local ambulance and firemen were on the scene within minutes of the crash, but additional help had to be rushed from other areas.
Mr. Lesilie Collins, one of the survivors, told our reporter, "We passengers noticed the engines were making a funny noise. Of course we couldn’t see anything because of the fog, but the pilot said there was nothing to worry about. The next thing we knew, the engines went dead. There was a rushing noise and a kind of flash-and after that I don’t remember any more. "
Mr. Collins is now in hospital, being treated for minor injuries. We will be bringing you further news of the crash as we receive it. In the meantime relatives are asked to ring 02-3457211 for information.
From what Mr. Collins said,it appears that he______.
选项
A、remembered everything that happened
B、had only an incomplete picture of what happened
C、remembered speaking to the pilot
D、heard and saw nothing at all
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vGTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
CAREEROPPORTUNITIESFullTimeSecretaryPositionAvailable:Applicantsshouldhaveatleast2year’sexperienceandbeable
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecritics(评论家)likethenewplay?【C1】__
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecritics(评论家)likethenewplay?【C1】__
MissEvans【C1】______physicsinaLondonschool.Lastmonthshewasexplainingtooneofher【C2】______aboutsound,andshedecide
Mancannotgoon(40)hisnumbersatthepresentrate,Inthe(41)30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.(42)expe
Thefitnessmovementthatbeganinthelate1960sandearly1970scenteredaroundaerobicexercise(有氧操).Millionsofindividual
Itwasnearlyahalfhourbeforethemedicinetook_____andrelievedherpain.
(2008)Whydidn’tyoushow______atthemeetingyesterday?
______theproject,we’llhavetoworktwomoreweeks.
随机试题
三系细胞减少可见于【】
A、责令停产、停业整顿,并处五千元以上二万元以下的罚款B、处二万元以上十万元以下的罚款C、五年内不受理其申请,并处一万元以上三万元以下的罚款D、责令改正,给予警告,对单位并处三万元以上五万元以下的罚款E、
传统房地产周期理论在政治、经济状况基本稳定或预期稳定的情况下,是无效的。()
净现值率是净现值与()的比值。
()是建筑施工企业投标报价的基础。
下列各项中,属于按照净利润的10%提取的是()。
按照“战略钟”分析体系,下列各项中属于混合战略的是()。
有如下程序:#includeusingnameapacestd;voidfun(int&x,inty){inttemp;temp=x;x=Y;Y=temp;}
A、Sheisratherbossy.B、Shealwayshasherownway.C、Sheisabornleader.D、Sheisnoteasy-going.C本题考查重要细节。根据句(4)可知,特雷西认为她的
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboysfromasyoungasfour,astudyhasfound.Boyscome
最新回复
(
0
)