首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There’s something about the Internet that can bring out meanness in teenagers. That is one finding of a study to be released
There’s something about the Internet that can bring out meanness in teenagers. That is one finding of a study to be released
admin
2017-01-15
52
问题
There’s something about the Internet that can bring out meanness in teenagers.
That is one finding of a study to be released Wednesday, reporting that nine in ten teenagers say they have witnessed cruelty by their peers on social networks.
For the vast majority of teens, Facebook is the social network of choice. Incidents of mean and cruel behavior are pervasive and cut across all ages and backgrounds on social networks, according to the study by the Pew Research Center’s Internet & American Life Project, which surveyed 800 children between the ages of 12 and 17.
The data on Internet experiences for young people is not all bad. Eight in ten teenagers said they have developed positive feelings about themselves and forged better friendships on social networking sites, according to Pew.
Still, the prevalence of "mean" behavior—a term the center doesn’t define—raised concerns among child-safety advocates and parents who say adolescents may be subjecting themselves to unhealthy online environments. "For teens, these are exciting and rewarding spaces. But the majority have seen a darker side, " said Amanda Lenhart, a co-author of Pew’s report, "Teens, Kindness and Cruelty on Social Network Sites. "
Of course, bad behavior among children has been around as long as youngsters have stolen milk money and scribbled insults on bathroom walls, experts say. And online bullying is not as common as what takes place on the schoolyard or in the hallway, Pew said. But there is something about the ease of communication on the Internet that invites an abundance of commentary about peers, experts say. That escalates when people gang up on an individual. Of the teens who said they witnessed cruelty online, 21 percent said they joined in the harassment. Three out of 10 girls ages 12 to 13 said they have experienced mostly unkind treatment on social networks—the most negative response of any group of youth, according to the report.
Lenhart and other experts on social media said teenagers see themselves differently online than in the real world. Some assume a sort of "alter ego" on the Web, engaging in conversation with more bravado(冒险)and taking more risks than they do when face to face with a peer, she said. Peers can be particularly cruel on sites such as FormSpring that allow users to post comments anonymously, or on the comment boards of sites such as YouTube, according to experts.
Facebook—with 800 million global users—requires its members to use their real identities, which it thinks is one way to prevent anonymous bullying. It also allows users to block photos of and comments about themselves that they don’t like.
But that hasn’t stopped all bullying. And some experts worry that younger adolescents are particularly vulnerable. Rachel Simmons, an author and speaker on children and social media, said bullying occurs most in middle school, yet parents are often helping their children get online when they are younger than 13, the minimum age required for Facebook.
"The younger the kid, the meaner the peer group becomes, so this is an alert to parents that not every kid is ready for the independence of having their own social networking page, " Simmons said.
In the passage, the author intends to______.
选项
A、talk about the positive effects of social network on teenagers
B、discuss social networks and people’s daily life
C、probe into the meanness in teenagers of social networking sites
D、remind teenagers of the damaging results of online bullying
答案
C
解析
主旨题。本文开篇提到皮尤中心的调查研究报告表明,社交网络上的残忍和刻薄行为在青少年中普遍存在;第五至七段分析了重视这一网络现象的原因;接着第八段以社交网站Facebook为具体事例证明阻止网络残忍行为的必要性;最后,做出总结,说明保护孩子免受网络残忍行为的必要性。综上所述,[C]“探究社交网络对青少年的残忍行为”最能概括本文主旨,故为正确答案。[A]“讨论社交网络对青少年的积极影响”仅在第四段中提及,不是作者的主要写作意图,故排除;[B]“讨论社交网络和人们的日常生活”涵盖范围过广,故排除;作者在最后一段引用儿童和社交媒体发言人西蒙斯的话,说明父母保护孩子免受网络残忍行为的必要性,而[D]“提醒青少年网络恐吓的破坏性后果”是对本段内容的总结,不能概括全文主旨,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vyJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Allvisitorsarerequestedto______withtheregulations.
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofa(n)【C1】______shouldbema
He______unwisely,buthewasatleasttryingtodosomethinghelpful.
TourismisaboomingbusinessinChina.However,somepeopleworrythattoomanytouristsmaybringharmtotheenvironment,whi
AmericanHistoryisoneoftheelectivestudiesintheuniversity______.
Ontheroadmotoristsshouldbeawareofcyclistsandbe______towardsthem.
Canadianpoliceand【D1】______teamswereworkingTuesdayafternoonto【D2】______about300peoplestrandedafterwhatalocaloffic
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.
Whatisthepassagemainlyabout?
随机试题
药品在境外因药品不良反应被暂停销售、使用或者撤市的,药品生产企业应当在获知后,()内书面报国家药品监督管理部门和国家药品不良反应监测中心。
技术方案研究就是通过(),确定拟建项目的生产技术、工艺流程、生产配方及生产方法、生产过程控制、操作规程及程序数据等,以确保生产过程安全、环保、节能、合理、通畅、有序。
某注册建造师A在2007年10月23日因重大责任事故罪被判刑三年,在服刑期间因有立功表现而减刑,于2009年12月28日提前释放。根据有关规定,A重新注册至少应在()之后才能提出申请。
下列属于商业银行境内托管账户收入范围的有()。
老百姓通过银行柜台认购凭证式长期国债的市场不属于( )。
不久前,英国科学家科文·沃维克在自己的手臂上植入一枚硅芯片,当芯片受到无线电波的刺激时,便会送出64位的辨识资料,可以达到验证身份等目的。有些人据此认为,未来可以通过在身体内植入芯片的方式,来极大程度地提高生活的便利性。人们将不需要携带身份证、信用卡等物品
对于循环队列,下列叙述中正确的是()。
A、Three.B、Six.C、Eight.D、Nine.DW:HowoftenshouldItakethesepillsandhowmanyshouldItake?M:Takethreepillseverye
Sometwentyyearsago,theperformanceofgirlsandboysinclasswascompared.Boys【B1】______betterinexams,sovariousmeasur
Readingleadershipliterature,you’dsometimesthinkthateveryonehasthepotentialtobeaneffectiveleader.Idon’tbeli
最新回复
(
0
)