首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Almost all her life. B、Less than half of her life. C、About 30 years. D、More than a third of her life. A事实细节题。本题问的是艾米莉·狄金森在她出生的
A、Almost all her life. B、Less than half of her life. C、About 30 years. D、More than a third of her life. A事实细节题。本题问的是艾米莉·狄金森在她出生的
admin
2013-07-20
67
问题
Emily Dickinson is one of the greatest American poets. She was born in a typical New England village in Massachusetts on December 10, 1830. She was the second child of the family. (33)She died in the same house 56 years later. During her lifetime, she never left her native land. She left her home state only once. She left her village very few times. And after 1872, she rarely left her house and yard. (34)In the last years of her life she retreated to a smaller and smaller circle of family and friends. In those later years she dressed in white, avoided strangers, and communicated chiefly through notes and poems even with intimates. The doctor who attended her illness was allowed to "examine" her from another room, seeing her walk by an opened door. She was thought of as a "strange" figure in her home village. (35)When she died on May 15, 1886, she was unknown to the rest of the world. Only seven of her poems had appeared in print. But to think of Emily Dickinson only as a strange figure is a serious mistake. She lived simply and deliberately. She faced the essential facts of life. According to Henry James, a famous American novelist, she was one of those on whom nothing was lost, and only by thus living could Dickinson manage both to fulfill her obligations as a daughter, a sister, and a house keeper and to write on the average one poem a day. She read only a few books but knew them deeply. Her poems are simple but remarkably rich. (35)Not until the 1950s was she recognized as one of the greatest American poets.
33. How long did Emily Dickinson live in the house where she was born?
34. What can we know about Emily Dickinson in the last years of her life?
35. When was Emily Dickinson widely recognized as one of the greatest American poets?
选项
A、Almost all her life.
B、Less than half of her life.
C、About 30 years.
D、More than a third of her life.
答案
A
解析
事实细节题。本题问的是艾米莉·狄金森在她出生的房子里住了多久。短文开头提到了Dickinson在56年之后死在了她出生的房子里。在她的一生中,她从来没有离开过她的祖国,她仅仅离开她的家乡一次,她只离开她的村庄几次,所以是接近一生的时间。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vZn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When
A、Theson.B、Thefather.C、Themother.D、AuntLouise.C女士先说儿子“neverputonanyweight”,接着对儿子说“Yourfather’sgotthesameluck.”第
A、Customerandsalesperson.B、Teacherandstudent.C、Bossandsecretary.D、Guestandwaitress.C关键是听到男士让女士复印20份并送给执行总裁以及各部门经理,女士
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriendsandregarditasaslur(诽谤,中伤)ontheirowncooki
A、Inshorthand.B、Inshortphrases.C、Indirectquotations.D、Inthestudent’sownwords.D选项均以In开头表明,本题可能考查方式方法。短文中提到了为避免剽窃现象而采
A、Defeat.B、Indifference.C、Acceptance.D、Violation.C
EarthquakePreparednessOneofthemostfrighteninganddestructivephenomenaofnatureisasevereearthquakeanditsterri
A、Bookpublishers.B、Librarians.C、Newuniversitystudents.D、Facultymembers.CWhoisprobablylisteningtoM.Britain?
Thepassageismainlyaboutwhyandhowtoplantmoretreestomakeuniversitiesbecomegreen.Undergraduatesatdozensofscho
Theymayappeartobemarvelsofmodernscience.Buttheideasthatledtothewondersofsatellite【B1】______,organtransplant
随机试题
下列选项中,关于推行参与管理需要条件的说法,错误的是()。
有关前庭大腺,以下选项中错误的的是()
关于骨折迟延愈合,错误的叙述是:
在小剂量时有抑制血栓形成作用的药物是对COX-2的抑制作用选择性较高的药物是
对有关当事人权利的认定,下列意见中何者为正确?()。对有关当事行为的认定,下列意见中何者为正确?()。
关于代理的法律特征,说法不正确的是()
甲公司于2011年12月31日应收乙公司票据的账面余额为65400元,其中,5400元为累计未付的利息,票面年利率4%。由于乙公司连年亏损,资金周转困难,不能偿付应于2011年12月31日前支付的应付票据。经双方协商,于2012年1日5日进行债务重组。
多媒体教学设备对于音乐教学来说,就像一把双刃剑,如果运用恰当,便能提高教学效益,收到很好的教学效果;而反之,如果运用不当、喧宾夺主,也会冲淡音乐教学本身,影响甚至降低音乐教学质量。根据多媒体的选择与使用原则,下列选项中,说法正确的是()。
手链之于()相当于工资之于()
网络日记对于()相当于菠萝对于()
最新回复
(
0
)