首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On a clear, cold day in early March 2019, Justin Jordan, a fifth-generation grower in Lacona, Iowa, reads attentively old maps s
On a clear, cold day in early March 2019, Justin Jordan, a fifth-generation grower in Lacona, Iowa, reads attentively old maps s
admin
2022-07-26
24
问题
On a clear, cold day in early March 2019, Justin Jordan, a fifth-generation grower in Lacona, Iowa, reads attentively old maps spread across his dining-room table. One creased, yellowing chart shows a soil-conservation plan his grandfather created with the USDA (United States Department of Agriculture) in the 1950s, including terraces for controlling erosion and areas designated for tree planting. The agency was working to reverse critical topsoil loss from decades of mass-scale plowing.
His grandfather implemented part of the scheme. But new synthetic fertilizers, which could boost yields by 50 percent, made the situation less terrible, so he continued cultivating their corn and soybean fields each year. As did Jordan’s dad, and most other farmers. Over the past 150 years, cultivation has chewed up about half of Earth’s topsoil.
Jordan, an polite, soft-spoken man in his late 30s, stopped plowing and began planting cover crops when he took over in the early 2000s. "I was eager to do things in a different way," he says. "It just seemed like every year the topsoil was getting thinner." Jordan tends 410 acres—larger than most farms selling vegetables at Saturday markets, but tiny compared with 10,000-acre corporate operations.
Aerial photos show the contrast between his land and that of other farmers, most of whom continue deep cultivation. His soil is dark and rich, but from the air, his fields appear lighter, covered in accumulated mulch (护根物). Strips of hay grass (for his cattle) and native prairie species cover across the slopes-year-round plants that pump carbon into the soil. Neighboring barren fields steadily release it.
Once Jordan brings in his corn in October, he sows a cover of rye (黑麦) among the drying stalks that stays green through the following spring, when he cuts it down and seeds next year’s crop in the mulch. He sprinkles his soybean fields before the September harvest with a cocktail of rye, radishes, and oats, creating a mini forest beneath the knee-high cash crop. With all these changes, his yields have remained roughly the same as his neighbors’.
Soon, folks like Jordan might gain a financial edge. The Terraton Initiative, the nation’s first carbon market dedicated to agriculture, launched in June 2019 out of the farm-tech startup Indigo Ag. Companies that want to offset their emissions purchase credits; Terraton then pays growers $15 per ton for the carbon their land captures. Within six months, farmers tending a total of 10 million acres worldwide expressed interest in signing up.
More cash would be nice, but climate change is the motivating factor for Jordan—out of global concern, and to keep his harvest from washing away.
What is true about the Terraton Initiative?
选项
A、It aims at profiting from collecting carbon from farmland.
B、It purchases credits to offset the emissions of carbon.
C、Terraton employs monetary incentives to encourage farmers.
D、Farmers have taken little interest in joining the new initiative.
答案
C
解析
根据题干中的信息词the Terraton Initiative,可以把答题线索定位到第六段。第六段提到,“Terraton倡议”是美国首个致力于农业的碳市场,于2019年6月由农业科技初创公司Indigo Ag推出,该公司希望抵消其碳排放购买额度;然后Terraton向种植者支付每吨15美元的土地“碳捕获”费。由此可知,”Terraton倡议”采用经济激励机制来鼓励农场主,故本题应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vex7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、ItisclosingdownsomefactoriesintheUS.B、Itnolongeroffershigh-payingjobs.C、Thenumberofitsemployeesisdoubled
A、Itcanreducethenumberofpassengercomplaints.B、Itcanmakeairtravelmoreentertaining.C、Itcancutdowntheexpensesf
A、Playingwithparents.B、Talkingwithothers.C、Playingcardswithothers.D、Drawingandmakingthings.D
A、Motherisimportantforchildrenaswellasteachers.B、Stayingwithmotherisbetterthanattendingadaycarecenter.C、Ther
A、Justlistthenameoftheirschools.B、Listthegradesoftheirqualifications.C、Keepthelistshortandbrief.D、Includeeve
A、Becauseofthestressfactors.B、Becauseoftheleisureactivities.C、BecauseoftheTVwatching.D、BecauseofthegeneralAme
A、Whichcountryshouldbeallowedtohavenuclearweapons.B、ThetimefortheirnextcoffeeappointmentC、Whetheritismeaningf
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortwelcomespeech.Youshouldwriteatleast150wordsbutnomorethan
A、Heprepareshandoutsfirst.B、Heputsadateandatitleonthefirstpage.C、Heonlywriteskeypoints.D、Hewritesallinfor
随机试题
下列关于室内消火栓设备的布置要求中,说法错误的是()。
AlthoughtheUnitedStatescherishesthetraditionthatitisanationofsmalltownsandwideopenspaces,onlyoneineveryei
我国文房四宝中著名的“湖笔”产自()。
深化事业单位人事制度改革必须遵循的基本原则是:
学校教育制度(学制)(2019年北京师大、2018年华东师大、2016年东北师大、2016年福建师大、2015/2019年南京师大、2013/2014年西北师大、2012/2014/2016/2020年陕西师大、2011/2018年华中师大)
支持数据库各种操作的软件系统称为()。
It’sofficialthatmarriedpeoplearehealthier,oratleasttheythinktheyare.AnAmericansurveyof【C1】______100000people
Thefirstdaymynewteacherstoodinfrontoftheclass,Iburstintolaughter.RonClarkwasfromNorthCarolinaandhetalked
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescertainthingsandthatracebelievescertainthingsand
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
最新回复
(
0
)