首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
admin
2016-09-21
49
问题
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about just to give children something to do.
In the ancient world, as is today, most boys played with some kinds of toys and most girls with another. In societies where social roles are rigidly determined, boys pattern their play after the activities of their fathers and girls after the tasks of their mothers. This is true because boys and girls are being prepared, even in play, to step into the roles and responsibilities of the adult world.
What is remarkable about the history of toys is not so much how they changed over the centuries but how much they have remained the same. The changes have been mostly in terms of craftsmanship, mechanics, and technology. It is the universality of toys with regard to their development in all parts of the world and their persistence to the present that is amazing. In Egypt, the Americas, China, Japan and among the Arctic(北极的)peoples, generally the same kinds of toys appeared. Variations depended on local customs and ways of life because toys imitate their surroundings. Nearly every civilization had dolls, little weapons, toy soldiers, tiny animals and vehicles.
Because toys can be generally regarded as a kind of art form, they have not been subject to technological leaps that characterize inventions for adult use. The progress from the wheel to the oxcart to the automobile is a direct line of ascent(进步). The progress from a rattle(拨浪鼓)used by a baby in 3000 BC to one used by an infant today, however, is not characterized by inventiveness. Each rattle is the product of the artistic tastes of the times and subject to the limitations of available materials.
Which of the following is the author’s view on the historical development of toys?
选项
A、The craftsmanship in toy-making has remained essentially unchanged.
B、Toys have remained basically the same all through the centuries.
C、The toy industry has witnessed great leaps in technology in recent years.
D、Toys are playing an increasingly important role in shaping a child’s character.
答案
B
解析
通过阅读文章,我们发现C、D两项在文中根本没有提到。而在谈到玩具制作的工艺时,文章提到“thechanges have been mostly in terms of craftsmanship...”,可见选项A也是错误的。只有选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vjY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Shecanprobablydothejob.B、Shehasheardabouttheletter.C、Shehaswrittenmanyletters.D、Sheknowswhothetranslator
A、Shedidn’tnoticetheposters.B、Bettyprobablymadetheposters.C、Thecollectiondoesn’tbelongtoMaryAnn.D、MaryAnn’spo
A、Millywasprobablyhersecretsweetheart.B、Thefarmerwasthreateningher.C、ShewascuriousaboutwhoMillywas.D、Shewasa
A、Sheisn’thavingmuchtrouble.B、Sheunderstoodthereadingyesterday.C、Sheunderstandsverylittle.D、Sheisgoodatintensi
"ChineseCharacters"refertothewrittenlanguageoftheChineseHannationality.Thislanguageistheoldestandmostwidelyu
TheGreatWallisthesymboloftheChinesenationandChinesepeopleareproudofit.TheGreatWallismorethan6350kilomete
TravelhasbeenaconsiderablepartofmylifeandIhavedifferentkindsof【B1】______tomanypartsoftheworld.Ofteninmytr
A、Howprivatelanguagesaredeveloped.B、Howdifferentlanguagesarerelated.C、Howpeoplecreatetheirlanguages.D、Howchildre
I’vebeenwritingformostofmylife.ThebookWritingWithoutTeachersintroducedmetoonedistinctionandonepracticethat
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)