首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is largely one of acquiring wealth and a higher material
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is largely one of acquiring wealth and a higher material
admin
2013-11-29
50
问题
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is largely one of acquiring wealth and a higher material standard of living. It is not surprising, therefore, that Americans have valued education for its monetary value. The belief is widely spread in the United States that the more schooling people have, the more money they will earn when they leave school. The belief is strongest regarding the desirability of an undergraduate university degree, or a professional degree such as medicine or law following the undergraduate degree. The money value of graduate degrees in "non-professional" fields such as art, history, or philosophy is not as great.
This belief in the monetary value of education is supported by statistics on income. Ben Wattenberg, a social scientist, estimated that in the course of a lifetime a man with a college degree in 1972 would earn about ¥380,000 more than a man with just a high school diploma. Perhaps this helps to explain survey findings which showed that Americans who wished they had led their lives differently in some way regretted most of all that they did not get more education.
The regret is shared by those who have made it to the top and by those who have not. Journalist Richard Reeves quotes a black worker in a Ford automobile factory. When I was in the ninth grade, I was getting bad grades and messing around. My father came home in the kitchen one night with a pair of Ford work pants and he threw them in my face. "Put these on," he said, "because you’re going to be wearing them the rest of your life if you don’t get an education."
Douglas Fraser, the president of the United Auto Workers Union, regretted not finishing high school so much that he occasionally lied about it. He told Richard Reeves about his pride in graduating from high school, but then a few minutes later he said, "I wasn’t telling the truth about high school. I never finished. I quit in the twelfth grade to take a job. It’s funny after all these years, I still lie about it. Because the fact is, I still think it was a stupid thing to do. I should have finished my education." Even a man like Fraser, a nationally known and successful leader, was troubled by regrets that he did not climb higher on the educational ladder.
The survey conducted by Ben suggested that people regretted most ______ having not got more education.
选项
A、who hoped to teach
B、who were not content with their own way of living
C、who were proud of their social positions
D、who had quit high schools too early
答案
B
解析
文章第2段最后一句:或许这可以帮助解释调查结果,这些结果显示,那些希望他们过去在某方面生活不同的美国人感到最为后悔的事就是没能受到更高的教育。A、C、D选项放在句中意思不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vthO777K
0
考博英语
相关试题推荐
BetweentheinventionofagricultureandthecommercialrevolutionthatmarkedtheendoftheMiddleAges,wealthandtechnology
BetweentheinventionofagricultureandthecommercialrevolutionthatmarkedtheendoftheMiddleAges,wealthandtechnology
______activeincommerceortheprofessions,mostofthewealthywerenotself-made,buthadinheritedfamilyfortunes.
MorethanhalfofallJewsmarriedinU.S.since1990havewedpeoplewhoaren’tJewish.Nearly480,000Americanchildrentrader
Mostnursesarewomen,butinthehigherranksofthemedicalprofessionwomenareina______.
Tobeasuccessfulcriminal,onemustbe______.
It’snevereasyforamightymilitarytotreadlightlyonforeignsoil.InthecaseofAmericanforcesinSouthKorea,protector
It’snevereasyforamightymilitarytotreadlightlyonforeignsoil.InthecaseofAmericanforcesinSouthKorea,protector
随机试题
下列陵墓建筑遗存位于陕西省的是()。
A、Theysavetimeandmoney.B、Theysellbetterqualitymerchandise.C、Theyaretime-savingandconvenient.D、Theyareimpersonal
患者,女性,20岁。近1年来时有右下腹疼痛伴膀胱刺激症状。查体:腹软、右下腹深压痛,右腰部轻叩痛。尿常规:红细胞++/HP,白细胞+/HP。肾图检查:右侧呈梗阻型曲线。应考虑为()
(共用备选答案)A.胰岛素B.格列喹酮C.二甲双胍D.普伐他汀E.阿卡波糖妊娠期糖尿病者宜首选
在一起侵权诉讼中,原告申请由其弟袁某(某大学计算机系教授)作为专家辅助人出庭对专业技术问题予以说明。下列哪一表述是正确的?(2014年卷三38题,单选)
中央银行为实现特定的经济目标而采取的各种控制、调节货币供应量或信用量的方针、政策和措施的总称是()。
导游人员在运用态势语言时,必须首先r解所服务游客所在周家的民族文化,以免引起误会。()
【2014年辽宁鞍山.单选】学生学习三角形后,再学习直角三角形,这种学习称为()。
设有学生和班级两个实体,每个学生只能属于一个班级,一个班级可以有多名学生,则学生和班级实体之间的联系类型是【】。
TheNationalHealthServiceofU.K.wasfirstestablishedin
最新回复
(
0
)