首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about a company which repairs turnstiles(the metal gates used at sports grounds). For each question(23-28
Read the article below about a company which repairs turnstiles(the metal gates used at sports grounds). For each question(23-28
admin
2013-11-18
60
问题
Read the article below about a company which repairs turnstiles(the metal gates used at sports grounds).
For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answer. Mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Master of the Turnstiles
For years, Jim Cartwright enjoyed spending his spare time repairing his local football club’s turnstiles, the metal gates which allow one person at a time into the football ground. When Jim was made redundant from his full-time job selling equipment to sports organizations, he realized he already knew plenty of people responsible for turnstiles. This made him sure that his hobby could become a successful new career.
He had 1000 brochures printed and posted them to clubs around the country. For two weeks he heard nothing. Then Troon Football Club requested a quotation for repairing their turnstiles, with the possibility of the work becoming regular. He wanted the contract so much that he cut his profit margin to a minimum. He won it, though with no guarantee of further work, and celebrated the launch of his new business.
In the next month, club after club offered Jim work, and he recruited his first employee, Alec, to help re-install the repaired turnstiles. Alec, however, took frequent breaks and never put in more effort than he had to. What’s more, he seemed unhappy working for Jim. Although Jim had no complaints about the quality of his work, Alec’s attitude made him difficult to work with.
Jim considered dismissing Alec, but recruiting him had taken a long time because there had been so many suitable people to interview. Now he was simply too busy to go through that process again. And anyway, Jim had employed Alec on the understanding that the job would probably end when the current contracts were completed.
Suddenly, though, Jim’s business was at risk. He made very few mistakes, and calculated his costs and the time that a job would take very accurately. But he had forgotten that generally clubs have repairs done between the end of one football season and the start of the next. Now no major jobs were coming in.
After buying a replacement van, as his old one was beyond repair, he could only just cover Alec’s wages and his own. But without more work he had no future. The solution was something more regular, and he decided to produce turnstiles, as well as repair them. For an investment like this, though, he needed help, and he persuaded his bank to give him a loan. From then on, Cartwright Turnstile Services just grew and grew and now employs three full-time workers.
Why was Jim Cartwright confident about starting a business repairing turnstiles?
选项
A、He had learnt from mistakes that his previous employer made.
B、He had a lot of contacts with possible customers.
C、He had experience of doing the work in his previous job.
答案
C
解析
题目意为:为什么Jim Cartwright对开创旋杆维修业务有信心?文章第一段提到正是因为Jim对所从事的行业的了解和所接触的一些从业人员,才使得Jim坚信了要在旋杆领域开创自己业务的决心,所以正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vebO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
ReadthearticlebelowaboutanItaliancarcompany.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
ReadthearticlebelowaboutthehistoryofCocaColaandthequestions.Foreachquestion(13-18),markoneletter(A,B,Cor
Readthearticlebelowaboutcheapfrillsinflying.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,CorDontheoppositepagetofillineachgap.F
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,CorDontheoppositepagetofillineachgap.F
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence17—20,withthephrasefromthelistA—Gbelow.Foreachsentence17—2
—Readthearticleontheoppositepageaboutidentifyingthetrainingneedsofstaff.—Inmostofthelines34-45thereiso
WhenwillhemeetwithTrevor?Whatdoesthemansayaboutthesoftware?
Whatistheordernumber?Whenwillthedeliveryservicecometopickuptheparcel?
Maria,Enclosedisthescheduleforthisyear’strainingdays.Ifyoucan’tmanageanyofthem,contactJohn.WhatshouldMaria
随机试题
《护士条例》施行的时间是
已知某光纤的相对折射指数为0.22,纤芯折射指数n1为0.8,求包层折射指数n2。
关于导尿管种类的说法,错误的是【】
首长制、委员会制与混合制的含义。
"诸淋者,由肾虚而膀胱热故也。"出自
进口货物单据的审核,是进口合同履行过程中的一个重要环节。如采用信用证支付方式,一般审核单据的单位是()。
心理咨询师的工作要以有助于求助者的成长为最终目的,不能借机满足自己的欲望和好奇心,这是心理咨询工作限制性观点中规定的()。
某营养教授指出,对健康人来说,吃水果没时间限制,想吃就吃。不过,对控制体重、高血压和高血脂的人来说,餐前吃水果可补充大量膳食纤维和钾,还能减少正餐摄入量。相反,瘦弱、营养不良者饭前吃很多水果会影响食欲,建议饭后吃。值得提醒的是,早上空腹时别吃山楂、柿子等太
生命是一场充满意外收获的伟大历险,看上去难以掌握,其实机会无处不在。如果你从不犯错,或者从没有人批评过你,那么你肯定没进行过任何大胆的尝试。如果一个人这样生活,那么他肯定无法发挥出所有潜力,当然也就很难真正享受到生活的乐趣。这段文字主要是想说明(
DoWeNeedCitiesAnyMore?Idon’twanttoliveinacity.Perhapswedividenaturallyintotwotypes:thoseforwhomcitie
最新回复
(
0
)