首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In this part, you are to write a short composition of about 120 to 150 words(non-English majors) or 150 to 180 (English majors)
In this part, you are to write a short composition of about 120 to 150 words(non-English majors) or 150 to 180 (English majors)
admin
2008-01-17
77
问题
In this part, you are to write a short composition of about 120 to 150 words(non-English majors) or 150 to 180 (English majors) based on the topic given below.
My view on Private Cars
1.私家车的情况。
2.拥有私家车的利与弊。
3.我的观点。
选项
答案
My View on Private Cars Wherever one lives—in the city or in the country, there are some good reasons for owning a car. First, cars have become an important part of convenient form of transportation. Nowadays, more and more people own cars, and a lot more people intend to buy cars. With a car, a person can go around freely, without spending a lot of time. Second, a car is a comfortable way to travel, especially in the winter-time. A driver stays warm and dry even in cold, rainy weather. Finally, a driver is usually safe in his car when he goes out at night. There are, on the other hand, many good reasons against owing a car. First, it can be very expensive to purchase and run a car. The gas shortage has caused a big problem for drivers, and the price of fuel continues to go up each year. In addition, it costs a great deal to maintain, repair and insure a car. Second, owing a car can also cause worry and stress. It is exhausting to driver a car in heavy traffic. What is worse, cars are responsible for most of the smog in cities, which pollutes the environment seriously. In spite of all the mentioned, I still favor owing a car. The reason is that the car gives a person the freedom to schedule his own time. Though we are confronted with a problem of energy crisis, I am sure that the real solution will have to be a new kind of car, one that uses cheap, efficient energy and does not contaminate the air.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vPLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
(M)政府和公众事务(A)研究与分析
TheU.S.governmenthasrecentlyhelpedpeoplelearnmoreaboutthedangersofearthquakesbypublishingamap.Thismapshows
Theproblemofenvironmentprotectionhasbeenstudied______.
Icanhardlyhearwhathe’ssaying,and______.
A、computersB、ascreenandcertaincomputersC、blobsandtailsD、aFlightwatchmapandsmallcomputersB从原文中第二段和第四段可以看出,B项最符合题意
Tomisoneofthosestudentswho______friendly;however,itisveryhardtogetalongwithhim.
A、peoplewhocanpayhighfeestotheirlawyersB、Peoplewhoareverypoorandcan’taffordtopaytheirlawyersC、peoplewhoha
TelevisionTelevisionisthegreatestcommunicationmediumeverdesignedandoperatedbyman.Itsendsintothehumanbrain
Whenconfrontedwithsuchanurgency,mymindgoes______,andIcanhardlyremembermyowndateofbirth.
(英语类考生必做)Mrs.Psneezesviolently.Mrs.Qsays"Blessyou!"Mrs.Psays"Thankyou."Again,thishardlyseemstobeacase
随机试题
治疗不寐肝火扰心证,应首选
下列词作,属于“慢词”的有
患者,男,28岁。外出感寒,左肩臂痛,难以抬肩,遇风则疼痛加剧,舌苔薄白。用药宜首选()
皮质醇增多症病人常见护理诊断有
对于二次补充侦查的案件,人民检察院仍然认为证据不足,不符合起诉条件的,下列做法正确的是:()
钢材复验报告是进场钢筋抽样检验的结果,它是该批钢筋能否在工程中应用的最终判断依据。()
可转换公司债券一般只有经股东大会的决议通过才能发行,而且在发行时,应在发行条款中规定转换期限和转换价格。()
下列情形中,可依法追究刑事责任的是()
对欧洲中世纪宗教神学的残酷统治怀有深深的愤慨的人们,往往把中世纪说成是漫漫长夜和科学的空白时期,为后人描述了一段科学上惨淡苍白的历史。事实上,这样的描述也不为过。然而人类总是要进步。无论多么黑暗的时代,它能禁锢人的手足,却无法阻止人们的实践;它能砍下人的头
WhichofthefollowingisNOTshownabove?______.Whowillbeinterestedinthispassage?______.
最新回复
(
0
)