首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Gangs’ "Protection" Although from an objective point of view, we can see joining a gang brings more danger than it saves y
Gangs’ "Protection" Although from an objective point of view, we can see joining a gang brings more danger than it saves y
admin
2010-03-19
105
问题
Gangs’ "Protection"
Although from an objective point of view, we can see joining a gang brings more danger than it saves you from, this is not always the way it is seen by kids. In slums such as the Bronx or the very worst case, Compton, children will no doubt be beaten and robbed if they do not join a gang. Of course they can probably get the same treatment from rivals when in a gang. The gang also provides some money for these children who quite often need to feed their families. The reason kids think that the gang will keep them safe is from propaganda from the gangs. Gang members will say that no one will get hurt and make a public show of revenge if a member is hurt or killed.
So, as you have seen gangs are a product of the environment we have created for ourselves. There are some factors that include oppression, the media, greed, violence and other gangs. There seems to be no way to end the problem of gangs without totally restructuring the modern economy and value system. Since the chance of this happening is minimal, we must learn to cope with gangs and try to keep their following to a minimum. Unfortunately there is no real organized force to help fight gangs. Of course the police are supposed to do this but this situation quite often deals with racial issues also and the police forces regularly display their increasing inability to deal fairly with these issues. What we need are more people to form organizations like the "Guardian Angels" a gang-like group that makes life very tough for street gangs that are breaking laws.
The best way to fight against gangs is to
选项
A、form gang-like groups fighting gangs.
B、have more angels to protect our children.
C、change the existing forms of propaganda.
D、organize the forces, especially police.
答案
A
解析
根据提问,文章最后一段里,作者提出的解决方法是需要更多的人像黑帮帮派那样组织起来与黑帮作斗争! 而不能依靠警察,因为警察对牵涉到种族问题的事件就无能为力了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vw9K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Peopletodayspenda______portionoftheirtimeconferringontheproperwaytobringupchildren.
Theprocessofperceivingotherpeopleisrarelytranslated(toourselvesorothers)intocold,objectiveterms."Shewas5feet
TheAmericansareahighly_________people.Mostofthemliketotravelwhenevertheygetthechance.
Theaveragenumberofwomenineachgroupis______.
Theteacheraskedaverydifficultquestion,butfinallyTed______asatisfactoryanswer.
Whosaidtheonlywaytolearnaboutacountryyoucan’tvisitisbyreadingabook?DanEckberg’stelevisionstudentsatHo
Whoisthecaller?
OfficialssaywaterlevelsalongtheBrahmaputraRiverstillareatdangerouslevelsalthough______.
IntheUnitedStates,thefourthThursdayinNovemberiscalledThanksgivingDay.Onthisday,Americansgivethanksfortheble
Itwasattheverybeginning______Mr.Ternermadethedecision______heshouldsendhissonabroadforfurtherstudies.
随机试题
Thetemperatureissharplyrisingwitheachpassingday.People,includingmanyexperts,finditdifficulttoslowdowntheproc
A.HBsAg+,HBeAg+,HBcAb一,抗HBeIgM一,HBeAb一,HBsAb—B.HBsAg+,HBeAg+,HBcAb+,抗HBcIgM+,HBeAb一,HBsAb—C.HBsAg一,HBeAg一,HBcAb+,抗HBcIgM一,
肱二头肌反射的反射中枢为
与血液生成关系最密切的脏是
高处作业的安全网距离工作面的最大高度不超过()m。
赫尔巴特指出:“我想不到有任何无教学的教育,正如在相反方面,我:不承认有任何无教育的教学。”这说明了教学过程具有什么特点?()
WhichoneofthefollowingdoesnotbelongtoShakespeare?
发达资本主义国家经济存在深层次的矛盾,它们主要是
在窗体上画一个名称为Commandl的命令按钮,再画两个名称分别为Label1、Label2的标签,然后编写如下程序代码:PrivateXAsIntegerPrivateSubCommandl_Click()X=5:
PauloncelecturedoncookingwithpracticaldemonstrationsinAustraliaandNewZealand.
最新回复
(
0
)