首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A study of the difference in earnings between men and women in the country of Naota found that the average annual earnings of wo
A study of the difference in earnings between men and women in the country of Naota found that the average annual earnings of wo
admin
2014-10-21
77
问题
A study of the difference in earnings between men and women in the country of Naota found that the average annual earnings of women who are employed full time is 80 percent of the average annual earnings of men who are employed full time. However, other research consistently shows that, in Naota, the average annual earnings of all employed women is 65 percent of the average annual earnings of all employed men. Which one of the following, if also established by research, most helps explain the apparent discrepancy between the research results described above?
选项
A、In Naota, the difference between the average annual earnings of all female workers and the average annual earnings of all male workers has been gradually increasing over the past 30 years.
B、In Naota, the average annual earnings of women who work full time in exactly the same occupations and under exactly the same conditions as men is almost the same as the men’s average annual earnings.
C、In Naota, a growing proportion of female workers hold full-time managerial, supervisory, or professional positions, and such positions typically pay more than other types of positions pay.
D、In Naota, a larger proportion of female workers than male workers are part-time workers, and part-time workers typically earn less than full-time workers earn.
E、In ten other countries where the proportion of women in the work force is similar to that of Naota, the average annual earnings of women who work full time ranges from a low of 50 percent to a high of 90 percent of the average annual earnings of men who work full time.
答案
D
解析
对解决分歧型的题,就是要找产生分歧的差异原因。在所有受雇的妇女中,既包含有全职工作者,又包含有兼职工作者,当从事兼职工作的妇女比例较高,且兼职工作的工资较低时,就可以解释两组结果的差异,因此(D)为正确答案;(A)、(B)、(C)和(E)均为无关选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vOtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Seldom______anymistakesduringhislastten-yearserviceinthiscompany.
Itwasdecidedto______thesearchwhentherewasnohopeoffindingthemissinggirl.
Sinceyouarestillwaitingfortheresultoftheexamination,whynotfinda______job?
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtoresearchatCarnegieMellonUniversity.Evenpeop
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearlypost-warera(战后时期),therewasaquitewidespreadco
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.Someexperts
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针炙)toperformoperationsforabout4,000yearswithoutputtingthepatientto
Asanymiddle-classparentknows,unpaidworkexperiencecangiveyoungstersavaluableintroductiontoasecurejob.Thegovern
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteendedyesterdayandwasimmediatelyfollowedbyanother
随机试题
Asamediumofexchange,moneypermitstheseparationofexchangeintothetwodistinctactsofbuyingandselling,withoutrequ
中华人民共和国的成立,标志着半殖民地半封建社会的结束,实现了新民主主义向社会主义的转变。
患儿,女,2岁。膝内翻,不愿运动,难久立,血清25-(OH)D3下降,血清钙下降。双腕关节正侧位片:临时钙化带模糊,干骺端增宽。该患儿处于佝偻病的
关于执行过程中当事人对执行行为的异议,以下说法错误的是:
北京某工贸公司从德国进口10辆宝马轿车,该货物通过轮船“FLOWSTOW”号装运到天津港码头,再转关运输到北京(不具有全程提单)。该公司委托天津某报关行代理办理进口转关手续。货物到港后,海关进行查验,报关行的报关员小林陪同查验,但在查验过程中,小林在开动
上市资格不是永久的,不满足条件时,上市资格将被取消,交易所将停止该公司股票的交易,称终止上市或摘牌。对已决定摘牌的股票,将停止交易。( )
某公司适用的所得税税率为25%,2017年12月因违反当地有关环保法规的规定,接到环保部门的处罚通知,要求其支付罚款100万元。税法规定,企业因违反国家有关法律法规支付的罚款和滞纳金,计算应纳税所得额时不允许税前扣除。至2017年12月31日,该项罚款尚未
视觉暂留指人眼在观察景物时,光信号传入大脑神经,需经过一段短暂的时间,光的作用结束后,视神经的反应速度会造成视觉形象并不立即消失的现象。根据上述定义,下列未利用视觉暂留现象的是:
简评斯大林《苏联社会主义经济问题》。
【S1】【S2】
最新回复
(
0
)