首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists have learned a great deal about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that peo
Scientists have learned a great deal about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that peo
admin
2009-06-28
61
问题
Scientists have learned a great deal about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people should eat every day. What are these classes of food? They are 1) green vegetables of all kinds, such as string beans, peas, lettuces, and cabbages; 2) fruit, such as apples, peaches and bananas; 3) other vegetables, examples of these are beets, onions, carrots, tomatoes and so on; 4) meat of all kinds, fish and eggs; 5) milk and food made from milk, such as butter, cheese and ice-cream; 6) bread or cereal. Rice is also in this class of food.
People in different countries and different areas of the world eat different kinds of things. Scientists say that none of these differences are really important. It doesn’t matter whether food is eaten raw or cooked, canned, or frozen. It doesn’t matter if a person eats dinner at four o’clock in the afternoon or at eleven o’clock at night. The important thing, they say, is that every day a person should eat something from each of these kinds of food.
There are two problems, then, in feeding the ever-increasing number of people on earth. The first is to find some ways to feed the world population sd that no one is hungry. The second is to make sure that people everywhere have the right kinds of food to make them grow to be strong and healthy.
选项
A、The kinds of food that should be eaten every day.
B、Whether to eat food raw or cooked.
C、When to eat food every day.
D、How much food to eat every day.
答案
A
解析
本题为细节判断题。根据文章第1段第1句“Scientists have learned a great deal about the kinds of food people need.”可知本题答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vKwK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Hedoesn’tfeelwell.B、Heisabittootired.C、Hehassomethingelsetodo.D、Heneedstogoseeadoctor.A题目问男士今日为什么不想上班。
A、Beverage.B、Snacks.C、Vegetables.D、Fruit.C题目问女士要买什么。对话中女士问土豆的价格,并进一步问红色小土豆价格。因此,女士要购买的是土豆这种蔬菜。故选C。
Theold-fashionedchairinthelivingroomhasbeen_____inthefamily.Itwasmygrandmother’soriginally.
Thetwoboyshadso______incommonthattheysoonbecamegoodfriends.
WearegoingtospendtheSpringFestivalinGuangzhou,_____livemygrandparentsandsomerelatives.
_____,hersuggestionisofgreatervaluethanyours.
Itis_____forhisparentstobuyhimacomputersincetheyhardlymakeendsmeet.
Peopletodayarestilltalkingaboutthegenerationgap(代沟).Someparentscomplainthattheirchildrendonotshowthemproperr
A、Someonealreadyborrowedit.B、Hecan’tlendherthenewspaper.C、Hedoesn’thavetimetoreadit.D、Hewillgiveittoherla
Mostoftheissuesconcerningpersonnelmanagementhavebeensolvedsatisfactorily;onlyafewofsecondaryimportanceremainto
随机试题
下面叙述中,正确的是_____________。
教育起源于儿童对成人的无意识模仿。
关于栓塞的叙述,下列哪项是正确的
关于戒酒综合征.错误的说法是
花坛花卉选用标准为()。
互斥投资方案的选优决策中,一般适宜采用()作为决策依据。
YouaresupposedtowriteaMemorandumofabout100wordstotheprospectiveparticipantsinaninternationalconferenceforaca
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Mori:I’mpleasedtomeetyouhere.Kaco:______
PersistentandEmergingChallengesVocabularyandExpressionshydrocarbonsegregationimplementationimpedeacceler
最新回复
(
0
)